Am vazut carburatorul desfacut in bucati si nu e piesa de 1000 de euro. Daca era de Rolls Royce trebuia sa coste 10.000 de euro?
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Sa aduca cineva un bot la dezmembrat
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Nu stiu daca merge treaba cum zici tu sa vedem care cotizeaza.Cel mai bine facuta o lista completa cu componentele de care are nevoie fiecare,in asa fel incat daca se poate sa nu mai ramana nimic din masina.Apoi gasita o masina si facuta o lista cu cat trebuie sa contribuie fiecare.Parerea mea.Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''
Comment
-
Shadow parerea mea e sa mergi daca poti pe la sebaa si sa tragi cat mai multe poze cu defectele.Tablaria si celelalte,bineinteles daca iti permite timpul.Mie mi-ar trebui podul pedalier,podelele la fel si in portbagaj podeaua inclusiv locul unde sta roata,contraaripa,daca se poate si volanul cel subtire,ornamentele de pe aripi oglinzile la far,depinde in ce stare is.Mi-ar trebui si parti electrice dar nu cred ca se potrivesc de la 200 pe benzina la 200 diesel.Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''
Comment
-
Cu alte cuvinte ti-ar trebui toata masina, glumesc, pretul la care s-ar ajunge cu tot cu transport nu ar fi unul relativ mic, plus dezmembrarea in sine, nu cred ca e o idee stralucita avand in vedere ca nimeni nu ar aduce asa o masina fara sa aiba profit bun!
Last edited by pneu; 12-11-2008, 11:13 AM.W110-2.0 D 1966
W115-2.0 D 1971
W123-2.4 D 1982
Comment
-
Intr-adevar la capitolu tablarie imi trebe jumatate de masina.Nu are rost sa nu incercam,macar pe o foaie sa facem calcule.M-am uitat pe internet si ca sa aduca o masina din germania,in tzara,costa intre 500E adusa de un nene si 720E pe platforma.Masina cred ca ajunge la aproximativ 1000E(sper sa nu treaca),deci undeva pe la 1700E,adica vreo 68 de milioane sau 6800 de lei.Asta e un calcul aproximativ,cred ca acum ar mai trebui lista cu cei care vor si ce vor si momentul cand se pot aduce bani.De aia eu raman la ideea cu seeba,daca merita normal.Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''
Comment
-
Am vorbit acuma cu sebaa, 15 milioane vrea pe masina lui...insa e cu masca mare, mie si lui shadow masca mica ne avantajeaza, insa e bun si asa ca are carburatoru si motoru pe benzina , sunt destule piese!W110-2.0 D 1966
W115-2.0 D 1971
W123-2.4 D 1982
Comment
-
Am observat pretul insa nu stiu ce e cu tablaria sau cat de rau sta fata de al meu.Asa mi-ar trebui un radiator nou alternatorul si electromotorul,dar dupa cum am zis nu cred ca sunt la fel.Acuma sa asteptam sa vedem ce spune Shadow.Last edited by mibotto; 12-18-2008, 13:46 PM.Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''
Comment
-
Pe mine ma intereseaza carburatorul pe care sunt dispus sa dau 100 de RON daca se face proba si vad ca merge, sau 50 de RON fara proba. Elementele de caroserie care m-ar interesa pe mine sunt strambe si pe masina lui, interiorul e uzat ... deci cam atat.
Comment
-
O sa ma interesez de acum avand in vedere ca am si eu bot in ce priveste o masina buna de piese, eventual fara acte sau neinmatriculabila, si in acelasi timp sa vad ce preturi sunt la noi in ce priveste piesele, parti caroserie, ornamente etc!W110-2.0 D 1966
W115-2.0 D 1971
W123-2.4 D 1982
Comment
-
Buna,
W115/W114
vad ca aveti majoritatea nevoie de interioare, borduri, tablarie si ornamente.
Toate celelalte piese tehnice(arcuri, telescoape, directie, motor, cutie, frane...) se gasesc noi si folosite la preturi destul de rezonabile.
De aceea mi se pare ca tapiteria si interioarele (bord, plasticuri...) care nu se mai gasesc noi, sunt partea cea mai critica de procurat.
Ornamente gasesti cam la tot coltzul, chiar si noi - doar nu ruginesc si atita timp cit nu provin din California unde plasticul este tot crapat si se farimteaza deja vor tine o vesnicie.
Garnituri, chedere si alte piese de cauciuc oricum trebuie inlocuite toate dupa 30 de ani si se gasesc.
Alte problema ar fi tabla - nu se mai gasesc praguri si aripi spate noi(originale) de vreo 5 ani la Mercedes. In schimb se gasesc replici ieftine care de bine de rau se pot adapta individual masinii si isi indeplinesc functia cit de cit.
Ar trebui sa apreciati mai mult faptul ca firma Mercedes a tinut carburatoare in lagar >30ani si nu te lasa in drum cu buzele umflate cum fac ceilalti producatori. Am citit despre pompe de injectie pt. 300SL de exemplu care costa la schimb peste 3000€. Un carburator nu este atit de simplu de produs pe cum pare, de aceea cred ca 1000€ sunt un pret rezonabil. Mai ales cu nici nu mai exista firma care l-a produs, deci este vorba de ultimele bucati existente. CU acest carburator cumperi si sigurantza ca masina ta va functiona cu piesa noua inca 30 de ani sau 500.000km fara prea multa bataie de cap.
Sa conduci un Mercedes nu a fost niciodata cel mai ieftin mod de deplasare, dar unul dintre cele mai placute.
Comment
Comment