Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sistem frana mai performant

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sylexzutz
  replied
  Cum a ramas proiectul?S-a reusit vre-un upgrade?Eu tocmai ce-am incercat pe față cu sistemul de pe w202 dar nu incap etrierii

  Leave a comment:


 • sorin_vasile80
  replied
  poze

  Alta poza...
  Attached Files

  Leave a comment:


 • sorin_vasile80
  replied
  Achizitie

  Salut, pana la urma am achizitionat ,etrieri si discuri ,de pe un CL 500 . diametru discuri 330 fata si 300 spate . urmeaza sa achizitionez si jante mai mari ( acum am pe 15,dar am anvelope noi de iarna ).Cu jantele am o dilema ,neavand montati etrierii , ar trebui sa iau unele tot de S-class, sa se potriveasca la ET sau stie cineva exact ce trebuie . am gasit Jante de CLA pe 18 si au 7.5 J . eu cred ca sunt ideale din pricina J-ului . mai late cred ca incurca rau pe fata .Stie cineva mai bine ?
  Attached Files

  Leave a comment:


 • sorin_vasile80
  replied
  Dircurile din dezmembrare

  Acestea ar fi discurile pe care vreau sa le cumpar , cere 1000 ron( discuri+ placute + etrieri ). Ce parere aveti ?
  Attached Files

  Leave a comment:


 • sorin_vasile80
  replied
  poza frana r129

  Poza frana r129
  Attached Files

  Leave a comment:


 • sorin_vasile80
  replied
  Buna seara , nu merge atasata .

  Leave a comment:


 • Heavy D.
  replied
  Buna ziua !
  Poza ? Care poza ?

  Dragos

  Leave a comment:


 • sorin_vasile80
  replied
  Salut , se vede diferenta in poza . Discuri si etrieri de R129 sl500.

  Leave a comment:


 • mer_se280
  replied
  Originally posted by Heavy D. View Post
  trebuie "doar" adaptat etrierul cu patru pistoane de W220 pe port-fuzeta de W201.
  Sunt trare curios de acest upgrade.  Asteptam poze cu lucrarea... daca se va ajunge pana acolo!

  Bafta

  Leave a comment:


 • Heavy D.
  replied
  Buna seara !
  W220 S350 are pe fata discuri de 312x28mm, iar pe spate 300x11mm. Intr-o janta de 16" intra sigur, trebuie "doar" adaptat etrierul cu patru pistoane de W220 pe port-fuzeta de W201. Ca de schimbat port-fuzetele intre ele nu cred ca poate fi vorba...  Daca as avea toate piesele necesare plus acel W201 la indemana, probabil ar fi treaba de o zi - doua daca mi-as pune capul cu acest proiect.


  Dragos

  Leave a comment:


 • sorin_vasile80
  replied
  Cand am cumparat arcurile H&R , am dat comanda la cineva cu un mic magazin undeva pe Viilor ( se repara si motociclete acolo , in curte cu Unix) . Discutand cu el de sistemul de franare, a spus ca merg discuri si etrieri de w220 . Eu aveam atunci un w220 S320 si zicea cand a vazut masina ,ca se potrivesc si de la ea . dar se pune o saiba . unde si de ce ? nu am intrebat . Atunci nu eram interesat de asa modificari , vroiam sa reconditionez masina cat mai original .

  Leave a comment:


 • mer_se280
  replied
  As dori sa vad si eu aceasta modificare...de pe un W220 pe un W201...miram-as!

  Leave a comment:


 • sorin_vasile80
  replied
  Salut, jantele sunt R15 montate pe masina dar odata cu franele urmeaza si jante 17 sau 18 . sunt pe Olx ceva Jante R18 Amg aero 2 la 500 euro( cu anvelope cu tot ) dar au 8.5 J si cred ca or sa frece in bara fata .Am un prieten cu un Leon , tot cu jante R18 8.5 J dar nu am avut timp sa merg la vulcanizare sa fac proba .Am gasit Etrieri + discuri+ placute de w220 s350 aproape noi la 800 ron . La mine cand am schimbat recent placutele , am vazut ca sunt ruginite pistoanele si cam blocate , decat sa dau bani pe unele noi ,mai bine pun ceva mai mare , oricum fac max 1000 km pe an .

  Leave a comment:


 • Heavy D.
  replied
  Buna ziua !
  Exceptand inadvertentele de ordin gramatical, chestiile importante sunt urmatoarele:
  - ce dimensiuni de discuri si jante are masina in actuala configuratie ? Cand zic jante, zic diametru, latime si ET... Daca nu stii dimensiunile discurilor, scrie aici anul de fabricatie si motorizarea masinii, ca ma descurc si doar cu ele.


  - W220 vine exclusiv cu jante de 16", 17" si 18" de la mama lui, si daca ai in dotare si jante pe 15", s-ar putea ca acestea sa devina doar decorative pe un raft undeva, ca n-o sa mai incapa.


  - cel mai mic disc de frana de fata la W220 este de 312mm diametru si 28mm grosime, ventilat, etrierul avand patru pistoane. Vorbim aici de un S280.


  -cel mai mic disc de frana de spate la W220 este de 300mm diametru si 11mm grosime, fiind neventilat. Aceeasi motorizare de mai sus, tot W220 S280.


  - cel mai mare disc de frana de fata la W220 este de 360mm diametru si 32mm grosime, ventilat, vine de pe S65AMG.


  -cel mai mare disc de frana de spate la W220 este de 348mm diametru si 26mm grosime, vine tot de pe un S65AMG.

  Intre valorile minime si maxime indicate mai sus, sunt nenumarate altele.
  Fiecare disc vine cu etrierul sau dedicat, asa ca nu stiu precis unde trebuie pusa saiba aia.  Daca vrei sa vezi totusi ce se poate face cu sistemul de franare pastrand jantele de 15", vezi mai jos:  Dragos

  Leave a comment:


 • sorin_vasile80
  started a topic Sistem frana mai performant

  Sistem frana mai performant

  Salut, doresc sa fac un upgrate la sistemul de frana. am inteles ca se poate schimba cu discuri si placute de Mercedes S-class(w220) . a montat cineva? ce ar trebui sa cer ,celui din dezmembrare ?am inteles ca se pube decat o saiba in plus undeva .merge si dupa alt model , aici vb de discuri + etrieri mai mari. Multumesc. poate chiar are cineva pe aici un set .
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF