Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Buna ziua rog o parere motor 2.0

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Buna ziua rog o parere motor 2.0

  As dori de la un posesor o parere referitor la motorul de 2.0 122 cai pe 190. Cat consuma, daca se misca decent. Pentru ca am vazut ca se gasesc doar 190d de 75 de cai care e lenes rau si benzina de 1.8 sau 2.0 . Multumesc

 • #2
  Eu am avut W201 cu motor de 2.6 (166 CP) care mai mult stătea pe dreapta, deci consum de oraș nici nu am măsurat, în schimb afară metoda plin la plin îmi dădea 8-8.5 la sută.
  Referitor la ce vrei tu, poate te ajută datele tehnice, să te orientezi https://www.auto-data.net/ro/mercede...-i-122hp-12800
  Lord W126 500SE -> 2.5D
  Lady W123 230C -> 240D
  W124 -> 200D
  W208 CLK200 -> 2.0

  W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
  Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
  Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

  Comment


  • #3
   Banuiesc cu motor de 2.6 ca fuge bine, din pacate nu am gasit niciunul sa arate foarte bine la pret sub 6000.
   In schimb am gasit un 2.0 foarte bun si cu aer conditionat care ma costa cu tot cu adus acasa 3300. Ce parere ai merita? Pe site-ul ala e amuzant ca da consum urban la 2.6 mai mic decat la 2.0 ceea ce e imposibil evident.
   Mai aveam o varianta pe la 4000 de un diesel dar e ala de 2.0 aspirat care e din ce am citit puturos cu indulgenta, probabil ca trece si matizul pe langa tine.

   Comment


   • #4
    Da, ce e drept, motorul de doidizăl împerecheat cu AC nu e cea mai fericită opțiune... Benzinarul se absolvă ușor se sarcini, nu te rușinezi în trafic... Depinde ce vrei... A lui ficioru-meu e W124 doidizăl și prinde lejer 120/h.
    Lord W126 500SE -> 2.5D
    Lady W123 230C -> 240D
    W124 -> 200D
    W208 CLK200 -> 2.0

    W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

    Comment


    • #5
     ei, la w124 incepe sa fie frumos de la 300d multivalva de 136 de cai. Sau un 250 td de 126 de armasari. Problema e ca astea nu se gasesc decat de la 6000 in sus.
     la w201, 2.6 sunt rare, 2.0 sunt rare cu ac si sa arate bec. am vazut pe olx cateva pe la 2-3 mii euroi, dar mai e de lucru la ele.

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF