Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Restaurari

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61

    Si inca unul cu poze cu masina mea inainte si dupa restaurare.La mine restaurarea a continuat si dupa poze.Acum interiorul e de model 84 interiorul meu model 76 donandu-l unui foarte bun prieten.

    Comment


    • #62
      Ca fapt divers la ziua lui Titel in curte erau 14 masini.Toate trecute prin ciocanul lui.Si nu a chemat decat prietenii foarte apropiati...La un fluierat mai puternic a strans 22...
      De jurai ca e intalnire nationala !

      Comment


      • #63
        Nu am de gind sa ma cert pe neseriozitatea altora... Sa ne amintim de rezervorul mashinii mele ? De un oarecare set de aripi de W123 ? De o mashina neatinsa pina in ziua de azi... poate banii mei nu erau buni...cine shtie... poate am devenit non-grata... orice e posibil...
        De murit nu am murit. Inca. Nu mor caii cind vor ciinii. Iar orgoliul personal imi dicteaza ca asta sa fie ultimul meu post pe topicul asta. Cu recomandarea urmatoare : daca tot ne apucam sa batem un subiect, sa avea d-alea ca ouale sa aratam si partea buna, dar si cea rea. Dar, sintem romani... e cam greu...
        Spor la intretzinerea topicului. Eu nu mai mai ocup de el, nu il voi mai vizita niciodata. Iar de scris scriu cum vreau eu. Mi-am cishtigat acest drept.
        Last edited by doktor4carz; 09-07-2008, 19:48 PM.

        Comment


        • #64
          Fane , baiatul tatei, in ultimul an am vazut toti ca te-au lasat rau de tot nervi.Vad ca tot incerci sub o forma sau alta sa te razbuni pe toata lumea.Eu incerc cat se poate de prieteneste sa iti explic ca sari calul din ce in ce mai des si chiar nu te inteleg.Daca ai probleme cu Titel si eu unul nu cred asta, discuta tati cu el si nu mai fa afirmatii aiurea.Din pacate eu sunt prieten la fel de bun si cu tine si cu el.Daca neuronul tau doreste scandal cu vreunul dintre noi spune-mi si vedem daca vreunul te poate ajuta .Stii tu ca eu sunt adeptul ideii : clientul nostru - stapanul nostru.Eu nu am neam prostia sa tip pe forum de nastrusiciile tale facute cu masina mea.Ramane secretul nostru ...ok ?
          Bun. Sa trecem la subiectul nr 2.De cate ori sau mai bine zis zeci de ori nu ti-am zis sa vi sa iti rezolvi problema cu masina lui Andrei.Ba ca ai niste aripi de fibra pe la nu stiu ce mos, ba ca ai aripile dar nu ai timp si asa mai departe.
          Si hai sa n-e oprim aici ca deja vis a vis de subiectul asta incep sa ma apuce spumele si iese rau.Ok ?
          Daca nu vrei sa postezi e treaba ta.Faza cu jucariile poate merge la alti.La mine banuiesc ca in atatia ani mi-ai invatat replicile...Nu vrei sa intri in hora? Nu-i bai ! Stai afara, dar nu incerca sa ii manjesti pe cei care joaca.
          Vad ca tot incerci sa demonstrezi ce? Stii parerea mea despre tine si despre Titel.Nu incerca sub nici o forma sa incerci sa mi-o schimbi.Nu cred ca o sa am rabdare sa te ascult.
          Inchide acum scandalul ca sa nu ajungem la altceva.
          Cat despre postarile tale aici si despre orgoliul tau...stii parera mea sincera .
          Merci pentru intelegerea ta si in continuare te astept la Pitesti sa te ajut sa iti revii cu bibilica.Te pup .
          P.S. Daca mai ai ceva sa imi spui foloseste mess, privat sau telefonul.
          Eu o sa iti spun multe .Cat de 2-3 frigidere..

          Comment


          • #65
            Ca sa mentinem discutia pe un trend pozitiv cred ca ar fi o idee buna sa auzim pe aici si alti clienti multumiti trecuti pe la Babana.

            Personal ma incadrez in alta categorie asa ca o sa ma abtin deocamdata. Cu atat mai mult cu cat consider ca am spus tot ce am avut de spus pe subiectul asta.

            Offtopic: Despre Dok pot sa spun doar ca a facut toata instalatia electrica pe o masina care a ajuns la mine. Si totul mergea ireprosabil de la luminile din oglinzi pana la pompa/instalatia de vacuum. Deci cand vrea sa faca treaba buna, face.

            In rest sa auzim numai de bine
            Aerodynamics are for people who can't build engines.
            Enzo Ferrari

            Comment


            • #66
              Restaurarile sunt facute cu bun simt, bineinteles fiecare client cere sau nu, diferite treburi care nu intotdeauna pastreaza masina originala, insa vad ca masinile au linie si sunt vopsite ca la carte, lucru deloc des intalnit in Romania, imi place ceea ce vad sincer, eu am avut neplacuta surpriza sa gasesc dupa ce am venit de la servici ornamente prinse in nituri la coada mea, cand am intrebat de ce, nu mi-a raspuns nimeni, banul l-am dat, insa treaba nu s-a facut bine, se pare ca asa patim toti, probabil acolo la Babana ar fi o idee buna de dat o masina la tinichigerie ma gandesc eu!!!
              W110-2.0 D 1966
              W115-2.0 D 1971
              W123-2.4 D 1982

              Comment


              • #67
                Sunt curios ce vor zice cei care au trecut deja pe acolo.

                Eu, din motive de bun simt, prefer sa ma abtin de la comentarii.
                Aerodynamics are for people who can't build engines.
                Enzo Ferrari

                Comment


                • #68
                  Originally posted by MIR View Post
                  Sunt curios ce vor zice cei care au trecut deja pe acolo.

                  Eu, din motive de bun simt, prefer sa ma abtin de la comentarii.
                  Prietene tu esti off topic !
                  Sper ca mai exista moderatori pe acest forum..
                  Pai de ce nu vi tu la Babana cand e vreo intalnire si sa ii numeri?
                  Diferenta e ca intalnirile de acolo nu sunt anuntate cu surle si trambite.
                  Iar ca o informatie pt tine , pt ca vad ce te framanti rau , iti pot da vreo 10-15 nr de telefon ai celor care au masinile facute acolo.Te lamuresc ei .
                  Ok ?

                  Comment


                  • #69
                    De ce ziceam? pai vad niste mercedesuri in poze, bine vopsite, ingrijite, se vede ca nu sunt aruncate la repezeala, in alta parte nu am mai vazut in Romania cobre mai bine refacute, se vede ca nu sunt tratate cu indiferenta! am dreptate!?
                    W110-2.0 D 1966
                    W115-2.0 D 1971
                    W123-2.4 D 1982

                    Comment


                    • #70
                      Originally posted by pneu View Post
                      De ce ziceam? pai vad niste mercedesuri in poze, bine vopsite, ingrijite, se vede ca nu sunt aruncate la repezeala, in alta parte nu am mai vazut in Romania cobre mai bine refacute, se vede ca nu sunt tratate cu indiferenta! am dreptate!?
                      pai deh..tu banuiesc ca nu ai orbul gainilor sau nu esti bolnav de prosterno continius...
                      Si iara banuiesc ca nu vrei cu 150 de euro sa restaurezi masina..
                      Vino intr-un weekend la Pitesti cand organizam o intalnire si poti sa te convingi singur.Baietii sunt super de gasca si poti sa incerci si o masina.
                      O sa anunt oficial pe topicul de intalniri cand si unde este intalnirea.
                      Poze cu etape ale restaurari unei masini nu o sa mai pun pe acest forum si nici alte poze cu masini restaurate.Cel putin pentru o perioada de timp, pana cand unii incep sa se maturizeze iar altii care nu au nimic comun cu Mercedesul dispar complet din peisaj.Prefer sa las specialisti in resturari cu sac cu gips si mult deruginol sa isi expuna aici realizarile lor.
                      Va doresc tuturor succes.

                      Comment


                      • #71
                        Originally posted by stefan View Post
                        http://www.benzworld.org/gallery/sho...hp/photo/46485
                        Si un link spre nava amiral a flotei de masini refacute de Titel...
                        Acolo gasiti mai multe poze cu dihania...
                        Nu stiu ce e intre voi, nu ma pasioneaza, treaba romaneasca .... Pe mine chiar ma intereseaza masinile astea, w116-le cu AMG l-am pus ca desktop pe calculator, e urmatorul meu proiect in materie. Nu o sa am 5000 de euro sa dau pe una buna dar o sa iau una prabusita (ce-mi place mie cel mai mult) sa ma fac pana-n gat de vaselina. Nu cred ca ar trebui sa renunti la postat pe topicul asta, macar pt. astia care ne mai intereseaza cat de cat, pt. ca info. sunt putine iar tinichigii / mecanicii buni si mai putini. Poate imi lasi pe mp. un nr. de telefon de la atelierul asta, just in case. Am prieteni la Pitesti (niste dj. care lucreaza pe la Temple club), merg f. des p-acolo dupa gunoaie. Acum o luna i-am facut o vizita la domiciliu vestitului Totoescu, un gunoier prin excelenta, pasionat de mercedesuri care acum alearga prin Europa dupa chilipiruri cu motoare mari. Mersi !
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                        Comment


                        • #72
                          E clar ca intra banul intr-o restaurare calumea, sumele vehiculate nu ma sperie, m-a costat o gramada pana acuma si rezultatu greu greu, ce sa zic, intarzie sa apara!!
                          W110-2.0 D 1966
                          W115-2.0 D 1971
                          W123-2.4 D 1982

                          Comment


                          • #73
                            O sa pun aici o pregatire de iarna facuta cu simnt de raspundere de catre echipa care se ocupa de masina mea.Eu am facut o regula ca la fiecare inceput de iarna si inceput de primavara sa pregatesc putin masina pt a putea sa ma tina cati mai multi ani.
                            E o treaba relativ usoara dar care necesita rampa, o perie de sarma electrica, un compresor de aer, un pistol pentru insonorizant si 2 zile de munca.O sa urmeze in curand pozele ...

                            Comment


                            • #74
                              Cunosc W116-le domnului Popescu pentru la locuiesc in zona si o vad pe traseul Pitesti-Topoloveni destul de des.Gresc cand afirm ca inainte avea niste jante AMG, unele exceptionale? Imi plac lucrurile bine facute si pentru ca am trecut prin 2 restaurari,pot sa spun ca e una din masinile dupa care intorci capul pe strada. Imi pare rau ca atunci cand a fost vorba sa repar BMW-ul, n-am avut parte de oameni la fel de seriosi, desi aveau parte de referinte la superlativ.Le urez celor care se apuca de restaurat o masina ,rabdare,vointa si punguta plina!
                              BMW 745, E23

                              Comment


                              • #75
                                Stefan, am citit tot forumul si am tot auzit de Babana, unde este mai exact ?
                                se poate o adresa? sau un telefon al domnului Titel ? Am nevoie de piese pentru w123 benzina,faruri,stopuri,masca fata , si ceva pivoti.
                                Ma poti ajuta ?
                                1989-Dacia lu tata.
                                1999-Cobra 200

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF