Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Poze vechi cu Mercedes in Romania

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Toate masinile care incepeau cu cifra 12 indiferent de judet erau in posesia studentilor straini!

Comment

Cu intentia de a nu fi off-topic vreau doar sa va arat ce era ieri la reparat lângã masina mea.

Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk
      Attached Files
      Last edited by Florin_WES; 03-24-2018, 23:24 PM. Reason: Ți-am întors pozele.
      "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

Comment

Salut,
        Nu mai are nimeni poze vechi cu mercedes? Acest topic este foarte interesant daca se continua.
        Last edited by Florin_WES; 03-24-2018, 23:19 PM.

Comment

Nu am gãsit în drumurile mele Mercedes , in schimb am gãsit asa ceva:

Sper sa va mai incante privirile!

Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk
          Last edited by herchea; 04-04-2018, 09:07 AM.
          "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

Comment

Haha, pana si punga e Rolls Royce. Asta da masina la pastrare

Comment

Ceva rapid! Dupã cum pare ori e abandonatã ori e folosita in loc de magazie!

Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

Comment

Cred ca gresesti subiectul, frumoase imagini, si interesante, insa aici se posteaza masini vechi in Romania. Cred ca locul corect la ce postezi tu e aici http://www.clubmercedes.ro/o-masina-...b-t176p98.html
                Nu e cu suparare insa subiectul asta are farmecul lui...
                Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

Comment

Posibil sa fie asa cum spui tu. Oricum , un moderator poate muta posturile mele sau le poate sterge ,daca se considera ca le-am postat intr-o arie nepotrivita. Multumesc de atentionare si de "hint"!

Comment

La ce pret se gaseste un W126 pe acolo? Daca a avut grija proprietarul de schimbul de ulei/filtre, tabla ar trebui sa fie ca in prima zi.

Comment

Originally posted by nel View Post
                      Reprezentanta Mercedes Benz Sibiu anul 1941...
                      wow superbe poze

Comment

O particica din colectia privata Michael Schumacher. Daca aveti ocazia sa o vizitati, nu ezitati nicio clipa.
                        Das Beste oder Nichts !!!

Comment

Working...
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF