Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Zgomote de raba la schimbatul vitezelor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut!
    N-are voie sa faca zgomot cand selectezi o treapta mai mica, indiferent de viteza. Parerea mea este ca problema vine din sincroane; daca ele nu-si fac treaba in momentul in care bagi in viteza pinioanele ajung in contact cu viteze diferite si de aici si huruiala.
    Presupun ca debraierea se face complet , nu?
    exOLDTIMERS........................Now...living la vida loca in Mexico:
    Mercedes W115 220D, 1974 / Chrysler New Yorker 3.5L
    Mercedes W115 200D, 1971 / Chrysler Town&Country 3.8L
    Mercedes W202 C180, 1993 / Jeep Cherokee Sport 4.0L

Comment

Off topic
      Haz de necaz : face sanfren la pinioane

Comment

Vorba lu' Oldtimer: Debreiaza bine?
        Daca da, poate problema e in tehnica de condus, pt ca pana acum am vazut ca ai cam facut tot ce trebuie. Sau mai bine schimba cutia cu totul ca iesi mai ieftin decat sa o repari.

Link cu celalat topic despre aerisirea ambreiajului:
        Pana la urma l-ai aerisit cum trebuie? Ziceai ca la service nu era "business" cu aerisirea jos.

Azi mergind cu Mercedes-ul meu mi-am adus aminte de postul acesta si m-am gandit sa incerc si eu schimbarea vitezelor de sus in jos la diferite viteze.
        Tzine-te bine: din viteza IV cu 80km/h am schimbat fara sa franez intr-a II-a direct. Bineinteles ca nu am lasat ambreiajul ca faceam o frana de motor ca ma lua naiba. Ideea e ca se schimba vitezele foarte usor, cel putin la mine.
        Concluzie: ori nu debreiaza ca lumea ambreiajul tau, ori nu-ti sunt in regula sincroanele.
        De tehnica de condus nu ma mai leg ca am vazut ca nu conteaza in cazul de fatza.
        Last edited by Luxian; 06-10-2010, 23:36 PM.

Comment

Originally posted by dr_krl View Post
          Azi mergind cu Mercedes-ul meu mi-am adus aminte de postul acesta si m-am gandit sa incerc si eu schimbarea vitezelor de sus in jos la diferite viteze.
          Tzine-te bine: din viteza IV cu 80km/h am schimbat fara sa franez intr-a II-a direct. Bineinteles ca nu am lasat ambreiajul ca faceam o frana de motor ca ma lua naiba. Ideea e ca se schimba vitezele foarte usor, cel putin la mine.
          Concluzie: ori nu debreiaza ca lumea ambreiajul tau, ori nu-ti sunt in regula sincroanele.
          De tehnica de condus nu ma mai leg ca am vazut ca nu conteaza in cazul de fatza.
          Eu raman la ideea cu sincroanele....
          Daca nu debraia bine facea si de jos in sus si invers...
          Decat sa o repari mai bine gaseste una 2nd. Cred ca merge si de W123.
          Last edited by Luxian; 06-10-2010, 23:36 PM.
          exOLDTIMERS........................Now...living la vida loca in Mexico:
          Mercedes W115 220D, 1974 / Chrysler New Yorker 3.5L
          Mercedes W115 200D, 1971 / Chrysler Town&Country 3.8L
          Mercedes W202 C180, 1993 / Jeep Cherokee Sport 4.0L

Comment

La REMAT gasesti cutie la bani de nimic, iar o cutie de w123 potriveste la fix. Daca vrei sa-ti cumperi alta ai grija numai sa nu iei de benzinar pt ca te vor depasi si carutele.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF