Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pret w115

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by viorelbalmez View Post
    Am participat eu la parada cu masina
    Off topic : Felicitari pentru participare !. Cu ce masina ai fost ?.
    In afara de un W 116 verde praz , nu am vazut nici un "bot" , "coada" sau "cobra" . Pacat .

Comment

A fost frumos, ceva deosebit...

Comment

Originally posted by nstoe View Post
        Off topic : Felicitari pentru participare !. Cu ce masina ai fost ?.
        In afara de un W 116 verde praz , nu am vazut nici un "bot" , "coada" sau "cobra" . Pacat .
        Sunt Trabantist Intradevar, a fost un singur mercedes. De altfel am si vorbit.

Comment

Sunt Trabantist Intradevar, a fost un singur mercedes. De altfel am si vorbit.

http://www.youtube.com/watch?v=zP4P9...layer_embedded
          Cel mai tare raspuns de la infiintarea forumului ! .
          Parerea mea .
          Toate bune !.

Comment

Sper ca intr-o zi sa reusesc sa-mi mai iau un W115. Urmarim subiectul cu interes.

Comment

Si acum sa vedem raspunsul pietei la intrebarea care ne tot framanta: "care e pretul unui w115?"
              Pretul cerut pentru cel din link-ul de mai jos este 700 euro...

Comment

Pret decent, probabil ca mai se poate negocia ceva (tinand cont ca vrea sa o dea la REMAT). In fine, pare o baza buna de restaurare.

Comment

Pret decent, probabil ca mai se poate negocia ceva (tinand cont ca vrea sa o dea la REMAT). In fine, pare o baza buna de restaurare.
                  Masina este deja la mine, deci a scapat de remat
                  Si se mai poate negocia un pic...

Comment

Daca se aproba legea cu taxarea la revanzare a masinilor SH, aproape orice W115 va valora exact atat cat cantareste la kg in fier vechi. Nici un chior de ban mai mult.
                    Si nu numai W115 va fi asa.

Comment

Originally posted by dr_krl View Post
                      Daca se aproba legea cu taxarea la revanzare a masinilor SH, aproape orice W115 va valora exact atat cat cantareste la kg in fier vechi. Nici un chior de ban mai mult.
                      Si nu numai W115 va fi asa.
                      Deci hai sa ne luam acum masini vechi si ieftine, cat se mai poate!

Comment

Eu zic hai sa-i impuscam acuma pe toti asupritorii astia nenorociti care ne fac viata grea.
                        Daca ne-am lua acum masini vechi si ieftine , sigur ghicesc ei pe urma ceva sa ne taxeze de ramanem in p**a goala.

Comment

Originally posted by dr_krl View Post
                          Eu zic hai sa-i impuscam acuma pe toti asupritorii astia nenorociti care ne fac viata grea.
                          Daca ne-am lua acum masini vechi si ieftine , sigur ghicesc ei pe urma ceva sa ne taxeze de ramanem in p**a goala.
                          Vad ca esti suparat rau...
                          Nu cred ca UE o sa ii lase sa puna taxa aia noua la prima inmatriculare.
                          Iar de la anul cica revin la impozite mai mici, cam ca cele de anul trecut.
                          Sa nu crezi ca le iau apararea, dar inca mai sper ca astia de la UE nu o sa ii lase pe actualii guvernanti sa faca chiar ce vor cu tara asta.

Comment

Scriu aici sa nu fac off topic la vanzari. A aparut un W115 de vanzare. Urmarim cum evolueaza. Am pus foarte multe intrebari pe privat si acum astept raspunsuri, inainte de a lua legatura si telefonic. Sunt interesat de masina asta. La prma vedere pare in stare acceptabila.

Comment

Scriu aici sa nu fac off topic la vanzari. A aparut un W115 de vanzare. Urmarim cum evolueaza. Am pus foarte multe intrebari pe privat si acum astept raspunsuri, inainte de a lua legatura si telefonic. Sunt interesat de masina asta. La prma vedere pare in stare acceptabila.
                              La care te referi?
                              Sunt doua la acelasi pret - 2000 euro.
                              Am avut si eu unul la vanzare cu 600 euro. M-au sunat doar cativa...
                              Poate ma gandesc sa o vand si pe cea cu care merg zilnic. Astept pm de la tine :-)

Comment

Cam la ce pret ar fi evaluarea?

Am avut azi ocazia sa fac niste poze cu un Bot de Cal superb, data fabricatie: 14 iunie 1969 (din spusele proprietarului se pare ca a fost una din masinile lui Nicolae Ceausescu); are cateva modificari: usile fata schimbate, motorul e de 2200 D (Cobra). Motorul original se pare ca afost un 2300, 6 cilindri, benzina, 2 carburatoare. Momentan, proprietarul incearca sa o inscrie ca masina de epoca.
                                Attached Files
                                Blog FOREX http://investitorforex.blogspot.ro/

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF