Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

GLC vs GLE

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

250d, deci varianta de 204cp. Sport package, amg exterior, exclusiv interior, full led si alte maruntisuri. Gle nu am condus dar imi place foarte mult glc

Sent from my HTC One M8s using Tapatalk

Comment

amg exterior cumva are garda la sol mai joasa? stii cumva orice legat despre acest aspect ?

Comment

Nu, garda la sol mai joasa o ai daca bifezi suspensie sport care este aprox 400 eur sau gratuita la sport package dar nu e implicita la aceasta echipare

Comment

Unde ai facut casco pt masinuta si cat % reprezinta din valoarea masinii?

Comment

Grupama cred...

Comment

nu stii la ce companie ai casco? si cat te-a costat polita? 4% cumva din valoarea masinutei?

Comment

Vreo 180eur pe luna cred

Comment

Originally posted by Serban8333 View Post
                  discount GLC/Gle 20%, discount a class 19%, discount smart 15%
                  De la ce dealer ai cumparat? Cum ai obtinut 20% discount GLC? Am stabilit o configuratie, bogata as zice, dar nu am reusit mai mult de 8% discount. Multumesc.

Comment

Dragi colegi, si eu imi astept sa vina GLC 250d la sfarsitul lui Ian.2017, surpriza este ca vine cu roti vara ;

Cum se comporta cutia 9G-TRONIC in conditii de iarna ? Ceva recomandari / sfaturi ... am mai condus cateva masini avand cutie hidramata pana acum, dar nu erau ale mele
                    Last edited by ingerul_danutz; 01-10-2017, 17:33 PM.

Comment

Eu n am simtit nevoia de a folosi padelele, exceptie vreo 2 coborari mai ciudate.

Comment

Salutare baieti,
                        Despre Glc 250 ce puteti sa imi spuneti? Am vazut ca are 211cp, 350 NM si ma astept la un consum in oras de cam 13%.

Comment

Working...
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF