Salut si bine v-am gasit,
Sunt fericitul posesor al unui 190D din `92 de vre-o saptamana
, masina merge impecabil si arata impecabil doar ca, in treapta a doua pana fac aproximativ vre-o 500 m am impresia ca `caraie` un pic
, adica ca si cum nu asi calca ambreajul pana in podea, dupa 500 de metri intra normal nu `caraie`, ca si solutie provizorie pana la `doctor` o bag in punctul mort si de acolo in treapta a doua si asa nu caraie, sa fie oare problema ca nu am destul ulei in cutie?, ambreajul este cred reglat bine adik prinde la mijlocul cursei unde cred ca si trebuie sa prinda..
si ar mai fi inca ceva, am cartea tehnica a masinii in format electronic, dar nu stiu toate becurile de pe bord ce semnifica nu scrie in carte, m-ati putea ajuta cu o schema ca si la prosti.. adika sunt vre-o 3 becuri ce habar n-am ce-s alea daca se vor aprinde..
ps ps o voi poza si voi pune si poza la avatar dar nu am avut timp
Si ar mai fi ceva, am condus aproximativ o alta marca benzinar vreo 200000 km, si la 190D trebuie sa las mai incet ambreajul sa nu se simta pe masina cand schimb vitezele, nu obosesc ambreajul asa, asa este la diesel??
Multumesc anticipat!
Sunt fericitul posesor al unui 190D din `92 de vre-o saptamana
, masina merge impecabil si arata impecabil doar ca, in treapta a doua pana fac aproximativ vre-o 500 m am impresia ca `caraie` un pic
, adica ca si cum nu asi calca ambreajul pana in podea, dupa 500 de metri intra normal nu `caraie`, ca si solutie provizorie pana la `doctor` o bag in punctul mort si de acolo in treapta a doua si asa nu caraie, sa fie oare problema ca nu am destul ulei in cutie?, ambreajul este cred reglat bine adik prinde la mijlocul cursei unde cred ca si trebuie sa prinda..si ar mai fi inca ceva, am cartea tehnica a masinii in format electronic, dar nu stiu toate becurile de pe bord ce semnifica nu scrie in carte, m-ati putea ajuta cu o schema ca si la prosti.. adika sunt vre-o 3 becuri ce habar n-am ce-s alea daca se vor aprinde..
ps ps o voi poza si voi pune si poza la avatar dar nu am avut timp

Si ar mai fi ceva, am condus aproximativ o alta marca benzinar vreo 200000 km, si la 190D trebuie sa las mai incet ambreajul sa nu se simta pe masina cand schimb vitezele, nu obosesc ambreajul asa, asa este la diesel??
Multumesc anticipat!

, intreband binenteles in stanga si in dreapta,
Comment