Si eu vreau gaaraaj!!!!
.... sa ma apuc de bricolat la a mea
dupa cate am observat din prelindarile mele pe alte siteuri Cobrele au problema cu caroseria pe partea soferului cam toate ..deci nici a mea nu e o exceptie
asadar am o gaura sau doua cat China si Rusia la un loc care momentan sunt acoperite cu tabla (stiu proasta idee ) + lonjeronul din dreapta e varza + pragul din dreapta mancat de rugina
si acum explicatia ...
a trebuit sa schimb cauciucurile pe fata si cand am pus cricul pe pragul din drapta acesta sa facut bucatele ...neavand ce face am chemat omu de la vulcanizare cu un crik pneumatic iar acest meserias in ale vulcanizarii a pus cricul lui pneumatic pe lonjeron
si lonjeronul ..TROSK
ce pot sa fac ? am sanse sa repar caroseria sau mai bine o bag la recarosat ?
masina arata bine in rest ... mici probleme care se rezolva usor cu chit dar
lonjeronul meu ?
PS : e Cobrita sau cum ii spun eu Tanculestzul meu
am incercat 2 oameni ( si nu suntem pitici ...) sa o impingem si nu am reusit
cu stima ,respect ,si multumiri anticipate pt cel care se indura de mine
Mercedes Rules

dupa cate am observat din prelindarile mele pe alte siteuri Cobrele au problema cu caroseria pe partea soferului cam toate ..deci nici a mea nu e o exceptie
asadar am o gaura sau doua cat China si Rusia la un loc care momentan sunt acoperite cu tabla (stiu proasta idee ) + lonjeronul din dreapta e varza + pragul din dreapta mancat de rugina
si acum explicatia ...
a trebuit sa schimb cauciucurile pe fata si cand am pus cricul pe pragul din drapta acesta sa facut bucatele ...neavand ce face am chemat omu de la vulcanizare cu un crik pneumatic iar acest meserias in ale vulcanizarii a pus cricul lui pneumatic pe lonjeron

ce pot sa fac ? am sanse sa repar caroseria sau mai bine o bag la recarosat ?
masina arata bine in rest ... mici probleme care se rezolva usor cu chit dar
lonjeronul meu ?

PS : e Cobrita sau cum ii spun eu Tanculestzul meu

cu stima ,respect ,si multumiri anticipate pt cel care se indura de mine
Mercedes Rules
Comment