Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Chestie ciudata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by PaRaDoX View Post
    aaa eu stiam ca nu tre sa lasi rezerverul gol ca sa traga mizeriile, nu si ce faci daca acele mizerii au trecut de rezervor.. Da acu am priceput, si m-am uitat sh yo sa vad cum se face.
    E bine la orice masina sa nu lasi rezervorul sa moara cu ramasitele de pe fundul lui... in gat. D'apoi la masinile noastre dragi. La matiz ca sa amorsezi pompa e secs... Este undeva sub bancheta din spate tzevusca... si e munca.
    Last edited by doktor4carz; 05-20-2008, 21:08 PM.
    Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Bai frate, ma seaca sonda lu' cur, am schimbat-o si tot degeaba, sa ma cac in ea daca indica k lumea, ori am rezervoru' mai mult de jumate ori fac pana prostului de nu o mai amorseaza nici dreacu' ...
      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Verifica mufa aia care intra in sonda,sa nu fie ceva din fire, un fir e comunu, unu e pentru bec si unu pentru ceas: comun+bec -> arde becu la bord(rezerva), comun+ceas -> iti arata maxim.
        Scoti sonda aia din rezervor, o desfaci: cele 2 fire de nichelina sa fie intacte, lamele de pe plutitor sa faca contact la firele de nichelina, plutitoru sa alunece usor,gaura prin care intra motorina in sonda sa nu fie obturata...
        Exista doua tipuri de masini :
        1. care au fost lovite
        2. care vor fi lovite

Comment

Fara motorina am ramas de vreo 3 ori de cand am cobrana adica de cand am masina dar de fiecare data o luato din prima,2 secunde tinut pe automat si gata si desigur amorsat(pompat) pana se simtea presiune si pana dadea afara,asa n-ai probleme
          Sa conduci un Mercedes este o placere...

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF