Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

jurnal reparatii

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• jurnal reparatii

asa .......

ziceam ca poate vand 124 dar dupa niste probe cu masini mai noi de prin 2002 - 2004 asa ceva ma gandeam sa iau o skoda octavia sau un ford focus - masini bune altfel - am ramas complet dezamagit. am zis ca mai bine mai bag ceva bani in masina mea sa o 'reabilitez' mai are sigur una alta de facut. asa ca o sa ma duc la mecanic dar inainte sa ii dau verde la ce este de facut ma voi consulta cu cei de pe forum ca sa fiu sigur ca este o chestie necesara nu asa numai sa fie facuta sa ma arda de bani.
    daca nu postez bine va rog sa mutati discutia la sectiunea corespunzatoare.
    multumesc

pentru inceput am primit informatii despre partea electrica aici pe forum .... ar mai fi o singura intrebare ... nu am vazut cum se scoate maneta de la semnalizator. daca am o poza cu interiorul poate ma lamureste cineva.
    Attached Files

E destul de simplu.Fixezi rotile cit mai drept si scoti volanul ,am impresia ca iti va trebui un ''embus'' de 10.Maneta este fixata cu 3 suruburi in cruce.Se potriveste si maneta de 190 dar iti va trebui un electrician sa-ti adapteze mufa (de w124 e mai mare dar are acelasi nr de pini -14 parca.)Succes.
    Stefan

Comment

destul de complicat. o sa vad daca gasesc una de acelasi model. chestia cu demontatul volanului ...... dar asta este.

inca o intrebare ... cam stupida dar ...

mercedesul 124 cu motor diesel de 81kw si cutie automata are soc? mie nu mi se pare sa fie diferenta de turatie intre rece si cald prea mare.
      Last edited by doktor4carz; 03-04-2008, 21:49 PM.

Comment

Intr-adevar, are un asha-zis shoc. Toate au, nu numai cele automate. Si editeaza postarile, nu mai posta consecutiv. Tocesc tastatura de aproape 2 mii de postari, ajutatzi-ma sa fac si eu nitzica economie, macar sa nu mai editez eu, la rindul meu, atitea postari la corectura...

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
          . Tocesc tastatura de aproape 2 mii de postari, ajutatzi-ma sa fac si eu nitzica economie, macar sa nu mai editez eu, la rindul meu, atitea postari la corectura...
          Hai lasa Doctore, patria iti va fi in veci recunoscatoare !
          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

... mortzii mamii ei de patrie, ca nu mi-a facut patria cafea de dimineatza... Nu-mi trebuie recunoshtintza si cirnatzi, ash dori doar ca anumite reguli sa fie respectate, ca sa fac munca de caritate mai putzina pe forum. Sa ma pot limita doar la probleme tehnice, nu si la facutul pe femeia de servici. Nu ishi inchipuie nimeni, dar ca sa pui totul in ordine pe aici, se pierde timp. Pe care nu il am de neam. E ushor sa te loghezi, sa postezi unde te doare si sa itzi pui palma in cur si sa ieshi. dar cind ai de luat la mina cite 3-4 pagini de noi postari zilnic, si pus in ordine, ca altfel se alege praful de forum in doua zile, nu mai e asha simplu...

Cum e, baietzi ? E mishto forumul ???...

Comment

nasulie mare de azi am aflat ca imi trebuie radiator ..... si face 8 milioane. stiti voi ceva mai ieftin dar nou pentru 124 automatic de 3000 cm din 1991?

Comment

Cautam. Lipeshte-l pe al mashinii provizoriu, ca o aparea ceva la un pretz uman. Un detaliu trebuie. Tzevile de automatic sint la baza sau in lateral stinga ?

Comment

pai aici este problema .... ca nu curge la exterior ci la .... interior. nu mult dar .... cam 0,5 l de asta toamna sau de cand este cu probleme. racordurile de automatic sunt jos. am mai gasit ceva in Hu cam 5,5 sa vad poate iau de acolo.

Comment

am sschimbat si eu radiatorul la 124 ,3000,automatic am intrebat la toti si pretu sarea de 8 mil,dar dupa multe cautari am gasit la 6 mil nou la arabi de pe vacaresti ,este un mic magazin langa gura de metrou.daca nu ma insel este primul din stanga,pt mai multe detali 0723866303 bafta

Comment

Pai si in ce zona umezeshte exact ?

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
                        Pai si in ce zona umezeshte exact ?
                        ... in cutie. nasool nu?
                        zice mecanicul sa nu o las asa ca daca pica capul hidraulic trebuie alta cutie.

Comment

Pt. radiator Solutie 2+2, 4, 5 lei tubu', a mea pierdea juma' de kil pe zi, numai pierde.
                          Last edited by Carmine; 03-11-2008, 18:43 PM.
                          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
                            Solutie 2+2, 4, 5 lei tubu', a mea pierdea juma' de kil pe zi, numai pierde.
                            pai asta inseamna sa il tai sa gasesc fisura pe circuitul de racire la cutia de viteze si .... daca nu iese si fac mai rau si bulesc cutia?
                            o cutie automata de tipul asta sara cu manopera pe la 6-700 euroi nu?

Comment

Pe acolo. Provizoriu, cauta un radiator de automatic de orice tip, da varza, scoate-i bazinul in care intra conductele de la cutie, si foloseshte-l pe exteriorul radiatorului mashinii.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF