Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sa aduca cineva un bot la dezmembrat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dupa cum zicea si Nelu mai devreme, sa aduci bot de cal de afara pentru piese e investitzie ratata. Nici in vremurile cind piesele de bot de cal aveau cautare nu demontam asha ceva cu scop comercial, intotdeauna am facut treaba asta pentru a-mi asigura eu stoc de piese. Si mie mi-a fost greu, nu am avut conditzii, le demontam dracu in strada... Am desfacut trei mashini ca sa imi fac un interior. M-am lovit mereu de cei care aveau si ei piese, dar nu dadeau mai departe, drept urmare mi-am rezolvat problema singur. Ultimul bot de cal in mintzile lui l-am carat de la Tirgovishte, cu platforma...

Concluzia. Care are bani si n-are pe ce ii da, se duce frumos cu platforma peste mari si tzari si ishi aduce, pentru ca in tzara sint numai gioarse. Cine nu, rabda pina pica ce are nevoie. Am mai zis-o si o repet, mashinile astea au o virsta, cine vrea sa se foloseasca de ea in fiecare zi trebuie sa se limiteze la gloabe, aici gloaba insemnind orice mashina cu imperfectziuni, iar mashinile cu pretentzie de mashina ishi au locul in garaj. Prin lucrul asta, de altfel, se va separa in citziva ani griul de neghina... Cele care inca se mai vad pe strada, dar care se limiteaza la termenul de "cotetz" vor disparea la lame de ras iar restul vor supravietzui, irelevant la cine...

Personal, ideea ce a aduce asha ceva de afara mi se pare hilara, de aceea nu am comentat pina acum...

Comment

Buna sunt nou pe forum si vreau sa va informez ca am doua caroserii incomplete
      de 115 pe care se mai gasesc cateva piese de folos.
      Daca intre aceste piese sunt care va ajuta incerc sa va ajut.

Comment

Salut, bine ai venit!

Eu am nevoie de urmatoarele:

-ornamentele de portbagaj (cele care se unesc in mijloc unde este incuietoarea)
        -garnitura de la farul stang (intre corpul de far si caroserie)
        -cauciucul de pe schimbatorul de viteze de la volan

-burduful care vine pe carburator (prin care intra aerul si furtunul de gaze)
        -contactul de marsarier pentru modelul cu schimbator la volan (cel de pe cutie)
        -carburator pentru motor 200 benzina cu soc manual (doar daca e de 115)

Ii invit si pe colegii mei sa scrie de ce piese au nevoie si scrie si tu ce mai se poate folosi de pe caroserii.

EDIT: Pentru moderatori: Va rog nu mutati acest post la Vanzari/Cumparari Piese ca am mai postat de 5 ori acolo si nu mi-a raspuns nimeni niciodata nimic. Stiu ca regulile sunt reguli, dar va rog sa faceti o exceptie intrucat piesele de bot de cal sunt ingrozitor de greu de gasit. Multumesc!
        Last edited by shadow; 12-16-2008, 15:02 PM.

Comment

Niste poze ar fi de mare folos, din ce ani sunt caroseriile? ce anume mai ai pe ele? chiar am avea nevoie de poze sincer, ca doar asa ne putem da seama ce piese am putea sa acaparam!
          Am uitat sa-ti urez, bine ai venit printre noi, daca ai fier vechi esti prietenul nostru!
          Dau si eu edit ca sa subliniez rugamintea colegului Shadow de a lasa pagina aici, o pagina similara avem si la 'pensionate' insa cu piese de coada!
          Last edited by pneu; 12-16-2008, 15:28 PM.
          W110-2.0 D 1966
          W115-2.0 D 1971
          W123-2.4 D 1982

Comment

Eu as avea nevoie de podul pedalier,defapt de toata podeaua masinii,de podeaua din portbagaj,contraaripa de pe partea soferului,praguri daca sunt bune si nu prea gaurite,o aripa fata partea pasagerului.Prima data spune-ne cam de ce ai putea sa ne faci rost si preturile ca sa nu ne speriem.Bineinteles asteptam poze ca sa vedem ce se poate lua.
            Multumim pentru oferta.
            Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''

Comment

Inainte de toate bine ai venit in club.Pe mine m-ar interesa daca ai un bord bun fara crapaturi sau ceasurile si eventual sonda litrometrica,adica piesa aia din rezervor ce indica cat combustibil este.Se multumeste anticipat si vorba colegilor,asteptam poze.
              BIG POWER*BIG ENGINE*BIG MACHINE

Comment

Ma bucur ca ati reactionat asa de repede la mesajul meu.
                Ambele masini au fost diesel cu schimbator la podea.
                Dupa cum stiu una dintre ele din 74 cealalta habar nam.
                Nu am acte la ele.Incerc sa va trimit si poze dar le tin la sat
                la rude si nu am fost de mult timp acolo.
                La piesele mentionate de voi se poate ca va pot ajuta cu:
                aripa si contraaripa+ornamente pentru portbagaj.
                La restul trebuie sa ma uit.
                Elemente de motor nu am restul se mai gaseste numai trebuie sa verific
                in ce hal sunt.
                La pret sunt sigur ca ne putem intelege ca nu vreau sa fac comert
                ci sa va ajut daca pot.
                Astept daca va mai trebuie si alte piese si cat mai repede incerc sa va pun si poze mai ales cu piesele care va intereseaza.

Comment

Originally posted by calinush View Post
                  Inainte de toate bine ai venit in club.Pe mine m-ar interesa daca ai un bord bun fara crapaturi sau ceasurile si eventual sonda litrometrica,adica piesa aia din rezervor ce indica cat combustibil este.Se multumeste anticipat si vorba colegilor,asteptam poze.
                  Am eu ceasuri de diesel adica cu 160km vit max!! Sunt complete!!

Comment

Originally posted by 74MB115 View Post
                    Buna sunt nou pe forum si vreau sa va informez ca am doua caroserii incomplete
                    de 115 pe care se mai gasesc cateva piese de folos.
                    Daca intre aceste piese sunt care va ajuta incerc sa va ajut.
                    Imi trebuie tapiteria de pe plafon daca este in stare perfecta si daca este cu trapa!!! (ofer pretz avantajos)

Comment

Vad ca se aduna lumea posesoare de botzi aici, ceea ce nu poate sa fie decat un lucru bun pentru masinile noastre, am putea scrie toti ce piese mai avem in plus, si ne putem lipsi de ele in favoarea colegilor nostri care au nevoie vitala de ele, eu de exemplu am o masca fatza de bot mare care e promisa lui calinush si un volan model nou care ii revine colegului mibotto, fara bani deasemeni!
                      W110-2.0 D 1966
                      W115-2.0 D 1971
                      W123-2.4 D 1982

Comment

Sunt cam offtopic,dar iti multumesc pentru volan.Sper sa ajung in curand sa il iau.Astept cu atata nerabdare pozele.Mai sunt interesat si de capacele de la jante(doar de 2).
                        Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''

Comment

Originally posted by plutza(mercedes w115) View Post
                          Am eu ceasuri de diesel adica cu 160km vit max!! Sunt complete!!
                          Si eu iti multumesc de ceasuri,dar ti-am scris la celalalt tread,ai acolo numarul meu ca sa ne intelegem la preturi Pastram legatura.
                          BIG POWER*BIG ENGINE*BIG MACHINE

Comment

Plafon bot

Salut,

in legatura cu plafon din pacate plafonul a fost vopsit cu vopsea alba
                            si nu arata deloc bine si la cealalta masina nu sunt sigur ca mai are.
                            O sa ma uit si te anunt. Trapa nu am.

Comment

Niste poze ar fi de un real folos, cat mai multe poze!
                              W110-2.0 D 1966
                              W115-2.0 D 1971
                              W123-2.4 D 1982

Comment

Uite cateva poze daca reusesc sa le postez.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF