Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema martor/senzor antigel

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema martor/senzor antigel

Am un w201 2.0 benzina, din anul 1992. De aproximativ o luna/o luna jumatate am o problema la masina. La un moment dat mi s-a aprins martorul de la vasul de expansiune...am verificat si intradevar...nivelul era cam scazut. Imi amintesc ca in urma cu vreo 2 ani am avut aceeasi problema...intr-o vara mi s-a aprins, am completat cu putin antigel, si s-a stins. De data asta insa nu a mai functionat smecheria. Am umplut la nivel, insa martorul nu se mai stinge. Am mers de atunci asa, teoretic totul merge okay, nu am sesizat ceva dubios la mersul motorului, insa martorul e tot aprins. Asta seara insa am observat ca nivelul scazuse iar....desi nu am reusit sa identific vreo urma de antigel, sau pe sub masina, urme cum ca ar pierde pe undeva... Intrun exces de zel prostesc, am desfacut eu capacul (cu motorul relativ cald), a tasnit putin pe langa (evident)...ulterior am completat iar cu antigel, pana la nivel...insa martorul sta la fel, aprins. Voi mai merge o perioada (2-3 zile) sa vad daca imi scade iar nivelul.

De la ce ar putea fi problema? Este posibil ca senzorul sa fie dus (am incercat sa-l decuplez/recuplez insa pare blocat de vas) ? Sau exista posibilitatea sa piarda antigel prin alta parte ? Repet, nu am observat vreo urma dubioasa de scurgere sau altceva...sau poate nu am fost suficient de atent !?

Va rog, am nevoie de sfaturi/sugestii!

La semnalizatorul de nivel de pe vasul de expansiune are o siguranra ,o scoti si scoti semnalizatorul. Are pamant acolo si de aia nu ti se mai stinge becul.

Comment

Originally posted by Novox View Post
      La semnalizatorul de nivel de pe vasul de expansiune are o siguranra ,o scoti si scoti semnalizatorul. Are pamant acolo si de aia nu ti se mai stinge becul.
      Te referi la acesta, nu ?
      Attached Files

Comment

Da ala ii! Desfaci siguranta si il scoti afara,il cureti si vezi daca functioneaza.Daca ii dus senzorul nu mai baga mufa in el si becul o sa se stinga. Succes.
        CJ-20-AMN.

Comment

L-am scos...l-am curatat....insa daca il cuplez ramane aprins ca inainte. Ce as putea sa fac in situatia asta ? Daca il las deconectat exista vreun risc ? Sincer ma streseaza rau martorul ala...
          Attached Files

Comment

Are o singura pozitie,daca e rupt ghidajul si l-ai bagat in alta pozitie nu o sa stinga.Pozitia lui e cu limba care culiseaza in sus,poti sa il scoti inca o data si sa ii faci proba cu el in mana. Nu are nimic cu el scos numai ca trebuie sa te uiti din cand in cand la nivel.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF