Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Placute de frana cu senzori de uzura!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ma gandeam eu ca nu are legatura,dar mai bine intreb Cum il masor? il dau jos de acolo si ce trebuie sa-mi dea?

Comment

Originally posted by pintea paul View Post
      Sa fie doua placute de frana legate cu un singur fir?
      Nu! Levi a pus poze cu senzorii de pe W126. La tine, ca si la mine este un singur fir, doar o placuta are senzor. In acel document arata la care modele sunt cu un senzor si la care cu doi senzori/roata.
      Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Sper sa nu ne abatem de la subiect.Pozitionezi aparatul de masura pe masurarea rezistentei si te apuci sa-i masori,daca ii bun aparatul trebuie sa iti arate o valoare,daca ii rau senzorul aparatul nu indica nimic.Sunt trei senzori.Succes.
        CJ-20-AMN.

Comment

Originally posted by tumar View Post
          Nu! Levi a pus poze cu senzorii de pe W126. La tine, ca si la mine este un singur fir, doar o placuta are senzor. In acel document arata la care modele sunt cu un senzor si la care cu doi senzori/roata.
          Am intelesIntrebarea mea ar fi ?Daca la mine este numai cu un fir ,pe care parte il montez pe placuta?In interior sau in exterior?Multumesc
          CJ-20-AMN.

Comment

Uite aici:
            Attached Files
            Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

As mai avea o intrebare : senzorii de uzura pot sa ii montez si pe placutele care le am acuma pe masina,sau trebuie sa schimb placutele cu totul?Placutele care le am pe masina sunt uzate cam 50 la suta,deci ar mai merge ceva.Si as monta senzorii sa nu ma trezesc ca raman fara placutele de frana.Multumesc.
              Last edited by pintea paul; 02-21-2011, 22:17 PM.
              CJ-20-AMN.

Comment

Daca placutele au acel orificiu pentru senzori, poti sa ii pui. Numai bine!

Comment

Am reusit sa imi schimb placutele de frana cu altele prevazute cu senzorii de uzura.Pret 80 Ron,firma Zimer.Va multumesc pentru toate informatiile.
                  CJ-20-AMN.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF