Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

cutie in 5 trepte

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc baeti!...pana la urma important e sa mearga masna...dar trebe rezolvata treaba cu timoneria..sper ca acea caraiala din tr3 in tr2 la turatie mai mare saa fe din timonerie!

Comment

Buna sara.Acel ciriit vine din bucsele de la tijele de sub masina care sigur sunt foarte uzate daca mai sunt si bucsele de la maneta schimbatorului de viteze.Din cauza jocurilor de acolo nu-ti aduce in pozitia corecta pinioanele din cutie si agata putin.Incearca sa ambalezi potin motorul inainte sa-i dai a douasa vezi daca mai apare ciriitul.

Comment

Salut, am montat si eu cutie 5 trepte in locul uneia de 4 pe 2.0 d , sa stii ca nu caraia si mergea perfect . am pus cutie + tije + maneta ( difera si asta) . problena cred si eu ca este tot din Bucsile mici de la maneta . se comanda pe Original nu sunt scumpe .Seara buna

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF