Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cel mai fiabil benzinar Mercedes ?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  BAIETI ! MAYBACH 24V ,10.000cmc si 1000cp era gandit in 2001. Oare era fiabil ? Au mai trecut cam 2 ani pana l-au scos din cauza ca nu gaseau materialul care sa reziste ''torturii'' din cutia de viteze!!!
  BMW-ul este facut de neamt!
  Pe MERCEDES l-a creat DUMNEZEU !!!

  Comment


  • #47
   Da foarte interesant un V24. Era o idee de-a cupla 2 V12 M120 si cilindreea marita la 15litri.
   Attached Files
   BENZ G, altceva ce ?

   Comment


   • #48
    55AMG-ul euro 3 simplu aspirat de pe E si S??
    Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

    Comment


    • #49
     Da, e si pe W210 si pe S-classe W220.

     Comment


     • #50
      Vin si eu din urma cu al meu (w202, c180, 122cp, 90kw, M111 921 )fabricatie 96, prima inmatriculare 97.Km actuali 149743(reali nu magarii).I-am facut o tortura de peste 35000 de km fara ai schimba filtre,ulei,etc.Apoi m-am dus la casa auto mb sa ii schimb uleiul si consumabilele si totul era primavara.Pana si uleiul se incadra in standarde de uzura normale la testele facute asupra lui de catre un prieten ce lucreaza acolo.Deci eu pot spune ca e un motor bun.Stiu ca sunt cretin si idiot dar am vrut sa vad fiabilitatea lui in sarcina maxima.In toti acei km nu a dat nici un semn de oboseala.un salut la toata lumea.

      Comment


      • #51
       Originally posted by gmihai24 View Post
       Vin si eu din urma cu al meu (w202, c180, 122cp, 90kw, M111 921 )fabricatie 96, prima inmatriculare 97.Km actuali 149743(reali nu magarii).I-am facut o tortura de peste 35000 de km fara ai schimba filtre,ulei,etc.Apoi m-am dus la casa auto mb sa ii schimb uleiul si consumabilele si totul era primavara.Pana si uleiul se incadra in standarde de uzura normale la testele facute asupra lui de catre un prieten ce lucreaza acolo.Deci eu pot spune ca e un motor bun.Stiu ca sunt cretin si idiot dar am vrut sa vad fiabilitatea lui in sarcina maxima.In toti acei km nu a dat nici un semn de oboseala.un salut la toata lumea.
       Vorba calculatorului: date insuficiente!
       a/ despre ce tip de ulei este vorba?
       b/ cat % a fost in urban si cat in extraurban?
       c/ stilul de conducere - linistit, mediu, agresiv?
       d/ temperatura medie de lucru - minim, maxim, cat la %;
       e/ Ceva aditivi de conditionare metal, ulei pe parcurs?
       f/ Pe care tipuri de drum s-a circulat? - asfalt, beton, gropi de Romania etc.?

       Comment


       • #52
        Tip ulei Mobil 1 10w40 ,tipul de condus a variat in functie de tronsoanele de drum.Am rulat normal in oras si destul de agresiv pe autostrada(urban cam 35% ).In jur de 1000km adunati sau efectuat pe drum neasfaltat(zona montana cu un drum destul de urat) cu cinci persoane si ustensile de pescuit.{}Starea drumurilor de aici este buna ,nu am cum sa ma plang.A fost destul de forjata masina.Nu am decat cuvinte de lauda la acest capitol.Nu va mai avea parte de astfel de tratament.Doar vroiam sa aflu pe pielea mea ce detin in curte.De aproximativ un an si jumatate de cand o detin nu a trebuit decat sa curat contactele manetei de semnalizare si sa ii schimb consumabilele intre 14000-16000 km(fac in jur de 2500km pe luna naveta sevici+iesiri la cumparaturi si alte cele).Nu am folosit nici un aditiv si nici nu voi folosi vreodata.Bafta.
        Last edited by gmihai24; 07-03-2012, 17:26 PM.

        Comment


        • #53
         Mobil 1 cu indicele 10w40 nu exista in Romania. Poate in Spania, fiind mai avansata pe toate planurile decat Romania, poate o fii.

         Comment


         • #54
          Mobil 1 0w40 scuze,nu mai pot sa modific postul.Doar de doua ori iam facut schimbul normal ca apoi a urmat <tortura>

          Comment


          • #55
           Nu ma prea pricep la motoare, totusi am cochetat cu ideea de a lua un mercedes E class din acelea foste taxiuri in Germania - merg cu gas petrolier compresat - nu am aflat multe informatii despre ce tip de motorizare au am vazut numai ca au motoare de 1800 cc si nu stiu daca merg mixt benzina / GPC, dar am vazut multe cu peste 500.000 km am vazut si cu 700.000 mii si ma indoiesc ca au motoarele refacute, dupa cate stiu cu taxi de germania sunt ceva reguli stricte, maxim 5 ani, controale, etc. ; inca nu stiu bine cu ce se mananc acel gas petrolier compresat (am dedus ca ar fii gas de pe conducta bagat in butelii la presiunea la care vine). Oricum una peste alta chiar daca sunt motoare mici 1800cc pe un E class cred ca-s foarte fiabile.
           Make Love, Not war

           Comment


           • #56
            Daca te referi la motoarele M271-272 1800cc,pot sa spun ca sunt destul de problematice -valul de balansare,distributia si consum de ulei au dat mare batai de cap prorietarilor.

            Comment


            • #57
             Cel mai fiabil benzinar e-М102 care s-au pus pe-123,124 si 201.

             Comment


             • #58
              Eu detin un 2,3 l din 89,w124, e fantastic, l am probat vreo 2000 km ,pe autostrada si serpentine,are cam tot ce i trebuie , consum firesc intre 8 si 16% afara/bucuresti depinde cum o calci,sint multumit, are cca 250-300k km si nu papa gram de ulei.
              L am forjat din secunda 1 ,5700t/min , i am produs o mica dauna, la manetonul de la pistonul 1 , s au miscat cuzinetii ,inclusiv un guler pe margine ,dar, cu rabdare l am remediat. Am schimbat toata linia de cuzineti pe manetoane, avea uzura mica pe arbore 16-18 sutimi ,au venit ca turnati cuzinetii standard,la manetonul cu problema l am slefuit fin cu smirgel de 2000 si 1000 , l am scos bine in cota , i am pus indigo sub cuzinet si merge fara greturi , i am facut un rodaj usurel si schimb de ulei si filtru dupa 1000 de km , l am dat pe liqui molly 10w40 cu bisulfura de molibden ,plus un metabond ,e ca nou motorul,s a simtit metabondul imediat la cca 50 km .Nu papa ulei ,am ceva gaze de carter ,dar fuge de rupe , n am ce sa i reprosez , turatia variaza putin intre 750-800 la relanti dar in rest e ok , fiind break , imi da niste senzatii unice,motorul urla ca un V6 , n am ce sa i reprosez.
              Motorul cred ca mai duce 100 k km minim compresia e buna 8,5-8,6 pe fiecare piston ,este elastic, se infige bine la drum , are 27 de ani si trage bine , multi mi au spus sa fac motorul ca n o sa tina , dar se pare ca mina mea fina si ochiul meu de vultur a rezolvat problema. Am cumparat o de vreo 2 luni si ceva, motorul merge mai bine decit atunci cind l am luat , in probe l am deranjat putin la cuzineti , acum e ceas ,nu am nici o pierdere pe nicaieri , simeringuri,garnituri ,bujii,capac delco, filtre ,totul nou. Eu zic doar atit ,daca un motor dupa 27 de ani si vreo 300 k km functioneaza asa, dupa operatiile suferite si ulei schimbat cind isi aducea mosul aminte (fostul proprietar baga 10w40 de la GM, cel pt Cielo) atunci cred ca si acest motor poate intra in categoria motoare fiabile
              Am schimbat de asemeni , uleiuri peste tot , cam tot ce era nevoie, inclusiv discuri si placute(brembo si ate) ,imi da siguranta pe orice drum, cauciucuri si genti originale , nu regret nici o secunda ca am ales acest Tankulet. E doar o opinie daca aveti si alte experiente ,va rog sa ma preveniti ,poate inca nu stiu prea multe despre acest motor.
              Last edited by bagerajungle; 07-26-2016, 10:44 AM.

              Comment


              • #59
               Ca sa nu mai deschid un alt topic, ma intereseaza sa aflu ce tip de motor am montat pe masina ca sa ii pot determina norma de poluare. Din vin decoder se pare ca tipul motorului este ""Engine 113967 30 731459"". Vin ul este WDD2193751A064502. Va multumesc !
               "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

               Comment


               • #60
                Motor-M113.967

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF