Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Restaurari

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Si poate ne mai aratati si noua cu ce va mai jucati pe la Banana cu Dl Titel. Sunt foarte curios si chiar as face o vizita intr-un sfarsit da saptamana. De...... si berea mea e buna in plus poate mai "fur" si eu ceva meserie.
    Acum serios ne incanta imaginile de acolo. Poate face cineva un efort si pentru noi cei de pretutindeni.
    Cu respect si multumiri SPOR LA TREABA

    Comment


    • #77
      Oameni buni...sunt unii pe aici care chiar iubesc marca asta. Poate nu pot neaparat sa sprijin cu fapte sau cu garajul propriu ideea asta, dar va spun ca mi-as da C-ul ca sa-mi restaurez cobra. Nu stiu cand si cum o sa reusesc sa o aranjez asa cum ii sta ei bine. Dar e nedrept ca pe langa neveste care se opun masinilor vechi, pe langa locuri de munca ce ne omoara timpul intr-un mod direct necesar si pe langa faptul ca ai nevoie de o gramada de timp sa inveti tot ce trebuie ca sa poti sa faci singur treaba mai sunt si niste dueluri personale pe-aici. Cu riscul sa-mi iau ban va rog sa va intelegeti de dragul nostru (necunoscuti) si sa mai postati. As fi in stare sa vin cu televiziunea sa facem o emisiune cu faceti voi acolo, daca mi-ar sta in putere.
      Traiasca domnul Titel. E extraordinar tot ce face.
      E220 cdi W210, 2001

      E320 W210, 1997
      C180 W202, 1994
      W123 200D, 1978 cu inima de W124


      Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

      Comment


      • #78
        Mda..se pare ca pasiunea nu a murit de tot pe aici si nu toata lumea e inebunita dupa C class din 93 sau ochios din 98..
        Momentan acolo se mai lucreaza doar la v170 ala din 1936 si se repara conserve din 2007-2008 la greu .Ieri Titel lipea un 525 din 2007 pe care propietarul il daduse rau peste cap, un passat din 2008 la fel de plimbat pe capota isi asteapta randul , un w140 pocit in bot e pe rampa la indreptat iar Lucica ( al 2 lea tinichigiu ) indrepta de zor la un Bmw cabrio pe care propietarul il invartise dupa un copac.Cam asta e acum prin curte pe la Babana ....
        Sa stiti ca tendinta de achizitie sau restaurare a masinilor vechi a cam murit.
        Masina mea sta de 3-4 luni la vanzare si doar unu a intrebat ceva informati despre ea..
        Asa ca si Titel si-a schimbat putin profilul.
        Din ce am mai vb noi la o cafea , restaurari o sa mai faca doar in USA.Si explicatia e super simpla.Acolo o masina restaurata ca aici costa undeva la vreo 9000-10.000 de dolari . Si aici vb de un w123 , w116 sau vreun w114-115.Un ponton sau o coada de randunica sare lejer de 15.000 $.
        Totul tine de finante ...
        Vis a vis de postari aici ....m-am cam saturat sa tot explic diversilor ca nu fac reclama lui Titel si ca la fel ca si multi dintre voi sunt doar un pasionat de fiare vechi.
        Nu lucrez la el ( eu am afacerea mea ) nu suntem neamuri sau rude si la fel ca si voi platesc pt orice se repara la masina mea.
        Ca primesc mai multa atentie .... sa zicem ca tine de farmecul meu personal ...
        Ca fapt divers orice ii trece pragul e binevenit .Daca poate si are timp poti afla o caruta de chesti interesante de la el .

        Comment


        • #79
          Am avut ocazia de cateva ori sa am de-aface cu astfel de oameni si pot sa spun ca am invatat despre mecanica in 15 minute mai mult decat adunasem pana atunci o viata (mai tinerica dar tot o viata).
          Stefan poate nu prea conteaza dar masina ta este singura masina care a aparut la bursa, pe care i-am aratat-o sotiei mele. Acu nu prea mai ajuta dar a stat putin si s-a gandit...totusi vroia una mai noua. Pana la urma am plecat si am adus C-ul de Germanica...acum nu vrea sa porneasca de ieri si nu stiu daca e imobilizatorul (ca nu mi-a reactionat inchiderea centrala) sau electromotorul. Spun asta doar pentru ca in 3 ani de zile acusi de cand am cobra a pornit la cheie.
          Mai o idee. Prefer sa ma uit la imaginile astea decat la Boyd Boyette sau cum il cheama sau la OCC sau alte chestii pe Discovery.
          Spor la treaba si daca s-ar pune problema sa se faca reclama, unui bun tinichigiu/restaurator, care ar fi baiul? Singurul meu necaz e ca sunteti in Pitesti (adica destul de departe).
          E220 cdi W210, 2001

          E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124


          Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

          Comment


          • #80
            A trecut ceva timp dar ...ce se mai aude de pe la babana ?
            Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF