Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sa aduca cineva un bot la dezmembrat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa aduca cineva un bot la dezmembrat

Dragi aducatori de masini din afara pentru dezmembrat,
    Imi exprim pe aceasta cale rugamintea de a aduce si un W115.
    Se dezmembreaza la greu diverse alte modele, dar pentru 115 nu se gaseste nimic. Suntem cativa chiar aici pe forum care avem nevoie de piese, deci daca dati peste asa ceva, nu ezitati

Incearca si la remat Berceni (este pe centura). Am vazut pe acolo acum 3 saptamani.

Comment

Shadow daca gasesti ceva sau oricare gasiti,faceti-mi si mie rost va rog frumos de contraaripa de pe partea soferului.As duce-o la un tinichigiu pe cea care o am,dar nu este nici unu mai breaz prin orasu asta.Multumesc si imi cer scuze de deranj.
      Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''

Comment

Stimati tovarasi, sper ca sunteti constienti ca un bot de cal pt. dezmembrat costa cam de la 700€ in sus, asta fara acte si fara transport.
        Ganditi-va bine, daca va puteti permite asemenea lux respectiv daca sunteti hotarati sa faceti investitia.

Comment

Rog exportatorii de valuta ai tarii noastre sa aduca un mercedes w123 300 TDT. Ma gandesc ca poate ies mai ieftin. In tara am dat o batrana de iepuroi pe el. Deci vreau ceva pana in 800 ca doar acolo sunt mai ieftine.
          http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Draga demiurgos,

itzi urez succes. cobrele sunt uneori chiar mai scumpe decit boturile de cal pt ca sunt inca intr-o stare mai putin pfuserita datorita masurilor de precautie contra ruginii din fabricatie.
            am vazut linga mostar (Bosnia) un cimitir de cobre tare interesant, dar vei afla ca nici moartea nu mai este pe gratis in zilele astea.

300TDT copt sub 2000€? astea sunt niste zvonuri care nu au de-a face nimic cu realitatea.
            Last edited by svobl1; 12-09-2008, 22:10 PM.

Comment

Preturile cobrelor bune e SUUUS acum, nu mai zic de bot si coada, aceeasi problema o am si eu, lipsa de piese, ma refer la ornamente, piese din plastic, pentru ca dupa ce termin coada o sa incep in a reface botul la modul cel mai serios, poate gasim in tara un bot acceptabil pe care sa-l luam impreuna!

Mda, si acum o sa postez din nou, dupa ce am vizualizat cateva anunturi din tara, un bot de pe care sa poti avea ce sa iei e SCUUMP, si in acelasi timp e pacat sa dezmembrezi o masina care are acte si potential! Cand a fost sa cumpar piese pentru coada mea, am avut norocul sa gasesc piese gata dezmembrate si sa reusesc sa le iau la preturi bune, asta ar fi ideal si in ce priveste botul!
              Last edited by pneu; 12-10-2008, 09:35 AM.
              W110-2.0 D 1966
              W115-2.0 D 1971
              W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by svobl1 View Post
                300TDT copt sub 2000€? astea sunt niste zvonuri care nu au de-a face nimic cu realitatea.
                Iti vine sau nu sa crezi eu l-am luat pe al meu cu 1000. Gata inscris! Are si dotari utile care le voi face sa functzioneze din nou. Si l-am luat de frica sa nu il vanda altcuiva, care se pricepe la ele, caci altfel, de mai asteptam 1 luna poate il luam si la 6-700. Dar riscam mult!
                Deci la noi gasesti masini mult mai ieftine...
                Un amic a mers in Germania sa aduca un 124. A stat pe capu' lu fratesu' 2 saptamani. A vazut peste 30 de masini si a cheltuit cu drumurile si sederea acolo mult peste 1000 de euro. Dar a avut noroc si a gasit unul la 2600 de euro. Pret bun de tot pentru Germania. Deci adus in tara distractia l-a costat 4000 de euro. Taxa inca 500 si uite cum si-a facut omul de lucru fara sa aibe nevoie. Si asta ca a avut pe frasu' acolo ca altfel venea cu o coaja mai muncita decat ale noastre. Unde mai pui ca prima oara i-au spus ca masina este non euro ca e taxa 2500 de euro si etc. Nu vrea sa spuna cat a mai dat si spaga...
                Deci asta e unul din motivele pentru care nu inteleg de ce se scandlizeaza lumea asa de tare pentru taxa auto?
                http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

E vorba de bot, nu de cobra.
                  Cum am zis si mai sus, piese de 124 si 123 se gasesc pe toate drumurile.
                  Va rog sa nu umpleti threadul cu discutii despre cobra.
                  Discutia este despre piese de 114/115.

Comment

Ideal ar fi sa luati unu bunicel cu probleme la serii pe care sa-l desfaceti , cu toate ca cel mai probabil vetzi avea toti nevoie de acelasi lucru.

Comment

Si asta ar fi o problema, mie de exemplu mi-ar trebui aripi fatza, bord si plasticurile de la stalpi, un interior de piele perfect o sa-mi fac rost singur!
                      Nici cu aripile spate nu stau prea roz, insa le voi lua noi si originale cu timpul insa!
                      W110-2.0 D 1966
                      W115-2.0 D 1971
                      W123-2.4 D 1982

Comment

Mie imi trebuie arcuri si amortizoare spate, ornamentele de portbagaj, carburator, burduf de carburator, contact de marsarier, etc. etc. .... diverse chestii care nu sunt esentiale pentru functionarea masinii dar care ar fi bine sa le schimb.
                        Daca as putea as aduce una si as da de pe ea piesele de care nu am nevoie, dar nu am cum sa ajung in afara si nu as avea nici unde sa o tin pana se duce toata.
                        In prima instanta o vindea sebaa pe a lui cu 1500 de roni, dar tot nu rezolva problema depozitarii.

Comment

Un W115 bun nu poti sa-l iei din Germania sub 1500-2000 de euro plus platforma 500, ca sa scoti banii pe el+ceva peste ar trebui sa ai niste preturi nesimtite. Oricum nu se compara una adusa de afara cu una sudata cu autogenul la noi si vopsita de 5 ori (de multe ori si peste chedere),cu tot felul de carburatoare de dacie si saboti de aro. Pentru asta se duce romanul sa ia masina din Germania si nu o ia de aici.
                          Last edited by nel; 12-10-2008, 22:51 PM.

Comment

Poti sa-mi dai exemplu de preturi nesimtite de pe o astfel de masina?
                            Mai nesimtite decat ca un carburator nou costa in Germania 1000 de euro, nu pot sa-mi inchipui ...

Comment

Nu e nesimtit deloc, carburatorul e original si e nou, e piesa de mercedes si ala e motivul pentru care e asa scump, toate sunt scumpe, de depozitat pot depozita orice harb moka, si tot moka il si dezmembrez, insa eu sunt din nordul Romaniei, ne despart 500 de kilometri, nu ca ar fi asa mult!
                              W110-2.0 D 1966
                              W115-2.0 D 1971
                              W123-2.4 D 1982

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF