Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi W126

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by carmine View Post
    Presupuneri.
    la nepornita de 4 ani si stat in strada..nu stiu cat de optimisti putem fi..cand te pregatesti psihic pentru ce e mai rau,evenimentele ce vor urma nu te vor mai surprinde- daca vor fi - si daca nu vor fi , vei fi mult mai bucuros fata de cazul in care te asteptai sa mearga cu o investitie de cateva milioane( baterie, bujii, filtre, benzina, ulei...si tot asa)

    Comment


    • #17
      Un scurt off-topic: 500 SE-ul (300D) care l-am cumparat de vreo 2 luni, a stat nemiscat, nepornit si in strada exact 18 luni. Am ridicat capota, am completat ulei, am bagat apa, motorina cica mai avea ... (si a avut), am tinut de 3 ori pe bujii ... si am plecat cu el pe roti. (Pacat ca inafara de motor e praf ....) Adevarul e ca nu m-am plimbat foare foarte mult cu el de atunci, dar de mers merge bine, n-a dat nici un semn de rau ... Dar oricum, 1 an jumate' e una, 6 ani e alta ...
      Last edited by Orvo; 04-01-2008, 18:09 PM.

      Comment


      • #18
        Sa stiti ca am vorbit cu prietenul meu care sta in blocul unde e si masina si am vorbit cu el l-am intrebat, ce parere are despre aceasta masina, el zice ca masina da intradevar acolo e parcata de 6 ani dar cica ultima data cand a fost miscata de acolo in sensu pornita si plecat cu ea cam de 3 ani. Am o mica banuiala cam cine ar fi propietarul. Daca nu are datorii la primarie si porneste cum a spus Sebaa sau in cel mai bun caz orvo dar nu prea cred atunci o iau desigur daca o vinde cu max 1000 1500 de euro

        Comment


        • #19
          salut!Parerea mea e ca ar trebui sa mergi la Arad

          Comment


          • #20
            La arad sa o iau pe a lui Nelu? Ma sa sti ca nu ar fi o idee chiar asa de rea doar ca el cere 2000 pe ea sau ceva de genu asta bani pe care eu nu-i am inca dar sincer daca as avea atatia bani atunci m-as duce la el si as lua-o mai ales ca e SEL cel pe care am vrut eu sa-l cumpar e doar S deci e clar... nu stiu daca fac atatia bani atunci poate stau de vorba cu el

            Comment


            • #21
              iati 126 si ai sa vezi ca e masina
              eu vand un sec daca te intereseaza fortat de imprejurari...am gasit un g.motor de 2.8
              relatii la 0771324017

              Comment


              • #22
                Un amic de-al meu a cumparat un w124 ce200 coupe care statuse 2 ani si jumatate in curte la Finante Iasi. A pus bateria si a pornit la a treia cheie-surpriza a fost ca avea si gpl pe ea si functiona. Deci cred ca pina la urma decizia este a ta. Bafta.
                Stefan

                Comment


                • #23
                  mie nu`mi trebuie SEC... vreau un SEL

                  Comment


                  • #24
                    Daca vrei sa dai pe "monumentul" ala din fata blocului 1000-1500 in conditiile in care omul iti cere 2000 pe masina functionala din toate puntele de vedere, cauta si tu pe forum asa de curios si ai sa vezi ca omul a avut grija de masina si e unul din posesorii de instalatie GPL pe Mercedes de cativa anisori... eu zic sa te gandesti bine sau poate tu iti cumperi masina sa ai ce repara nu ca sa te bucuri de ea cum e firesc... plimbandu-te.

                    Comment


                    • #25
                      Din pacate masina din fata blocului pot spune ca nu mai exista ca a luat`o primaria si o pot lua numai prin licitatie ceea ce nu merita. Daca e vorba de S`ul lui Nelu am vazut poze cu w126 lui dar nu e SEL nici cutie automata nu are. e adevarat, e o masina foarte intretinuta si stima pt asta dar din pacate nu e ceea ce caut eu.

                      Comment


                      • #26
                        Daca tu vrei sa-ti iei 126 cu 500 de euro, keep on dreaming. 1300, dacia, e aproape de acest buget, iar daca ce ai vazut tu in fata blocului a fost ridicat de gunoieri, inseamna ca nu era altceva decat un gunoi.
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by Catalin_anemary View Post
                          Daca e vorba de S`ul lui Nelu am vazut poze cu w126 lui dar nu e SEL nici cutie automata nu are.
                          Deţin şi o cutie de viteze automatică pentru motorul de 2,8. Oricând poţi face conversia, deşi te sfătuiesc s-o laşi aşa. O primeşti odată cu maşina în aceiaşi bani, dacă te interesează.

                          Comment


                          • #28
                            Eu am luat un w116 care zacea de 8 ani si am mers cu el pana la sibiu si o gramada prin bucuresti (era absolut cacat de rugina dar totusi mergea) , deci nu cat a stat masina mi se pare marea problema ci cat esti dispus sa platesti si mai ales sa investesti intro masina veche e cel mai important

                            Comment


                            • #29
                              scuze de off topic,dar am gasit pe autovit un w140 s300 din 97 la 9500 euro cu motor schimbat si revopsit si as vrea sa stiu daca merita sau nu.cine ma poate ajuta?imi plac fffffffffffff mult si as vrea si eu una si poate ma puteti ajuta.nu am asa multa experienta si as dori niste sfaturi.VA ROG!!!!!Inca o data scuze ca sunt pe langa subiect!

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by flavius1984 View Post
                                scuze de off topic,dar am gasit pe autovit un w140 s300 din 97 la 9500 euro cu motor schimbat si revopsit si as vrea sa stiu daca merita sau nu.cine ma poate ajuta?imi plac fffffffffffff mult si as vrea si eu una si poate ma puteti ajuta.nu am asa multa experienta si as dori niste sfaturi.VA ROG!!!!!Inca o data scuze ca sunt pe langa subiect!
                                Puteai sa iti faci thread separat in aria S classe , sfaturi la achizitie,
                                Puteai sa incepi propozitia cu litera mare,
                                Puteai sa pui un link cu masina,
                                ..........

                                Eu zic ca masina este scumpa, dat fiind ca are +12 ani, si din cate stiu motorul 3000 nu este tocmai cel mai bun de la Mercedes,

                                Fa ce am zis mai sus si vei fi mai multumit de raspunsuri si ajutor,
                                Sunt doar pareri personale,
                                Toate cele bune,
                                W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                                http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF