Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme motor si vibratzii ciudate W123

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cu toba am patzit io la coada, credeam ca o sa crape, am dat toba finala jos si iar e liniste!
    W110-2.0 D 1966
    W115-2.0 D 1971
    W123-2.4 D 1982

Comment

cutie automata cobra diesel

Cutia automata o vand eftin 200 ron neg. trebiue sa veniti in Constanta sa o luati ...care vine primul. o recomand mai mult pt. piese ...
      a doua problema legata de transmisia cardanica : daca s-a umblat la ea si nu s-au respectat reperele din pozitia initiala mai ales daca s-au montat piese cu greutati dif. de cele originale, atunci sigur vor aparea vibratii la una sau mai multe turatii ale motorului (armonice ).asa cum bine stiti din studiul vibratiilor ,rezonanta apare cand frecventa de rez. a coroseriei devine egala cu cea a cardanului montat neechilibrat. ca atare amplitudinea vibratiilor creste foarte mult putand genera in situatii extreme ..chiar ruperea caroseriei dupa gradientul propagarii vibratiei .gradient inseamna calea cea mai usor accesibila pt. vectorul vibratie.Ba mai mult exista armonici de frecvente joase care pot afecta sistemul nervos.practic un zgomot ciudat care cauzeaza dureri de cap destul de nedorite.o parte din colegi care au mers cu transmisia dezechilibrata cred ca s-au confruntat cu acest fenomen dar cred ca nu si-au dat seama de unde provine ...mai ales daca masina nu e antifonata corespunzator.
      tot respectul
      steen

Comment

Hai ca m-ai spart... ai dat-o in fizica atomului... Aia cu sistemu nervos e tare, cine pushca mea crezi ca mai merge cu o mashina care dirdiie ca totzi dracii ? Iei dracu un taxi sau picioreta... Colega, eshti simpatic... m-ai facut sa rid...ii tot dai cu frecventza aia de rezonantza, cad dracu de pe scaun, fie-tzi mila de mine...
        Vino in doamne iarta-ma cu ceva practic, nu cu explicatzii shtiintzifice. Ca daca imi vin dracii pe mine, degeaba ma bag sub mashina, ca oricit ash demonta io la vectoru ala si i-ash desface gradientu din shuruburi sa-i mut pozitzia, tot vibreaza...

Comment

Inca rad...
          W110-2.0 D 1966
          W115-2.0 D 1971
          W123-2.4 D 1982

Comment

Radeti voi dar sa stiti ca fenomene de dureri de cap pot sa apara si daca toba din mijloc are o spartura . se intampla cam acelasi lucru . dupa cum bine stiti si gazele se supun fenomenului vibratoriu . gazele pe circuitul de evacuare au cateva maxime si minime ,adica locuri unde zgomotul generat de explozia din cilindrii este maxim si locuri cu minim de zgomot.daca se intampla sa se nimereasca o fisura in zona in care amplitudinea vibratiei zgomotului este max...ati capatat dureri de cap . calculul lungimii totale a "exhaust sistem" este foarte important pentru ca daca lungimea intregului circuit al evacuarii nu se sfarseste in punctele de minim al amplitudinii zgomotelor atunci
            ati incasat-o fratilor. Asa ca tineti minte : atinci caind reconditionati o toba de esapament ..aveti grija sa pastrati lungimea initiala ca dupa aia nu stiti de ce face zgomot si mai ...ales de ce va doare capul...
            multa bafta
            steen

Comment

M-ai rakorit, la masinile vechi zgomotu e un lucru normal...
              W110-2.0 D 1966
              W115-2.0 D 1971
              W123-2.4 D 1982

Comment

Cine vrea liniste trebuie sa ia masini noi, dar numai de liniste n-o sa aibe parte.
                Prostia si Hotia au cucerit Romania.

Comment

Originally posted by steen View Post
                  Cutia automata o vand eftin 200 ron neg. trebiue sa veniti in Constanta sa o luati ...care vine primul. o recomand mai mult pt. piese ...
                  a doua problema legata de transmisia cardanica : daca s-a umblat la ea si nu s-au respectat reperele din pozitia initiala mai ales daca s-au montat piese cu greutati dif. de cele originale, atunci sigur vor aparea vibratii la una sau mai multe turatii ale motorului (armonice ).asa cum bine stiti din studiul vibratiilor ,rezonanta apare cand frecventa de rez. a coroseriei devine egala cu cea a cardanului montat neechilibrat. ca atare amplitudinea vibratiilor creste foarte mult putand genera in situatii extreme ..chiar ruperea caroseriei dupa gradientul propagarii vibratiei .gradient inseamna calea cea mai usor accesibila pt. vectorul vibratie.Ba mai mult exista armonici de frecvente joase care pot afecta sistemul nervos.practic un zgomot ciudat care cauzeaza dureri de cap destul de nedorite.o parte din colegi care au mers cu transmisia dezechilibrata cred ca s-au confruntat cu acest fenomen dar cred ca nu si-au dat seama de unde provine ...mai ales daca masina nu e antifonata corespunzator.
                  tot respectul
                  steen

Ia zi, domnul Steen, ai probat cutia pe mashina? Pune-o la bursa ca sa putem discuta despre ea on-topic.

Scuze pt. off-topic. Mea culpa.

Comment

Steen ,pun Pariu Ca Ai Facut Fizica.cu Asta Mi-am Ros Si Eu Coatele Vreo 5 Ani La Iasi

Comment

Originally posted by eduard View Post
                      Steen ,pun Pariu Ca Ai Facut Fizica.cu Asta Mi-am Ros Si Eu Coatele Vreo 5 Ani La Iasi
                      am facut de toate..mai ales am stat pe sub cobre de mi-a albit parul .Ala care mai este.
                      steen

Comment

Andrei, spune-mi te rog unde anume te gasesc la Preoteasa, ca eo acolo imi petrec juma' din viata, si poate ne intilnim, bem ceva.

Comment

Ma cac pe mine de ris... Asha il cheama, taticu, e numele din buletin, are nume de Casa Studentzilor... Mi-ai placut, eshti simpatic...

Originally posted by steen View Post
                          am facut de toate..mai ales am stat pe sub cobre de mi-a albit parul .Ala care mai este.
                          steen
                          Dap, vorba lu Vanghelie. Care este...

Comment

Aaaa... Mii de scuze. Precum vezi m-a inebunit casa studentilor. Dar odata tot ne vedem acolo sa bem ceva.

Comment

Si eu am avut probleme cu vibratiile tot cam la intervalele alea de viteza 70 - 80 km/h , si pe la 120 ... da m-am bagat sub ea si am slabit toate colierele de la toba, am schimbat tampoanele (inclusiv tamponul de la toba de mijloc, care-i prins in caroserie si nu permite sa o atinga), am marit distanta fata de caroserie, am strans la loc si nu a mai vibrat... si eu credeam ca ii ceva la cardan dar nu a fost... Multa bafta!

Comment

De astazi am si eu o problema asemanatoare. Mergand prin oras incepe masina me sa trepideze de zici ca acu se rupe in doua. Dar doar partea din fata. m-am uitat la motor si am observat ca tamponul (sper ca asa ii zice) din partea stanga unde se prinde motorul de caroserie este facut praf. Acasa m-am bagat sub ea si m-am uitat la ambele locuri de prindere. surubul cu inbus din dreapta trece prin caroserie doua degete, pe cand in stanga este la nivel cu caroseria (exprimarea este precara dar nu ma prea pricep).
                                Daca o turez nu mai vibreaza asa de tare.
                                Oare pot sa merg cu ea asa pana acasa 40 de km incercand sa merg turat, sau exista riscul de a rupe caroseria? Motorul se prinde doar in doua puncte?? M-am gandit ca doar desfac cele doua suruburi ridic motorul si schimb tamponul. Asa sa fie?

Astept un raspuns si va multumesc anticipat.
                                MB W123 240D - 1978 (Masina care m-a adus in anul 5 de facultate)
                                MB W123 300D - 1982
                                MB W123 240D AUTOMATIC - 1977
                                [B]

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF