Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Restaurare W115

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am un aparat mai mic, chiar daca de alta firma, si functioneaza foarte bine.
    Asadar, in cazul in care masa este buna si ai curatat unde vrei sa sudezi ( la argon trebuie curatat spre deosebire de sudura cu electrozi inveliti sau autogen unde este ceva mai putin important ), atunci nu ramane decat faptul ca aparatul este defect.
    Ar fi trebuit sa functioneze cu curentul dat aproape la minimum- pozitia 2/3 - si viteza cam la 5/6. Debitul de argon regleaza-l cam la 4/5 litri/minut fara sa apesi pistoletul. In functionare va mai scadea. Verifica si daca curge argon prin duza ( se aude ), altfel nu va suda bine sau chiar deloc.
    Sarma de 0,6 este potrivita pentru ceea ce ai de facut.
    Curata bine inainte, trateaza antirugina si apoi da cu spray de zinc pe partea de table ce urmeaza a fi suprapuse. Nu este rau ca dupa ce sudezi sa dai iarasi cu spray de zinc pe suduri dupa ce se racesc. Nu amana pe a doua zi sau mai tarziu.

Comment

Originally posted by hobbysat View Post
      Neaparat sudura in gaz protector. Sa nu incerci TIG/WIG. Este o sudura foarte buna, dar scumpa si ai nevoie de mana buna.
      Ia-ti un aparat MAG.
      Cumpara unul ca acesta . Este cea mai buna alegere in ceea ce priveste modelul. Daca cauti il gasesti la vreo 400 de euro nou-nout. Te mai costa butelia ( de 10L ) inca vreo 150 euro + regulator ( 50 euro ) Poti face cu el si sudura in puncte daca ii schimbi duza.
      Alege aparate de sudura MIG-MAG de la Detop pentru lucrari precise si eficiente in orice proiect metalic. Performanta garantata! Comanda acum!

Bara in praguri nu cred ca este o idee. Daca reparatia iese cum trebuie nu-i vad rostul. Sudura este foarte solida.

Am incercat si eu sa cositoresc pe la imbinari. Merge foarte greu. Tabla trebuie sa fie perfect curata, iar pe fostele pete de rugina, chiar curatate si tratate, nu prinde. Este anevoios, arzi mult in jur. Este mai simplu cu un chit bun.

ce recomandati d-vostra acolo este un Mig-Mag de profesionist. Nu-i nevoie sa cumparati unul asa scump. Eu am lucrat, ani multi cu un aparat de 140 Amperi cumparat din SellGros, un Telwin la vre-o 1000-1100 lei. Butelie, va trebuie una mare, de CO2 ce o gasiti pe piata la cca 100 lei! Cele folosite la masinile de facut sifon. Reductorul, merge si de oxigen, ii faceti o reductie adaptoare pentru filetul robinetului. Am vazut pe piata la 70 lei. Sper ca nu v-ati gandit sa sudati in argon, este inutil, CO2 face aceeasi treba cu costuri infinit mai mici.

Comment

Eu am incercat cu CO2 dar inca nu mi-au reparat idiotii aparatul. Cei de la magazin mi-au zis ca l-au retrimis la importator si astept raspuns.

Comment

Daca este in garantie, uitati-va pe certificat, trebuie sa dea un termen de reparatie. Daca nu-l respecta, adresati-va OPC-ului. Altfel, veti sta la cheremul lor "pana vine de la importator". Responsabilitatea in raport cu d-voastra, o are magazinul de unde l-ati cumparat. Am patit-o si eu cu o scula, si dupa ce au fost pe ei OPC-ul, in 5 zile m-au chemat sa-mi dea alta

Originally posted by dr_krl View Post
          Eu am incercat cu CO2 dar inca nu mi-au reparat idiotii aparatul. Cei de la magazin mi-au zis ca l-au retrimis la importator si astept raspuns.

Comment

Cu aparatul pe care il ai si cu CO2 trebe sa mearga foarte bine sudura.
            Curata bine uonele unde dai punctele de sudura sa nu fie vopsea veche sau antifon.
            Eu am sudat si cu sarma de 0,8 si cu presiunea la gaz reglata dupa ureche ,deci fara ceas de presiune si a mers totu bine.
            Dupa sudura e important sa protejezi cat mai repede zona ,cel mai bine dai cu grund cu pensula cat mai gros ,sa curga grundul intre table sa iase pe partea cealanta ,sa fie inconjurat punctul de sudura dintre table de grund.
            Am folosit si spray de zinc cu mare succes ,dar in locurile greu accesibile ie mai bun grundul dat gros cu pensula.Vopseaua data de spray nu ajunge bine intre tablele sudate.

Comment

In ce stadiu mai esti cu restaurarea ?
              Hai trage-i tare ca se poate, pina la urma iasa ceva fain.Eu am terminat restaurarea la 220D-ul meu si ma plimb cu el deja de o luna.
              Spor la munca.

Comment

La mine s-au cam bulversat putin treburile, in sensul ca dupa ce mi-am facut rost de alt aparat de sudura nu am mai apucat sa ma ocup de masina deoarece mi-am schimbat locul de munca (la vechiul loc de munca era atelierul unde faceam masina), mi-am schimbat in parte si domiciliul, iar acum imi mut toate tomberoanele inapoi la Satu Mare la vechea locuinta. Am mutat doar o mica parte din ele, iar problema e si distanta (200 km). Iar cireasa de pe tort: curand naste si sotia, cam peste 10-15 zile, asa ca......

Comment

Care este stadiul proiectului?
                  " You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
                  Regulament forum.

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF