oare nu pot sa pun ceva radiator mai mic de motocicleta sau de incalzire? pana gasesc unul la pret rezon. adica pana ajung eu in ungaria sa iau unul. cica ar fi 430 ron adus aici dar tipul cu care am vorbit nu este serios si nu mi-a raspuns la solicitare desi am vb de vreo 3 ori cu el. asa ca am renuntat eu. o sa ma duc personal. si asa trebuie sa fac cumparaturi de pasti si mai bine iau totul de acolo.
pot pune alt radiator mai mic daca se potrivesc cuplele? nu are presiunea mare a uleiului nici un efect negativ?
si cam cat ar fi un turbo pus pe masina mea. am vazut ca da inca vreo 40 de caisori in plus nu?
am inteles de aci de pe forum ca se poate pune turbo la mine nu?
stiti cumva la ce presiune lucreaza cutia de viteze automata? pot sa pun un radiator mic pana dau o fuga in ungaria sa iau un radiator la pret rezonabi?
pot pune alt radiator mai mic daca se potrivesc cuplele? nu are presiunea mare a uleiului nici un efect negativ?
si cam cat ar fi un turbo pus pe masina mea. am vazut ca da inca vreo 40 de caisori in plus nu?
am inteles de aci de pe forum ca se poate pune turbo la mine nu?
stiti cumva la ce presiune lucreaza cutia de viteze automata? pot sa pun un radiator mic pana dau o fuga in ungaria sa iau un radiator la pret rezonabi?
Comment