Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau sa cumpar o Cobra

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by carmine View Post
    Si boeru de mai sus are una care arata f. bine si sunt o gramada pe bursa. Nu prea se mai "inghesoaie" lumea la ele.
    Am vazut si oferta domnului Boeru si nu e una de ne luat in sema, ba intocmai insa taxele mari,nu prea imi sunt pe plac prefer sa-i bag in masina decat sa-i dau jegului de stat, plus faptul ca eu sunt destul de bolnav cand vine vorba de masina pe care o conduc eu.... Iar planurile mele relativ la masina pe care o voi lua sunt pe masura....cauciucuri noi pe 205 jante fagure, geamuri electrice, si poate chiar si Acca sa fie glantz cum spunetzi voi pe aici, si daca ar fi sa fie cea a domnului Boeru, prima chestie tiplele de pe geamuri date jos (parca nu-i prieste sau cel putin nu in okii mei, dar nici nu ma cramponez de asta, dar pur si simplu unei cobre nu-i sta bine cu geamuri negre.
    Si cea a lui Fun mertzan mi se pare foarte ok, mai ales ca am dat o tura cu ea, insa pretul e cam piperat trebuie sa recunosc, dar mi s-a pus pata sa-mi iau cobra si sunt dispus sa fac treaba asta, nu doar sa vorbesc airea in porumb, numai ca trebe sa astept pana la sfarsitul lunii pt ca trebe sa iasa niscaiva combinaciones, insfarsit chestiuni cu banii pt ca mai sunt si altele pe lista inaintea ei,iar atunci cand procur masina trebe sa am suficiente fonduri pe langa pretul de achizitie ca na nu se stie niciodata
    Iar atunci cand spun ca sunt trilu lilu cu masina stiu bine ce zic, domnul dok care cu siguranta il cunoaste pe Sile din berceni, poate afla mai multe detalii legate despre superba Sierra B54UDD.
    As pune poze cu ea dar nu cred ca-i protrivit sa aduc o asemena ofensa acestui forum.
    Oricum cu siguranta mercedesul pe care il voi lua, va beneficia de tratamentul cel mai bun, mai ales ca mai mult decat atunci cand aveam fordul, pot sustine mult mai usor acesta pasiune . Legat de probleme imi sunt destul de cunoscute si nu ma sperii ca am trecut prin multe cu fordul, deci am experienta in probleme UfO legate de masina.
    Ex. W126 '83 380SE (300D cobra) saraca era de-a dreptul impaiata
    Ex. W126 '91 500SE automat( 300D w124-92-94) macinata de imense furii interioare si rugina in aceeasi masura.
    W126 '86 300SE automat (Reborn)
    W124 '92 250TD soon on the road

Comment

e man
      eu nu prea inteleg ce intelegi tu prin tiple pe geam ai fi vazut pe vreo superba sierra asa ceva uita te mai bine in poze.........

Comment

Bafta tinere,sa incepi cu w123 inseamna ca esti pe drumul bun....

Comment

Wow domnilor ce raspunsuri promte.
          Pe respectiva si mai sus numita doar eu am voie sa ma "pish" pe ea pt ca doar eu am fost tatal ei, si intradevar pana la sfarsit am facut treaba asta pt ca imi scosese peri albi, imbecila dracu si-a meritat soarta ca pana la urma celui care am vandut-o a insfasurat-o pe-un stalp, insfarsit poveste veche nu vreu sa-mi mi aduc aminte.
          De stiut stiu ce vreau, si vreau o cobra buna la care sa nu trebuiasca sa ma apuc eu sa o reconstruiesc, sa o readuc la starea initiala ca indiferent de mecanic care se uita la ea sa nu gaseasca reminiscente de dacie sau eu stiu mai ce prin ea, deaceea sunt dispus sa dau un pret corect, indiferent de ce spune piata sau altii, daca respectiva troaca o si merita, si deabia dupa sa incep cu planurile mele de imbunatatire a layaut-ului de plecare.
          Domnu Boeru, eu ma refeream la geamurile fumurii, n-am reusit sa-mi dau seama daca la tine sunt ionizate, sau au folie ca sigur nu cred ca e geam colorat in masa, insfarsit sunt chestiuni de gust iar eu nu ma dau in vant dupa masinile cu atitudine gangsta.
          Referitor la ce ai spus tu domnu Fane Doktoru, stai linistit ca dupa ce imi procur trascaleta de cobra o sa fac carare la greu, mai ales ca din cate se vade in caz ca voi avea orice problema tehnica cu respectiva troaca am la cine sa apelez iar asta e mare lucru (fapt care ma bucura si-mi da un pic de siguranta pe care nu o aveam in cazul foardei la care se uitau marii mecanici mari ca la ozn ).
          Legat de intalniri imi va face mare placere, la urma urmei am fost eu la intalnire club ford calare p-un opel, da ce mai conteaza se intalnesc oameni nu masini.
          Ex. W126 '91 500SE automat( 300D w124-92-94) macinata de imense furii interioare si rugina in aceeasi masura.

Comment

ofer doua beri pt o siera ! nu am cusca la catel !
            e-man ..tati nu te arunca cu capatana inainte.Sfatul meu e ca inainte sa bagi mana la buzunarul de la spate roaga-l pe Fane sa isi arunce ochiul ala cu mai putine dioptri inainte.Nu de alta dar e mai sigur si pt viitorul tau.Multe au fost magarite la serii si numai un baiat destept le vede ...
            Eu cand mi-am facut achizitia ma vazut vreo 15. Din ele 8 erau naspa.Iar din alea 8, 3 erau lucrate asa de bine incat doar rar-ul le-a vazut.
            In felul asta poti scapa sa ajungi sa ai un cotet de caine de vreo 1500 euro.
            Last edited by Semtexx; 05-03-2008, 17:03 PM.

Comment

zi lui Robert sa lase si cd-urile....o sa iti placa

Comment

Yep pe aceea o vreau ca intardevar arata a mercedes in firea lui si faptul ca e automata consider ca e un avantaj, in bucurestiul constipat al zilelor noastre.
                Oricum multumesc tuturor de sfaturi sunt bine venite, si cu siguranta dupa ce o procur o sa va bombardez cu intrebari despre una alta......na o sa fiu incepator intrale merturilor deci sper sa ma intelegi.

Comment

iti urez de pe acxum bun venit printre noi, mercedes - istii, dar atentie sporita daca vrei cobra si nici sa nu te gandesti sa te duci fara cineva care amai avut sau are.......... au multe secrete masinile astea,,,,,

Comment

Bafta e-man scrie-ne cand iti iei.
                    Sa conduci un Mercedes este o placere...

Comment

Da,e-man,suntem curiosi pt noua ta achizitie,o cobra cobra.Oricum ar fi cobra e cea mai fiabila masina si nu te va dezamagi niciodata.Se prafuiau piesele de cobra in vitrine pt ca nu le cumpara nimeni.Masina asta nu se va strica,nu iti va face probleme si nu te va lasa niciodata in drum,spre deosebire de mercedesurile astea noi pline de electronice la care prima grija trebuie sa fie sa ai la tine oricand o shufa de tractare.
                      MÃREAȚA COBRA

Comment

sal baieti!
                        Pentru amatorii de Cobre....vand 1981, rosu, trapa, cutie manuala, 2400cc, inscrisa, acte, radio-cd, stare buna....daca e cineva interesat....tel 0740934518

Comment

Originally posted by Alla View Post
                          sal baieti!
                          Pentru amatorii de Cobre....vand 1981, rosu, trapa, cutie manuala, 2400cc, inscrisa, acte, radio-cd, stare buna....daca e cineva interesat....tel 0740934518

Stai ca nu-i asa simplu... Vrem poze , in primul rand. Si daca e cazul, cerem detalii.

Si... pretul.
                          Mercedes CL 200 Kompressor
                          Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Pozele sunt la profil, n-a stiut cum sa le pune pe bursa.
                            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF