Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Placute de frana cu senzori de uzura!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Placute de frana cu senzori de uzura!

Salutare! As vrea sa imi schimb placutele de frana pe fata si sa imi schimb si senzorii de uzura.De cand am masina am mai schimbat placute de frana dar fara senzorii respectivi,si acuma as vrea sa pun si senzorii.Intrebarea mea ar fi: pot sa pun senzorii separat,sau trebuie sa cumpar placute de frana cu senzori.Am incercat la diverse magazine de piese auto si au sustinut ca la modelul meu de W124 nu sunt senzori de frana pentru ca este prea veche masina.Daca cineva imi poate da niste sfaturi si niste coduri as fi recunoscator.Multumesc.MB 124 230E 1989.Tin sa mentionez ca masina a avut senzorii de uzura pentru placutele de frana.
    CJ-20-AMN.

Se gasesc senzori de uzura si pentru masini mai vechi decat a ta!

Incearca la alt magazin!
    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
    W126 500SE Nautical Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Originally posted by pintea paul View Post
      la diverse magazine de piese auto si au sustinut ca la modelul meu de W124 nu sunt senzori de frana pentru ca este prea veche masina.
      Mari meseriaşi ... Mai ales că, maşina a avut senzori ! Bravo, naţiune !
      Îţi dau 2 linkuri:
      În primul este vorba exact de un W124. Citeşte posturile #38 - #41.

Al 2-lea link este cu maşina mea.

La postul #33, te uiţi la prima poză, cu diferite piese ce le-am schimbat eu. În dreapta-jos a pozei vei vedea o "pungă" cu etichetă portocalie - acela este senzorul. Iar la postul #34, în ultima poză se vede cum este el montat, care "el" "este" de fapt 2

Succes, cele bune !
      Lord W126 500SE -> 2.5D
      Lady W123 230C -> 240D
      W124 -> 200D
      W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
      Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
      Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Uite un link cu senzorii respectivi http://www.autokarma.ro/Produse.aspx...lacute%20frana

Comment

Am studiat tot ce mi s-a propus dar am o alta problema:in link-ul postat de Sorinvuta imi arata niste tipuri de mufe pentru senzorii de uzura,dar la mine ii alt tip de mufa,mai exact mufa ii dreptunghiulara cu doi pini.Nu stiu cum de ii posibil asa ceva?Am fost la un alt magazin de piese auto si mi-au gasit placute cu senzori la pretul de 100 lei dar cu alt model de mufa.Oare cum sa procedez,sa tai mufele si sa le schimb cu ce am eu pe masina?Asta nu se mai cheama originalitate ci carpeala.Multumesc.
          CJ-20-AMN.

Comment

Pai am impresia ca pe fiecare roata ai doi senzori,si pe fiecare pin al mufei tale de pe etrier intra cate o mufa de la senzor...

Comment

Ăsta ar trebui să fie codul senzorului tău : A 201 154 00 317, şi ar trebui să coste undeva la 25 de lei / buc. Dacă-mi dai VIN-ul, îţi spun codul exact. Dacă nici după cod nu-ţi găseşte piesa ...
              Lord W126 500SE -> 2.5D
              Lady W123 230C -> 240D
              W124 -> 200D
              W208 CLK200 -> 2.0

Comment

Originally posted by Levi View Post
                Ăsta ar trebui să fie codul senzorului tău : A 201 154 00 317, şi ar trebui să coste undeva la 25 de lei / buc. Dacă-mi dai VIN-ul, îţi spun codul exact.
                Am primit VIN-ul (pe privat) şi am verificat. Confirm, codul este bun, cu o mică rectificare : "1" din faţă l-am bătut de 2 ori , cer scuze. Deci, codul senzorului este A 201 540 03 17. Ce nu înţeleg eu : ce mufă pătrată cu 2 pini ai tu acolo ?? Senzorul are un singur fir ! Dar, după cum spunea şi colegul sorinvuta mai sus, vin 2 senzori / roată, câte unul la fiecare plăcuţă !
                Mai bag 2 poze cu senzorii mei, dar la W124 e un pic altfel corpul senzorului (vezi desen). Oare şi mufa ?
                Attached Files
                Last edited by Levi; 02-21-2011, 17:08 PM.
                Lord W126 500SE -> 2.5D
                Lady W123 230C -> 240D
                W124 -> 200D
                W208 CLK200 -> 2.0

Comment

daca nu sunt placutele cu senzor de uzura nu merge nici abs-ul ? am un singur fir care duce la placute si nu este legat nicaieri,adica nu sunt placute cu senzori si abs-ul nu imi functioneaza,sta si lampa de abs in bord aprinsa.Sau este numai de la senzorul de abs ?
                  W124 M102 200E
                  Last edited by BODI; 02-21-2011, 17:44 PM. Reason: notification

Comment

Multumesc Levi, dar la mine ii chiar diferit.Maine sper sa dau roata jos si sa fac o poza,numai nu stiu sa o postez!
                    CJ-20-AMN.

Comment

Originally posted by Levi View Post
                      Am primit VIN-ul (pe privat) şi am verificat. Confirm, codul este bun, cu o mică rectificare : "1" din faţă l-am bătut de 2 ori , cer scuze. Deci, codul senzorului este A 201 540 03 17. Ce nu înţeleg eu : ce mufă pătrată cu 2 pini ai tu acolo ?? Senzorul are un singur fir ! Dar, după cum spunea şi colegul sorinvuta mai sus, vin 2 senzori / roată, câte unul la fiecare plăcuţă !
                      Mai bag 2 poze cu senzorii mei, dar la W124 e un pic altfel corpul senzorului (vezi desen). Oare şi mufa ?
                      Salutam! La w124, in functie de model, sunt sisteme cu un singur senzor/roata si pe alte modele cu 2 senzori/roata(ca la W126-adica ca in pozele puse de tine)
                      Pintea Paul, iata un document interesant.
                      Attached Files
                      Last edited by tumar; 02-21-2011, 18:14 PM.
                      Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

http://www.clubmercedes.ro/attachmen...1&d=1298308346 Asa imi arata mie senzorul de uzura la placute.Si imi mai apare si un cod :2015452328
                        Attached Files
                        Last edited by pintea paul; 02-21-2011, 19:19 PM.
                        CJ-20-AMN.

Comment

Originally posted by pintea paul View Post
                          http://www.clubmercedes.ro/attachmen...1&d=1298308346 Asa imi arata mie senzorul de uzura la placute.Si imi mai apare si un cod :2015452328
                          Paul, acel cablu nu este senzorul de uzura, este doar cablul lui. Senzorul este cel din poza pusa de Levi, si vine cuplat in acest cablu pus de tine(poza). Senzorul poti sa il cumperi separat sau impreuna cu placutele de frana.
                          Te-ai uitat pe atasamentul pus mai sus?
                          Last edited by tumar; 02-21-2011, 19:41 PM.
                          Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Am inteles acuma,dar in pozele lui Levi fiecare placuta are cate un cablu si intra fiecare la locul sau.La mine exista un sigur loc unde intra mufa de la placuta.Sa fie doua placute de frana legate cu un singur fir?
                            CJ-20-AMN.

Comment

Originally posted by BODI View Post
                              daca nu sunt placutele cu senzor de uzura nu merge nici abs-ul ? am un singur fir care duce la placute si nu este legat nicaieri,adica nu sunt placute cu senzori si abs-ul nu imi functioneaza,sta si lampa de abs in bord aprinsa.Sau este numai de la senzorul de abs ?
                              W124 M102 200E
                              Nu are nici o legatura senzorii de la placute cu senzorii de la ABS.Cred ca la tine s-a dus un senzor de la ABS.Poti sa ii masori cu un aparat de masura,ca sa vezi care ii bun si care ii rau.
                              CJ-20-AMN.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF