Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

La W116le meu curge motorina din rezervor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La W116le meu curge motorina din rezervor

Zilele astea am bagat 30 litri si am constatat ca-mi picura motorina pe o teava (ca o conducta)care se termina la capat cu o mica ventuza ca o trompeta pozitionata sub masina in dreptul banchetei spate. Curge pana mai raman vreo 5-7 litri in rezervor, dupa aia se opreste. Cineva mi-a spus ca asta ar fi aerisirea rezervorului. Dar de ce sa curga???

Vreo conducta coapta ceva, trebuie sa te bagi sub ea ca pierzi bani.
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Pe tzava aia n-are cum sa curga, aia iese din partea superioara a rezervorului. Probabil ca are vrun perete ciupit si se prelinge pe tzava. Da-l jos si vezi, e cel mai bine.

Comment

Am rezolvat problema cu rezervorul!!

Acum ceva timp ma-am plans ca-mi curge motorina din rezervor. Aproape eram gata sa dau rezervorul jos, cand "mi-a cazut fisa", de fapt mi-am dat seama ce se intampla. Busonul de la rezervor pe care eu il aveam era un buson de la chiulasa care se potriveste manusa dar se inchide perfect etans fara a avea vreun orificiu de aerisire. Motorina se agita in mers, se crea presiune si nu stiu cum dar refula afara pe aerisitorul de la rezervor. L-am indepartat (busonul)si nu mai am probleme!
        Last edited by Niko; 04-21-2008, 22:04 PM.

Comment

Sa speram, deshi eu sint reticent. Se inchide, la cerere il redeschid.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF