Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Parametrii injectoare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Parametrii injectoare

Salut, ma poate ajuta cineva cu detalii despre injectoarele de om603 3.0td , ce valori trebuie sa aiba ?
    BABY BENZ WITH BIG HEARTH

Coduri injectoare/diuze la OM603 960

Buna ziua !

Defineste "valori", te rog. Daca te referi exclusiv la presiunea la care injectoarele "deschid", e vorba de 135Bar. Iar ele se cheama KCA27S55 la Bosch.

Codurile OEM pentru injectorul complet Bosch la motorul OM603 960 sunt urmatoarele:

- A 002 017 28 21
    - A 002 017 40 21
    - A 003 017 29 21

Codurile difera, pentru ca au existat diverse variante. Pentru detalii, e nevoie de seria completa de motor. Sau de VIN, daca masina mai are motorul cu care s-a nascut.

Daca te intereseaza doar codul diuzei din interiorul injectorului, acesta este A 002 017 29 12.

Dragos

Comment

Injectoare

Salut. As dori sa stiu si eu daca Diuzele pt injectoare din poza ,se potrivesc la Motor Mercedes w201 2.5td 126 cp din 1988. are decat 4 bucati . m-ar tenta sa le cumpar dar nu stiu daca merg montate la mine , cu toate ca mai trebuie sa achzitionez una, sa am 5 .
      Attached Files

Comment

Buna seara !

O poza cu rezolutie mai mare ar fi de mare ajutor, ca eu nu descifrez nimic din cea actuala...

Dragos

Comment

Poza cu codurile

Salut, sper sa se vada aici
          Attached Files

Comment

Poza marita

Salut , inca una , sper mai reusita .
            Attached Files

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF