Salut tuturor.. am pus titlul asta total off topic , deoarece inca nu stiu ce are , ideea e ca am mers cu ea si dintr`o data mi`a murit motorul , nu`mi mai statea la relanti.. atunci am auzit ca are o bataie.. metalica... destul de ascutita cand o turez, batea chiar si la relanti. am incercat totusi sa o duc pina acasa , nu era departe.. insa batea foarte tare... froaznic.. un sunet de tractor fara toba... n`am auzit niciodata o masina sa faca in halul ala de urit si de tare. Luni o voi duce la un service.. sper sa aflu ce e cu ea. Masina nu mai trage deloc.... aproape deloc. am lasat`o in fata blocului pina o duc. Unii mi`au zis ca ar putea fi un piston spart , altii ca ar fi cuzinetii... Eu cred ca totul se trage de la ulei.. Am ramas fara ulei .. cam la 15 km de casa.. era ff grabit si in acelasi timp inconstient , in cat am am plecat cu ea fara ulei... cand am ajuns in oras am bagat ulei dar totusi cred ca a fost prea tarziu... nu am experienta cu mecanica in general.. nu stiu ce ar trebui sa fac.. sa incerc sa vad daca pot face ceva cu motorul asta , sau , sa schimb motorul... as vrea sa va rog daca cumva stiti pe cineva sau aveti un motor... e vorba de un 2000 benzina , carburatie.
In cazul in care solutia ar fi schimbarea motorului... va trebuii sa caut un motor.. sper totusi sa fie ceva usor de rezolvat , sunt terminat fara masina. Insa e invatatura de minte.. trebuia sa ma gandesc ca il distrug daca merg fara ulei.
In cazul in care solutia ar fi schimbarea motorului... va trebuii sa caut un motor.. sper totusi sa fie ceva usor de rezolvat , sunt terminat fara masina. Insa e invatatura de minte.. trebuia sa ma gandesc ca il distrug daca merg fara ulei.
Comment