Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pret w115

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pret w115

La cat evaluati un w115 in stare buna, dar nu impecabil?(exemplu mici probleme caroserie) Care ar fi un pret corect la ora actuala? Eu magandesc ca undeva intre 1500-2000 euro

Depinde de problemele la caroserie.Ce motor , ce cutie , automat , manual , alte dotari , geamuri electrice , trapa , etc.Personal daca ar fi motor bun , automat , geamuri si trapa electrice , interior intretinut as da undeva pe la 1700-1500 pe el.La 2000 de euro trebuie sa fie in mintile lui si la tabla.Anul trecut am vazut unul negru pe autovit , in ansamblu masina era buna , fara trapa , fara geamuri electrice , motor de 2.2 cutie manuala si voia 800 euro pe el.Probleme avea la praguri , in rest era ok.La un moment dat scazuse pretul la 600 de euro.Masina avea ambreiaj nou , revizie completa la sistem de franare ( furtune , garnituri etrier , garnituri pompa centrala) etc.
    Last edited by grigorean; 05-15-2011, 13:21 PM.

Comment

Ala negru de pe autovit era radiat la cerere , parca nu avea ITP.
      Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

Comment

Cel la care ma refer eu avea tot ce insemna acte,serii in regula.Cred ca nu vorbim de aceeasi masina.

Comment

A mea se prezinta cam asa: cutie manuala, trapa manuala (nefunctionala momentan), motor 2.2 diesel, aproape totul functional la bord, caroseria fara probleme grave (doar pe alocuri "coapta") motor in stare buna, ITP valabil. Nu e de vanzare, am luat-o si o tin de placere, dar voiam sa am o idee. Anul trecut a fost minimul preturilor, nu poate fi luat ca referinta.

Comment

Sincer, eu caut unul. In buget am cam 1000 Euro. Parerea mea poate fi subiectiva, in sensul asta. Dar, Acum trei ani am cumparat unul, in toate mintile, probabil ca cei vechi cunosc povestea, cu 2000 lei. Ca un baiat ''destept'', dupa ce i-am facut ITP (''pe bune''), am mai inlocuit cate ceva, l-am dat cu 3000 lei. Repet, era o masina care nu avea probleme (ceva fum, dar din cate am inteles, pompa de injectie, mai trebuia pusa pe pozitie). Masina asta, s-a plimbat de la mine, inca pe la doi-trei proprietari, in final ajungand acum pe la Sibiu. Pretul la care s-a tranzactionat mereu a fost intre 2500-3000 lei. De subliniat, ca acum trei ani nu era criza si cu toate astea se vindea destul de greu. Masina era W115, 200D, 1971.

Comment

Totusi cel de care spuneti dumneavoastra avea si motorul favorabil pentru taxe si impozite ,asigurare ,etc.Un alt criteriu la care m-as uita ,si pentru care poate merita un ban in plus,e motorul original pe caroseria originala.Daca e fara recasosari sau motor schimbat pot spera la inscriere ca retromobil.

Comment

Cu siguranta ca si parerea mea e subiectiva, dar cred ca un w115 in stare buna nu poate valora numai 1000 euro. E masina de epoca! Au ramas putine in Romania, cred.

Comment

Personal consider ca e masina de epoca si merita mai mult(chiar cu mult mai mult) daca e si inscrisa la retromobil si e impecabila.Altfel , dupa cum am mai zis nu merita mai mult.Asta bineinteles e parerea mea.

Comment

In principiu asa este. Merita mult mai mult. Numai ca majoritatea sunt destul de daramate, plus improvizatii facute, artificii, ''butoane'' lipsa sau adaugate fata de original. Pana si asta care l-am avut, desi era absolut original, tot am mai bagat ceva in el si in mod sigur au mai intrat bani si la urmatorii proprietari. Dar aveai o baza solida pe care sa lucrezi. Nu sunt chiar asa rare precum pare. In sensul ca daca ai unul, nu inseamna ca ai ''ulcica cu bani de aur, a spiridusilor''. Avantajul, este ca se fac piese in continuare. Am gasit tot ce am cautat. La un moment dat, se vindea unul albastru cu 600/700 Euro. Avea motor de W123 (200 D). Dar era distanta prea mare si in momentul acela nu aveam foarte mult timp. Vad ca acum a reaparut la 1300 Euro. Probabil crede ca a dat lovitura. Numai ca este la vanzare de vre-o luna si nu se vinde. Cert este ca o asemenea masina o cumpara numai un pasionat. Este masina ''de Duminica sau de padure''. O masina, care in permanenta va trebui ''bibilita'' si trebuie sa ai suficiente cunostinte de mecanica sa o poti intretine. In rest, intoarce privirile trecatorilor si care va ramane mereu eleganta. Personal, caut si sper sa gasesc in final una cel putin la fel ca cea pe care am vandut-o. Se intelege, ca sunt constient ca va mai intra cel putin cateva milioane bune sa o aduc pe linia de plutire. Merg la pariu, ca nimeni nu vinde una, ''tipla''. Atunci s-ar intelege sa ceara mii de Euro. Dar in conditiile in care sunt in Romania (ruginite, motoare obosite, etc.), nu merita mai mult, doar din prizma ca ''este de epoca''.

Comment

Cred ca un W115 cu motor de w123 nu mai este un w115. Si cred ca trebuie tot timpul bibilita doar daca este daramata si reparatiile se fac de mantuiala. Cred ca trebuie sa admitem ca in aceste masini se investeste pana se aduc pe linia de plutire, dupa care fiabilitatea lor isi spune cuvantul. E adevarat ca si uzura, dar in conditiile in care nu este masina de fiecare zi, eu cred ca aceste "tancuri" rezista mult si bine. Nu ma pot pronunta in cunostinta de cauza, am masina de mai putin de un an. Dar stiu ca ce e de mantuiala, de mantuiala tine.
                      Piata isi va spune cuvantul. Valoarea acestor masini va creste, si cred ca in general momentan piata auto este subevaluata datorita perioadei. Nu pot sa cred ca o astfel de masina face cat un televizor mai pricopsit sau 2 masini de spalat.
                      De asta ce ziceti? http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C18919519.html
                      Poate viseaza, dar poate viseaza frumos...

Comment

Originally posted by dragp View Post
                        O gluma buna.

La cat evaluati un w115 in stare buna, dar nu impecabil?
                        500 euro.
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Modelul asta, este ''cerut'' acum de colectionari sau de unii ca noi, care le-a placut foarte mult seria asta. Prima categorie, va da si 15000 Euro pe unul impecabil. Sunt convins ca nu va lua unul care este ''satisfacator''. Prefera unul original, eventual de la alt colectionar. Urmeaza categoria noastra de cumparatori. Noi suntem bucurosi daca nu ar avea prea multa rugina si sa fie cat de cat in toate mintile. Bugetul nostru, sa fim sinceri, nu depaseste 1000-2000 Euro (si aici sunt optimist). Cumparatorul are deja masina de toate zilele (asta deja este ''moft''). La achizitionare, intervine din start problema locului de parcare. Reparatiile se vor face ''la salariu in fiecare luna, cate putin''. Nu uitati de problema impozitului, la un motor mai mare de 2000 cm, plus impozit, ITP si rovinieta. Bani bagati, numai ca o ai. Basca, anvelope de iarna, daca ai de gand sa mergi pana la piata iarna. Nu vreau sa intru in polemica, noi chiar am mai vorbit. Personal, sunt incantat ca vorbim de masinuta asta.

Comment

Este o masina frumoasa, insa pretul este aberant. Daca era modelul din prima faza-masca mica-si tot era un pret mare. Mai bine te duci in Germania, iti iei ce vrei , un motor mai capabil nu o lesinatura de 50-60 de CP , si ajungi mult mai ieftin, dar ai masina nu amageala. Un 114/115 de 100 CP nu se compara cu tot ce apare la noi prin anunturi. O inscrii pe Bulgaria si ti-ai facut pofta,..joci pe cai mari ..nu pe martoaga de 50 de cai la pret de SEL !!!
                            Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

Comment

De asta ce ziceti? http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C18919519.html
                              Poate viseaza, dar poate viseaza frumos...
                              Daca tot sunt pasionatsi e sa bag banii astia intr-o masina mai bine cumpar una in stare acceptabila si refac eu tabla si vopsea plus restul operatiunilor.Asa vad eu lucrurile , sa vad cum masina isi recapata frumusetea prin efortul si munca mea.Plus ca iesi mai ieftin.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF