Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Reconditionare w123 240d

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Kelooxxl View Post
    Daca stii ce golf e, stii si de ce il tin in garaj
    Da, stiu ce golf e

Originally posted by sherky View Post
    Unde ai vazut tu rugina pe masina aia mestere?
    Si daca te pricepi asa de bine la caligrafie, ajuta-ma, editeaza-l tu ! Ok?
    You're missing letters man !

......
    Daca erai mai atent vedeai ca in prima poza avea rugina la aripa din fata jos si la cea din spate un pic, iar daca imi aduc aminte bine situatia statea mult mai grav pe partea cealanta la aripa din fata.
    Cat despre caligrafie nu stiu ce sa zic...caligrafia inseamna sa scri frumos, ce vroiai tu sa spui de fapt este ortografie care e cu totul alceva asa ca mai treci pe la orele de romana si citeste regulamentul inainte de a mai posta cate ceva, ma bucur insa sa vad ca stai mai bine cu engleza!

Salutare!!!
    1982 Mercedes w123 240D
    1992 Mercedes w124 200D

Comment

Originally posted by stronger666 View Post
      Da, stiu ce golf e

Daca erai mai atent vedeai ca in prima poza avea rugina la aripa din fata jos si la cea din spate un pic, iar daca imi aduc aminte bine situatia statea mult mai grav pe partea cealanta la aripa din fata.
      Cat despre caligrafie nu stiu ce sa zic...caligrafia inseamna sa scri frumos, ce vroiai tu sa spui de fapt este ortografie care e cu totul alceva asa ca mai treci pe la orele de romana si citeste regulamentul inainte de a mai posta cate ceva, ma bucur insa sa vad ca stai mai bine cu engleza!

Salutare!!!
      Daca tu numesti aia rugina, poate nu ai vazut ce stare au marea majoritate a Cobrelor care sunt in circulatie astazi ... In alta ordine de idei, ai grija si tu nu te mai basica atat, sa nu-ti plezneasca ceva, Doamne fereste!, plus ca din ce stiu eu aici nu e forumul vreunei reviste literare, asa ca scuteste-ma cu rahaturile astea gratuite legate de regulament si ortografie ! Bye the way, your'e still missing letters!

Bafta !

Comment

Daca tu numesti aia rugina, poate nu ai vazut ce stare au marea majoritate a Cobrelor care sunt in circulatie astazi ... In alta ordine de idei, ai grija si tu nu te mai basica atat, sa nu-ti plezneasca ceva, Doamne fereste!, plus ca din ce stiu eu aici nu e forumul vreunei reviste literare, asa ca scuteste-ma cu rahaturile astea gratuite legate de regulament si ortografie ! Bye the way, your'e still missing letters!

Bafta !
        Stai linistit, sunt nu imi plesneste nimic, sunt imun la prostia altora dar asta e, cred ca tu vorbesti despre propiul tau comportament de frustrat ce esti si data tu consideri ca daca ai un punct de rugina pe masina e mai bine sa stai cu mainile in san pana ajunge sa iti pice tabla de pe ea in loc sa o remediezi cat e minora problema inseamna ca habar nu ai cum se intretine o masina iar saracul tau mercedes este o masina chinuita de trecerea anilor si vai de mama ei. Cat desprea "forumul vreunei reviste literare" ti-as sugera sa ii spui asta si lui Dok!!!
        Last edited by stronger666; 07-20-2009, 08:53 AM.
        1982 Mercedes w123 240D
        1992 Mercedes w124 200D

Comment

Se pare ca cine mi-a zis ca pierd timpul pe aici cu oameni ca tine a avut dreptate.
          Bafta !

Comment

Se pare ca cine mi-a zis ca pierd timpul pe aici cu oameni ca tine a avut dreptate.
            Bafta !
            Singurul lucru pe ca il mai zic e ca defapt noi suntem obligati sa ne pierdem timpul cu cei ca tine, nici nu te-ai inscris bine si deja consideri ca e o pierdere de vreme si un forum de cocalari pe care fiecare scrie ce vrea si cum vrea, mai bine ti-ai pierde timpul altundeva atunci decat sa te "caci in gusturile altora" (scuzati expresia era pentru ca baiatul sa inteleaga, la el in pizdeni de vale se vorbeste ca la usa cortului, iar el pare a fi decupat din revista urzica) cum bine spunea Kelooxxl.

Ce inseamna "kk" ?

Bafta !

In alta ordine de ideei imi cer scuze modelatorilor pentru off topic!!!
            Last edited by stronger666; 07-20-2009, 23:22 PM.
            1982 Mercedes w123 240D
            1992 Mercedes w124 200D

Comment

Da pe torontalului.Tot a fost facut la ei, iar interioru (geamuri si scaune) io cu mina mea si ajutorul unui prieten, de la care leam si luat(de pe masina lui). uite si niste poze in timpul lucrari:

Nu te supara ca te intreb.Cat tea costat cobra sa o reconditionez de la A la Z.Multumesc

Comment

Originally posted by loki14 View Post
                Nu te supara ca te intreb.Cat tea costat cobra sa o reconditionez de la A la Z.Multumesc
                Mult. Un pic prea mult si nam terminat.
                Exista multe tipuri de masini. Eu prefer Mercedes.

Comment

Foarte faina cobra.Cam putine in romania in starea asta,bravo!
                  Sa conduci un Mercedes este o placere...

Comment

Mult. Un pic prea mult si nam terminat.
                    ra
                    Nu te supara imi zici si mie cat tea costat sa o faci.Pret ca trebuie sa ma apuc si eu de aia si sa stiu cat mar costa.Mersi

Comment

Preturile aproximative sunt pe pagina a doua sau a treia.
                      Exista multe tipuri de masini. Eu prefer Mercedes.

Comment

K.Mersi mult

Comment

pfoai ce mf tia iesit interioru :X

Comment

Felicitari!As vrea sa te intreb elementele de caroserie le-ai comandat cred,nu?
                            Sunt preturi bunicele?Se potrivesc la cote cu originalele?Multumesc mult
                            Sa-ti plimbi copilasul intr-un Mercedes-Benz este DE NEPRETUIT!

Comment

Hopaa. Se pare ca nu sunt singurul.

Am si eu un set de intrebari, daca nu va suparati, desigur.

In primul rand, jucaria mea(cobra 200d, facuta prin 84-85, jur ca nu stiu sigur), nu se afla intr-o forma exceptionala.
                              Are cateva urme de rugina, iar gaurile acelea unde se baga cricul sunt infundate in partea din fata. Ma rog. As cam vrea s-o dezasamblez complet complet, si sa dau toata vopseaua/rugina jos, pana ramane fierul curat. Apoi reparat, indreptat tot ce-i stramb/neuniform,etc. Intrebarea mea este: cat m-ar costa treaba asta, tinand cont de faptul ca vreau o treaba cat mai buna? (ma astept la un pret estimativ, desigur).
                              Nu ma intereseaza o recarosare. Ma intereseaza totusi, un atelier auto serios si cu servicii cat mai bune, dar care sa nu ma omoare la buzunar.

Doi la mana: geamuri pentru oglinzi(inclusiv cea din interior), centuri de siguranta, scaune din piele neagra sau krem deschis, aer conditionat, placajul acela care acopera roata de rezerva, si plasticurile care intra in partile laterale ale portbagajului, un bord necrapat, unde le-as putea gasi intr-o stare cat mai buna si daca se poate un pret acceptabil?
                              Orice din lista de mai sus ma intereseaza in mod special.

M-ar mai interesa sa stiu unde as putea sa inlocuiesc plafonul(materialul, nu tabla), tapiseria de pe usi si covorasele de pe jos.

Si o ultima intrebare(promit!): Kelooxxl, imi poti impartasi cateva preturi? La vopsea, ornamente, si tot ce-ai mai bagat tu in ea.
                              Ironic indeajuns vreau sa imi vopsesc masina exact culoarea aleasa de tine. Fara crom, metalizat, sau alte prostii.

Ma rog... in principiu intentionez sa schimb 3 sferturi din masina, dar am scris totusi o lista pentru orice eventualitate.

Si as aprecia enorm daca mi-ar putea spune cineva un pret total oricat de estimativ ar fi el. Intreb pentru ca eu unul nu am nici cea mai mica idee cat m-ar costa toate astea, dar as vrea sa stiu la ce sa ma astept, ca sa pun de-o parte(in vara cel tarziu toamna ma apuc sa fac masina bomboana).

(rog moderatorii sa ma scuze daca nu am decis bine sa scriu polologhia asta in acelasi thread cu Kelooxxl, si sa mute unde considera ei potrivit).

Kelooxxl felicitari pentru masina, e adorabila. Noroc ca ai schimbat jantele originale. Dupa umila mea parere(desigur) erau groaznice. In special mini capacele alea. Imi par taranesti.
                              In momentul asta masina ta arata impecabil. S-o stapanesti sanatos, si sa-mi tii te rog si mie pumnii. Poate-mi iese la fel de frumoasa ca a ta.
                              Last edited by Scream; 02-23-2010, 02:42 AM.

Comment

Da... Citind in urma, am descoperit ca marea parte a raspunsurilor se aflau deja post-ate in acest thread. Dar na.. m-a luat entuziasmul pe dinainte.
                                (as fi modificat postul anterior, dar nu mi se mai permite).

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF