Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W116?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by pneu View Post
    Sunt impresionat!! nevastamea uita repede cand ii explic una alta!!
    Masinile astea vechi au farmecul lor insa ca sa ajungi sa te bucuri de ele in stare perfecta tre sa bagi ceva banutzi in ele!! Dar merita...
    Salutare.am si eu un 280 SE automatic,model din '72,pa care l-am cumparat in '78[avand rezidentza in Evetzia].Nu am avut nici cea mai mica problema cu ea[are acum 298000km].E adevarat ca nu prea a mers prin RO[maximum 2000km],restul numai autostrada si...garaj.O iubeste ma famme la nebunie si nici nu ne gandim sa nu o pastram in cntinuare.Este un model formidabil,daca stii sa ai grije de ea...Nu cred ca mai sunt multe in UE in stare originala...

Comment

Originally posted by visan adrian View Post
      Salutare.am si eu un 280 SE automatic,model din '72,pa care l-am cumparat in '78[avand rezidentza in Evetzia].Nu am avut nici cea mai mica problema cu ea[are acum 298000km].E adevarat ca nu prea a mers prin RO[maximum 2000km],restul numai autostrada si...garaj.O iubeste ma famme la nebunie si nici nu ne gandim sa nu o pastram in cntinuare.Este un model formidabil,daca stii sa ai grije de ea...Nu cred ca mai sunt multe in UE in stare originala...
      Foarte interesant, poate puneti si niste fotografii pe "my car", modelul asta e din ce in ce mai rar.
      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Sunt fan adevarat w 116, as vrea sa vad poze cu masina aia daca s-ar putea, ar fi super!
        W110-2.0 D 1966
        W115-2.0 D 1971
        W123-2.4 D 1982

Comment

DA,DA...sa vedem pozele!
          W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
          W126 280SE Black Blue Metallic
          W126 300SE Anthracite Grey Metallic
          W126 500SE Nautical Blue Metallic
          W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

w116

ce vrea sa stie creerul tau despre 116,si care motorizare.Izi da mosu tot ce vrei...

Comment

Originally posted by visan adrian View Post
              ce vrea sa stie creerul tau despre 116,si care motorizare.Izi da mosu tot ce vrei...
              Poze mosulica,poze....

Comment

w116

Originally posted by bulgaru View Post
                Poze mosulica,poze....
                o am de 30 de ani si am numai 2 poze....Una e in avatar...

Comment

Si cealalta.....?

Comment

O fi la nevasta in sin... O fi chiar asha mare lucru sa ii faci citeva poze la carlinga si sa deschizi un topic bashit ?

Se pare ca da... Unii, se pare, se simt bine atunci cind cineva se roaga de ei... Cum ar fi sa ii las si eu pe unii si pe altzii sa se milogeasca de mine pentru informatzii si modus operandi la anumite chestii care se mai strica pe la troacele noastre ? Nu imi mai bat capul... chiar mi se filfiie... am vazut la viatza mea la Mercedesuri 116, sa-mi bag si in cur... Ideea era sa vada si cei care nu au vazut... Cind n-ai cu cine, n-ai cu cine...

Shtiu... se va considera ca ma pripesc in judecatzi... dar pe un forum ca sa ceri, trebuie intii sa oferi. Si cereri vad mereu, dar oferte pula... Si nu ma refer la partea financiara aici. Strict la partea umana. Pentru ca asta contribuie la forum. Nu banii.

Comment

• Se mai misca Amalia ? Cu cati litri capacitate? Sper ca nu-i un troncanitor diesel iar. Macar un 280 se cere. Io am 350 si 90-190 depinde de tine cu o singura treapta ceea ce mi se pare foarte onorabil.
                      BENZ G, altceva ce ?

Comment

• Cand ma gandesc că in oradea aproape de soseaua de centura era unu verde care vegeta acolo de ani buni... Tot timpul cand mergeam la fratemeu ma uitam la el şi ma durea corasonu ) .am folosit 'era' mai sus pt ca in urma cu o luna, cand s-a inceput 'marele' program naćional de ridicare a masinilor a aparut si in parbrizul ei o somatie. In scurt timp am vazut niste oameni luand grila de pe ea si dupa nici o sapt a disparut. The end.

Comment

Working...
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF