Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Catalizator universal sau aftermaket pentru modelul meu

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Catalizator universal sau aftermaket pentru modelul meu

Salutare,

Detin un w209 clk200 si am catalizatorul infundat. As vrea sa-l schimb si sa pun un Walker 20941 ce seamana cu cel original. O alternativa ar fi punerea unuia universal, pretul fiind la jumate.
    Aveti vreo parere?

Buna ziua,
    Si eu am aceiasi problema la w 202, 2,3 compressor, inca nu da semne de oboseala sau erori, dar face zgomot la relanti.
    Daca are cineva pareri sau s-a lovit de aceasta situatie, asteptam raspuns,
    bafta tututror

Comment

Posibil sa se fi spart parte de filtrare ceraminca din el. In acest caz trebuie altul

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

A, merci ,
        Tu cum ai facut ?
        Ai pus unul de ieftineala , gen Magnaflow, sau ai mers pe unul adevarat?
        Daca poti sa-mi recopanzi atelierul ti-asi recunoscator.
        Multumesc,
        Bafta

Comment

Nu a mai fost nevoie sa l schimb, a fost de la sonda Lambda. Eu am cautat Whalker sau ceva de genul dedicat masinii. E plug and play, nu mai ai nevoie de taieturi. Plus ca sunt folosite de multe marci auto pt cele OEM, printre care si Mercedes.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF