Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

intrebare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• intrebare

Salut! Se poate monta pe o caroserie de w201 motorul de 2500 turbo diesel +cutia dupa un w210?

Sal.Teoretic da.Practic nu.Pe langa cutie si motor trebuie sa mai adaugi cardan+grup+toata instalatia electrica a motorului+pompa de alimentare(nu stiu ce debit au fiecare in parte)+etc.Si nu in ultimul rand modificati suportii ansamblelor.

Comment

Sal. Am luat in calcul si celelalte piese care mai trebuiesc schimbate. Imi doresc un w201 personalizat si vreau sa stiu daka intradevar se poate face schimbarea aceasta, daca da urmeaza sa achizitionez ambele masini si in primavara sa incep proiectul.

Comment

Succes dar ai mare curaj!
        Cu ambele masini una langa alta iti va fi mai usor,si dupa reusita trebuie omologat motorul asa ca ar fi bine ca 201 care il ei sa fie tot diesel!

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF