Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Domnilor va rog sa ma luminati in ceea ce priveste ABS-ul meu.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Domnilor va rog sa ma luminati in ceea ce priveste ABS-ul meu.

Acum cateva zile Dok si Paunionutz carora vreau sa le multumesc pt promptitudine, ma lamureau in legatura cu firele care urca de la roti in compartimentul motor.
    E!Acum am alta problema, cum stiu daca masina mea are ABS sau nu. Din cate am observat 190 E 1,8 1993 masina din fabricatie are ABS (de cand mi-a scris Dok asta fac zii si noapte, numai ca am inebunit cate modele si modelute am vazut).
    1. Ceasurile nu au acel insemn specific pt ABS.
    2. Din cate am vazut pt ABS se gaseste un cablu senzor de viteza si un releu.
    Spuneti-mi ce tre sa fac sau ce sa caut si unde, sa stiu da ori ba sa pot dormii linistit. Am fost intr-un service si oamenii au ridicat din umeri ca nici ei nu-si pot da seama.
    Multumesc frumos.

Originally posted by Andreas View Post
    Acum cateva zile Dok si Paunionutz carora vreau sa le multumesc pt promptitudine, ma lamureau in legatura cu firele care urca de la roti in compartimentul motor.
    E!Acum am alta problema, cum stiu daca masina mea are ABS sau nu. Din cate am observat 190 E 1,8 1993 masina din fabricatie are ABS (de cand mi-a scris Dok asta fac zii si noapte, numai ca am inebunit cate modele si modelute am vazut).
    1. Ceasurile nu au acel insemn specific pt ABS.
    2. Din cate am vazut pt ABS se gaseste un cablu senzor de viteza si un releu.
    Spuneti-mi ce tre sa fac sau ce sa caut si unde, sa stiu da ori ba sa pot dormii linistit. Am fost intr-un service si oamenii au ridicat din umeri ca nici ei nu-si pot da seama.
    Multumesc frumos.
    Pai daca nu ai un bec sau inscriptia ABS pe bord inseamana ca s-a intamplat ceva cu bordul. Poate a fost schimbat. In concluzie daca ABS-ul functioneaza, la o frana cat se poate de puternica rotile nu trebuie sa se blocheze(scartaie) si pedala trebuie sa iti impinga piciorul inapoi. Asta ar fii practic. Teoretic nu stiu exact... verificati senzorii cu multimetru si verifici continuitatea.
    Last edited by dvlad_88; 01-24-2008, 18:45 PM.

Comment

Firele de la senzori au fost rupte sau taiate ca nu mai au firele originale au fire de alte culori si nici nu am reusit sa desfac atat incat sa-mi dau seama defapt care cum vine. De la intrebarea care cum vin si ce rol au firele, am ajuns
      sa ma intreb daca are ABS.
      Mersi frumos pentru ajutor!

Comment

Pai in primul rand ar trebuii sa te uiti sub capota sa vezi daca masina ta are pompa ABS (unitatea hidraulica), cam asa arata...

si la roata in spatele discurilor de frana de pe fata, trebuie sa vezi daca ai senzor de turatie (aia de la care zici ca-s taiate firele), cam asa arata...

Last edited by orca; 01-24-2008, 20:49 PM.
        .. ________ ..
        o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
        (Oo\==/oO)
        ..U...............U.
        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
        http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

sau pe langa ce a completat orca, poti verifica fuzetele de pe fata daca au striatii. Dai roata jos, etrierul, discul de frana (e prins cu un surubel cu imbus) si vezi fuzeta (ca o ciuperca), care trebuie sa aibe striatii de jur imprejur. Daca are inseamna ca are ABS, daca nu are striatii inseamna ca nu are ABS

Comment

M-am lamurit! nu are ABS. Multumesc frumos pentru ajutor.

Comment

Baga seria caroseriei. Sa vedem ce zice.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF