Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Defectiune frana de mana

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by adidc View Post
    Din pacate nu prea te inscri si tu in categoria asta.
    Cum ai reusit tu dupa 3 postari sa intri in discutia asta? Nu o sa fiu nici odata capabil sa pricep de ce oamenii critica pe altii desi ei nu ofera nici un fel de informatii pe subiect.

Mai ales ca era clar ca lumina zilei ce vrea sa spuna colegul...asta daca ai desfacut vreo data un tambur pe spate la Mercedes.

Cat despre exprimare...omu-i plecat din tara de jde ani. Las-o mai moale! Tu esti in tzarisoara si scri, citez: ” Totodata se poate controla si cablurile care vin la sistemul frinei de mina....”
    Imi cer scuze d-lor Seniori ai acestui topic !

” Totodata se poate controla si cablurile care vin la sistemul frinei de mina....” Am citat din interventia lui @amg_0001 si in nici un caz nu imi apartine !

”Era clar ca lumina zilei ce a vrut sa spuna” (citat @adic)@ amg_0001,e clar pentru meseriasi care de fapt nu au nevoie de asemenea sfaturi!

Probabil am fost inteles gresit (sau voit gresit) de d-tra.Eu am considerat modul de abordare a lui @amg_0001 mai mult decat extravagant ,ba chiar jignitor , a unor colegi care au incercat si ei sa afle ceva fara sa isi dea seama ce tfantosi sunt unii cu postari multe pe forum.

Nu am multe postari deoarece nu vreau sa scriu neaparat si orice,asa ca nici nu o sa va deranjez prea mult.

Nu vreau sa contrazic pe nimeni in sensul adevarat al mecanicii, iar schite cu anumite parti ale unei masini MB pot sa atasez si eu oricand daca imi va cere cineva.

Daca nici acum nu s-a inteles ce am vrut sa spun,sau de ce? va rog frumos sa sterge-ti interventiile mele.

Va multumesc si va doresc tuturor masini bune !

Comment

Ideea nu e "cine are mai multe postari" si imi cer scuze ca am citat citatul tau.
      Totusi ideea (principiul) este "cine ajuta si ofera informatii altor colegi astfel incat acestia sa isi poata remedia problemele".

Eu nu am nimica cu nimeni. Absolut cu nimeni. Crezi ca daca a doua ta postare era pe topicul acesta si incepeai ceva de genul:

"d-l amg0001 nu mi se pare normal cum pui problema...etc. , si apoi explicai de la A la Z cum se regleaza frana de mana"

comentam ceva? Chiar deloc. Te felicitam si daca se lua careva de tine iti luam partea. Sper ca ai inteles ideea. Sa citesti e simplu. Iti aduni informatii uneori pretioase, care prin reprezentante costa bani frumosi. Totusi ar fi frumos sa si contribui scriind ce sti (si nu ca sa aduni postari).
      Sanatate si spor la scris .
      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
      C180 W202, 1994
      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Off topic . Tot respectul meu pentru colegul nostru amg_0001.Stiu ca dansul incearca mai intai de toate sa mentina ordinea si disciplina pe acest forum care ma impresioneaza intotdeauna prin informatiile pretioase pe care le contine .Si de cand citesc ceea ce s-a scris pe acest forum ,dansul nu a fost niciodata in postura de a cere informatii de la altii ,dimpotriva ,dansul a fost cel care le-a oferit .Asa este ,acestea ne-ar costa o groaza de bani daca le-am afla prin intermediul reparatiilor facute prin service-uri .Am vazut si alte forumuri tehnice si sa stiti ca sunt asa de alandala ca iti este greu sa gasesti o informatie si sa o intelegi bine datorita stilului de messenger in care sunt scrise .O zi buna tuturor .

Comment

Avertisment pentru toti cei care au folosit culoarea rosie la scris, am o rugaminte mare nu mai folositi alte culori in afara celei normale si va rog sa respectati regulamentul vis-a-vis cel de mirc, messenger etc. Va multumesc.
          E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Salut,sunt Silviu-Ursu.Daca doriti sa aflati mai multe despre mine,uitati-va la profilul meu.Am avut nevoie sa schimb si eu sabotii la un 124 si am intrat aici sa aflu cum se schimba.Primesc mereu mail-uri de la acest forum,precum ca nu l-am mai vizitat de mult timp.Dupa ce am citit tot ce s-a scris mai sus,mi s-a facut si mai mult sila.Fratilor,aici intram ca sa ne ajutam unii pe altii cu troacele noastre.Intram sa ne cunoastem,sa fim prieteni,pt ca avem o pasiune comuna.Nu intram sa ne certam,sa fim cu nasul pe sus,sa facem pe desteptii sau pe sefii unii cu altii.Ati vrut sa se prezinte.Pt ce???Ii puteati vizualiza profilul.Vroiai sa stii la ce masina are probleme,il puteati intreba.Nu mai fiti rautaciosi.Din cauza oamenilor ca voi nu mai vizitez forumul asa de des.
            Cu stima,
            Silviu.

Comment

Salut. Cine poate sa-mi spuna si mie, va rog, cum pot scoate tamburul, dupa ce am desfacut inclusiv etrierul si surubul acela mic, cu imbusul. trag de el si nici nu misca. il mai tine oare ceva? Multumesc.

Comment

Daca ai dat jos etrierul si surubul ala mic, ciocaneste usor in el cu ciocanul, e intepenit. Sa nu lovesti discul, doar tamburul mai spre mijloc pe unde sint gaurile de prezoane. Poti sa-i dai putin WD40 in mijloc sa se inmoaie calamina.

Comment

Disc, ca n-ai tambur acolo...

Buna seara !

Probabil s-a format prag in tamburul format in inima discului, si sabotii agata in el. WD40 sau asemenea vor ajuta, si in disc poti bate linistit ne-ciobaneste, atata vreme cat folosesti ca intermediar un dorn de cupru sau de aluminiu. Si daca ai prag mare (vizibil dupa demontare), probabil nici discul nu mai e ce trebuie, deci oricum ar cam trebui altul nou...

Dragos
                  Last edited by Heavy D.; 06-16-2013, 22:14 PM.

Comment

Va multumesc ptr. sfaturi, colegilor.

Comment

Salut. Am reusit sa scot tamburul cu un spray degripant si cateva ciocaneli, am rotit de roata dintata care regleaza distanta intre saboti si acum tine excelent. Ferodourile de la saboti nu au uzura. Multumesc colegilor pt. ajutor, toate cele bune.

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF