Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme cu relantiu....

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme cu relantiu....

    Va salut stimati colegi! Eu sunt nou pe acest forum si as avea nevoie de ajutor.
    Am doua Mercedes-Benz 190e (W201) cu probleme:

    Prima este fab. in 1987 este benzinar automatic 1997cc.
    Problema este ca indiferent de vreme atunci cand pornesc masina nu imi sta la relantiu si moare motoru, turometru este undeva la 500rpm iar dupa un timp (7-10min.) in care trebuie sa stau cu piciorul pe acceletratie si sa o tin undeva la 1000rpm se linisteste si nu mai moare dar relantiul este totusi mic dupa parerea mea (600-650rpm) asta dupa procedura de mai sus. Imi poate spune cineva ce este de facut. Tin sa mentionez ca de curand am facut revizia (ulei, filtre, bujii).

    A doua este fab. 1992 si tot benzinara dar are si GPL-cutie manuala 5+1 1997cc.
    La asta problema este ca nu vrea sa porneasca pe benzina. Eu asa am luat-o si fostul propietar mi-a zis ca nici el nu a reusit sa o foloseasca pe benzina. Asa ca masina a mers numai si numai pe gaz si culmea merge super bine. Pompa de benzina se aude dar cand dau la automat nu vrea neam sa porneasca. Imi poate da cineva sugestii de ce ar trebuii sa ma apuc sa verific?

    Va multumesc si astept cu nerabdare solutiile voastre.
    Mai bine sa fii vazut prost 5min. atunci cand pui o intrebare, decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci....

  • #2
    La aia cu GPL am rezolvat problema, este spart fundu de la carburator care este de cauciuc si trage aer fals...acum trebuie sa vad de unde fac rost de el...sper sa gasesc fara sa fiu nevoit sa iau carburatoru cu totu!
    Mai bine sa fii vazut prost 5min. atunci cand pui o intrebare, decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci....

    Comment


    • #3
      Salutam!
      Se schimba cat de cat usor, daca nu ai cumva doua maini stangi. Va trebui data jos injectia.
      Codul de piesa ar fi acesta: 1021410990 Cred ca este doar pe original.

      Find Genuine Mercedes Air Flow Meter Boot; Under Air Flow Meter 1021410990 at discount prices in our extensive Mercedes auto parts catalog. AutohausAZ offers a large selection of Genuine Mercedes parts online. 1 per car. Fits Mercedes 190E. 13733005001 A1021410990 W0133-1624892
      Last edited by tumar; 11-02-2013, 22:29 PM.
      Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

      Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

      Comment


      • #4
        Originally posted by tumar View Post
        Salutam!
        Se schimba cat de cat usor, daca nu ai cumva doua maini stangi. Va trebui data jos injectia.
        Codul de piesa ar fi acesta: 1021410990 Cred ca este doar pe original.

        http://www.autohausaz.com/search/pro...ber=1021410990
        Multumesc mult pentru detalii, chiar nu stiam cum sa caut piesa. O sa vad cat este la Alpadrino la comanda, pe eBay am vazut ca este undeva la 49$. In legatura cu cealalta masina care am probleme cu relantiu imi puteti da niste sfaturi? Eu am incercat sa ii reglez relantiu de la surubu ala mic de pe carburator dar nu am rezultate bune...cand este rece motoru (indiferent de temperatura de afara) nu sta la relantiu mai mult de 500rpm si moare motorul, dupa ce se incalzeste este ok sta la 950rpm si cand o bag in D scade la 800rpm...problema este ca nu pot pleca cu ea imediat si trebuie sa stau in ea cu picioru pe acceleratie sa o tin la 1000rpm timp de 7-10min apromimativ ceea ce este foarte deranjant....
        Mai bine sa fii vazut prost 5min. atunci cand pui o intrebare, decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci....

        Comment


        • #5
          Salut ,
          Fix aceeasi prolema o intampin si eu .Multa lume zice ca este motorasul de relanti care la mine este pozitionat undeva intre tevile de la galeria de admsie ,are fota de T s o mufa in el.
          Siner deabea astept sa-l gasesc si sa-l schimb.

          Comment


          • #6
            Salut! Rateuri iti da la cea pe gaz??..

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF