Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Poze vechi cu Mercedes in Romania

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  Toate masinile care incepeau cu cifra 12 indiferent de judet erau in posesia studentilor straini!

  Comment


  • #62
   Cu intentia de a nu fi off-topic vreau doar sa va arat ce era ieri la reparat lângă masina mea.

   Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk
   Attached Files
   Last edited by Florin_WES; 03-24-2018, 23:24 PM. Reason: Ți-am întors pozele.
   "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

   Comment


   • #63
    Salut,
    Nu mai are nimeni poze vechi cu mercedes? Acest topic este foarte interesant daca se continua.
    Last edited by Florin_WES; 03-24-2018, 23:19 PM.

    Comment


    • #64
     Nu am găsit în drumurile mele Mercedes , in schimb am găsit asa ceva:

     Sper sa va mai incante privirile!

     Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk
     Last edited by herchea; 04-04-2018, 09:07 AM.
     "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

     Comment


     • #65
      Haha, pana si punga e Rolls Royce. Asta da masina la pastrare

      Comment


      • #66
       Ceva rapid! După cum pare ori e abandonată ori e folosita in loc de magazie!

       Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk
       "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

       Comment


       • #67
        Cred ca gresesti subiectul, frumoase imagini, si interesante, insa aici se posteaza masini vechi in Romania. Cred ca locul corect la ce postezi tu e aici http://www.clubmercedes.ro/o-masina-...b-t176p98.html
        Nu e cu suparare insa subiectul asta are farmecul lui...
        Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

        Comment


        • #68
         Posibil sa fie asa cum spui tu. Oricum , un moderator poate muta posturile mele sau le poate sterge ,daca se considera ca le-am postat intr-o arie nepotrivita. Multumesc de atentionare si de "hint"!
         "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

         Comment


         • #69
          La ce pret se gaseste un W126 pe acolo? Daca a avut grija proprietarul de schimbul de ulei/filtre, tabla ar trebui sa fie ca in prima zi.

          Comment


          • #70
           Originally posted by nel View Post
           Reprezentanta Mercedes Benz Sibiu anul 1941...
           wow superbe poze

           Comment


           • #71
            O particica din colectia privata Michael Schumacher. Daca aveti ocazia sa o vizitati, nu ezitati nicio clipa.
            Das Beste oder Nichts !!!

            Comment


            • #72
             IELTS MATERIALS ONLINE(WhatsApp(237 681079916) buy/get real ielts/pte, Purchase/obtain ielts certificate, get registered ielts certificate without exam in pakistan/india/australia/SaudiRabia/lebanon/UAE, Kuwait, original nebosh certificate, buy/order original/legit ielts/gmat certificate in India, buy original ielts/toelf certificate pakistan/ nebosh in qatar, buy nebosh/gre certificate without exams, real ielts/esol for sale, buy genuine/verifiable ielts/pte, obtain authentic ielts in pakistan, where can i buy ielts without exams, get ielts band 7, get/buy english language certificate, Original ielts etc


             ...........(WhatsApp(237 681079916)


             ...........(ieltspractice at yahoo dot com)


             ...........(ielts.practice201 at gmail dot com)


             ...........Skype ID (ielts practice)             Hi Friends
             At our association we can help you obtain/get/buy/request/order/Purchase/apply the original/registered/legit/real/certified/verify/authentic/genuine ielts, toelf, gmat, gre, pte, nebosh, esol, toeic, celta/delta certificates without taking/attending/writing the exam/test. We are a group of Teachers and Examiners Working in various centers like British council, IDP centers, Ets, Gmat, Nebosh Etc... and we have teamed up to form a wide organisation with the sole interest of providing reliable services for all our customers In Documentation and Travel consultancy.             Want to Improve your Band score for Ielts/Toelf/Gmat/Gre/Pte/Nebosh ?

             Need Ielts/Toelf/Gmat/Gre/Pte/Nebosh Etc certificate urgently in Australia, Saudi Arabia, Oman, Lebanon, Qatar, Canada, India, Dubai, Iran, Pakistan, Belarus, Kuwait, Germany, France, Egypt, Russia, Malaysia, UAE, Jordan, Yemen, Iraq, China, UK, USA, New Zealand, Afghanistan, Phillipines, signapor, Brazil, Hungary, Japan, Anywhere... From British council or IDP official without taking/writting/attending the test/exam ? Contact us if interested Our Group of Staff will be devoted in their mission and treat each case as very important.
             Our Services:             1- we provide Official certificate with registration into the database and actual center stamps for customers interested in obtaining the certificate without taking the test.             2- If you already took the test and it less than a month that you took the test, we can update the results obtained in your previous test to provide you with a new certificate with the updated results for you to follow you PR procedures without any risk.             3- we can provide Question papers for future test before the actual test date. the questionnaires will be issued about 6 to 10 days before the test data and will be 100% same questions that will appear in the test. guaranteed at 100%.             4- We are teachers and examination officials working together as team so you can choice any of our proffessional to go in for the exams on your behafl.             5- You can register for your exams and go in for but we shall provide your target scores as you request because we have underground partners working at any center test which give us access into the system.             6- We equally assist our clients by sending recommendation letters to well known

             educational institution or enterprises offering employment abroad in Canada, UK,

             USA, Australia, NEW Zealand and others in order to give you a kick start for your

             future.             7- We Can Get You A second Chance In Life with New Identity to protect your privacy, build new credit history, bypass criminal background checks, take back your freedom. Apply for real register Passport ,Visa, Driving License, ID CARDS, marriage certificates,diplomas, working permit, resident permit, etc


             ...........(WhatsApp(237 681079916)


             ...........(ieltspractice at yahoo dot com)


             ...........(ielts.practice201 at gmail dot com)


             ...........Skype ID (ielts practice)


             ABOUT US:             >>We are fast, reliable and flexible             >>We are popular and trusted             >>We are highly experienced in documentation             >>We have excellent pass into database.             Our organisation is well connected with various invigilators, British council data

             base managers and test centers, which enables us to register your scores in any ielts

             center around the world . All our certificates are original and British Council

             certified. If you want to make an inquiry please use below details to contact us.             ...........(WhatsApp(237 681079916)


             ...........(ieltspractice at yahoo dot com)


             ...........(ielts.practice201 at gmail dot com)


             ...........Skype ID (ielts practice)


             We are confident in the quality of our services, but if suddenly you

             are not satisfied with the result of our work, we will refund you all

             the money for the work. Sometimes it happens that we do not fully satisfy

             our client and we have to return to him all the money for the work.

             PLEASE SERIOUS CUSTOMERS ONLY! Please note that we will NOT process an order etc

             without an UPFRONT payment. We do not accept scam escrow, Ill pay you later,

             CODs etc. We have to pay our resource a Commission before any entry into the system

             is even made. This means in detail that if you contact us back and state or request

             that we just enter your information into the data base and incur all the up front

             cost then then we are sorry because we don't work that way .

             Contact us for more details .

             =======KEY WORDS ================================================== ============             Get ielts band 7 pakistan

             Purchase ielts band 6

             Buy ielts band 6.5

             btain ielts band 7.5

             get real ielts india

             target band 7 ielts

             ielts for sale india

             ielts backdoor Sydney

             ielts backdoor, ielts

             Ielts Band 7 Albania,

             Buy Ielts Band 6 Iran,

             Buy Ielts Band 5.5 Qatar,

             Buy ielts band 8 india,

             ielts backdoor in india,

             ielts backdoor lebanon

             ielts backdoor malaysia

             ielts backdoor qatar/india

             ielts backdoor kuwait

             buy original ielts certificate

             ielts backdoor in vijayawada,

             best book for ielts academic,

             ielts for sale without exams

             buy original ielts certificate,

             can buy ielts certificate,

             Apply for a registered us visa,

             buy ielts certificate,

             ielts backdoor dubai/UAE,

             ielts backdoor london,

             ielts backdoor in karachi,

             ielts backdoor in lahore,

             ielts backdoor in Islamabad,

             ielts backdoor in pakistan

             ielts backdoor in hyderabad

             get ielts british council,

             buy ielts british council in uk

             buy original ielts certificate,

             ielts certificate for sale,

             ielts certificate for sale in uae,

             ielts certificate verification,

             get real ielts without test/exams

             Buy Ielts certificate in Australia,

             Buy Ielts certificate Band 8 India,

             can i pass in ielts exam from money,

             Get Ielts Band 8 Afghanistan,

             ielts certificate for sale

             get ielts 9 bands in australia,

             obtain registered ielts band 7

             i need original ielts band 6.5

             Obtain Ielts Band 8 United Arab Emirates,

             Acquire Ielts certified Band 8 Dubai,

             Order Ielts certified Band 8 Italy,

             Buy Toelf certificate in Saudi Arabia,

             Buy real Gmat certificate in Pakistan,

             Pay for Ielts certificate Band 8 Spain

             Apply for Ielts Band 8 Pakistan,

             Obtain Ielts Band 8 Ouzbékistan,

             Purchase Ielts Band 8 Albania,

             buy Ielts Band 7 and 8 Algeria,

             Buy Ielts certificate Band 8 Iran,

             Buy Gre certificate in Kuwait,

             Obtain Ielts Band 7 in China,

             buy real ielts in lebanon/oman,

             ielts certificate for sale in uk,

             Buy Ielts 8 Qatar in Afghanistan,

             Get Ielts Band 7 and 8 Sri Lanka,

             Acquire Ielts Band 8 Palestine,

             ielts for australia work permit,

             Buy Ielts certificate Band 8 France,

             how to get ielts certificate online,

             ielts certificate without exam in punjab,

             Purchase Ielts Band 8 Turkey,

             Buy Pte certificate in Lebanon,

             Buy Toelf certificate in Saudi Arabia,

             Buy Ielts certificate Band 8 Egypt,

             Ielts certificate for sale in uae,

             Buy Ielts certificate Band 8 Germany,

             Ielts Band 8 Dominican Republic,

             Buy Ielts certificate Band 8 Lebanon,

             Get Ielts Band 8 Saudi Arabia,

             buy english language cerrtificate

             ielts result online british council,

             Purchase IELTS certificate without exam

             Get Original Pte Certificate in Italy,

             Buy Original Toefl Certificate in India,

             get ielts certificate without exam in mumbai,

             Obtain Original Toefl Certificate in Pakistan,

             Get Real Toefl IBT Certificate in Oman,

             Buy Real Toefl IBT Certificate in Kuwait,

             Obtain Real Toefl IBT Certificate in Russia,

             Buy Real Toefl PBT certificate in canada,

             Obtain Real Nebosh certificate in usa,

             Buy Nebosh certificate in UK without test,

             Buy Fle certificate in France,

             Get Pte certificate in jordan,

             can i buy real ielts in pakistan

             Buy Ielts certificate Band 7 in India,

             Get Ielts cert Band 7 in Afghanistan,

             Obtain Ielts Band 7 United Arab Emirates,

             Need Ielts certificate Band 7 Dubai,

             Get Ielts certificate Band 7 Italy,

             Original Ielts Band 7 Spain,

             i need real ielts without exams,

             Buy Real Ielts Band 7 Pakistan,

             Get Real Ielts Band 7 Ouzbékistan,

             Buy Target Band 7: IELTS Academic Module

             Get Ielts certificate Band 7 Algeria,

             ielts certificate without exam in punjab,

             where to get ielts certificate abu dhabi,

             british council online ielts result,

             where to get ielts without exam,

             ielts certificate without exam in chennai,

             where can i buy ielts certificate without exam

             buy ielts certificate without exams in australia,

             Apply for a registered canadian passport,

             Apply for a registered spanish driver's license,

             buy original id card in Pakistan,

             Buy authentic working permit in Australia,

             Obtain a registered resident permit in canada,

             buy a real and registered visa and passport,

             Request a original green card in usa,

             buy a registered birth certificate in Germany,

             Buy a original passport in Australia,

             Buy a registered marriage certificate in Italy,

             Order a authentic passport in Lebanon,

             Apply for a original passport in France,

             Buy a registered passport in mexico,

             Buy a original visa in Dubai,

             Buy a original and registered id card,

             buy real and original passort in india,

             buy a real and original visa in Qatar,

             ielts certificate for sale in india,

             get ielts certificate without exam in india,

             buy original ielts certificate without exams,

             ielts certificate without exam in delhi,

             ielts certificate without exam in hyderabad,

             ielts certificate without exam in kerala,

             buy ielts certificate in india without test,

             Buy Nebosh certified in Qatar,

             can i pass in ielts exam from money,

             buy ielts certificate,

             where to get ielts without exam,

             buy original ielts certificate,

             ielts certificate for sale,

             how to check fake nebosh certificate,

             nebosh certificate download,

             fake nebosh certificates for sale,

             buy fake nebosh certificate,

             nebosh certificate sample,

             nebosh certificate verification,

             fake iosh certificates,

             buy ielts certificate in india

             Buy a original visa in Dubai

             how to check nebosh igc result online,

             ielts certificate for sale in uae,

             ielts certificate verification,

             Buy original Arrt certificate in USA,

             Apply for a registered us visa,

             Apply for a registered canadian passport,

             Apply for a registered spanish driver's license,

             buy original id card in Pakistan,

             Buy authentic working permit in Australia,

             Obtain a registered resident permit in canada,

             buy a real and registered visa and pssport,

             Request a original green card in usa,

             buy a registered birth certificate in Germany,

             Buy a original pssport in Australia,

             Buy a registered marriage certificate in Italy,

             Order a authentic pssport in Lebanon,

             Apply for a original passport in France,

             Buy a registered pssport in mexico,

             Buy a original and registered id card,

             buy real and original pssport in india,

             buy a real and original visa in Qatar,

             Buy Ielts certificate Band 7 Sri Lanka,

             Buy original database Verifiable IELTS certificate

             Buy ielts certificate 8.5 band in Australia,

             Obtain Ielts Certificate without taking The Test,

             Obtain Toefl Certificate without taking The Test,

             Obtain GRE Certificate without taking The Test,

             Get Ielts Certificate without taking The Test,

             Get Toefl Certificate without taking The Test,

             Get Nebosh Certificate without taking The Test,

             Buy Fle Certificate without taking The Test,

             Buy ETS Certificate without taking The Test,

             Obtain IELTS Certificate without Taking Exams,

             Obtain IELTS Certificates without Taking Exams,

             Buy IELTS International English language test system

             Buy Real Ielts,toefl,passports, Online Without Exam,

             Buy GRE Certificate without taking The Test Selling,

             Original IELTS Certificates Online in Bahrain,

             i got my registered ielts certificate without exams

             Selling Original IELTS Certificate Online in Algeria,

             Selling Original TOELF Certificate Online in Kuwait,

             Selling Original IELTS Certificate Online in Qatar,

             Selling Original IELTS Certificate Online in Jordan,

             Selling Original IELTS Certificate Online in Egypt,

             Buy original GRE Certificate Without Exam in Jordan,

             Buy original ESOL Certificate Without Exam in Jordan,

             Buy original CELTA Certificate Without Exam in Dubai,

             Buy original DELTA Certificate Without Exam in Kuwait,

             Buy original NEBOSH Certificate Without Exam in Qatar,

             Buy original NEBOSH Certificate Without Exam in Egypt,

             Buy Real Ielts,toefel,passports, Online Without Exam,

             Selling Original TOELF Certificate Online in Saudi Arabia,

             Selling Original IELTS Certificate Online in Middle East,

             Buy original GMAT Certificate Without Exam in Saudi Arabia,

             Buy original TOEIC Certificate Without Exam in Saudi Arabia,

             Where can someone buy a registered TOEFL and IELTS certificate,

             BUY/OBTAIN/GET/MODIFY/PURCHASE IELTS Certificate without exams,

             Buy/Get/Order/Request/Apply for a original ielts certificate,

             Apply for Original IELTS Certificate without Exams in Canada,

             Ielts Band 7 Palestine Need Real Ielts Band 7 Saudi Arabia,

             Where can someone buy a registered TOEFL and IELTS certificate,

             BUY/OBTAIN/GET/MODIFY/PURCHASE IELTS Certificate without exams,

             Buy/Get/Order/Request/Apply for a original ielts certificate,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in UAE,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in Yemen,

             Buy orginal PTE Certificate Without Exam in United Arab Emirates,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL/GRE certificates in Dubai,

             buy original/registeredIELTS/TOEFL/ESOL/GRE certificates in Turkey,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL/GRE certificates in Qatar,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL/GRE certificates in Israel,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in Oman,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in Kuwait,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in Qatar,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in Syria,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in Iraq,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in Iran,

             Take IELTS: IELTS International English language test system

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in Lebanon,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in Bahrain,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in Jordan,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in Palestine,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in Pakistan,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in Jordan,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in Europe,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Poland,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Ukraine,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Greece,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Austria,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Sweden,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Norway,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Iceland,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Finland,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Croatia,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Cyprus,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Romania,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Hungary,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Bulgaria,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Denmark,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Slovenia,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Serbia,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Albania,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Lithuania,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Belarus,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Slovakia,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Bosnia,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Estonia,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Montenegro,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Italy,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Spain,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Germany,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Switzerland,

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Netherlands

             buy original and registered ielts and toefl certificates in Czech Republic,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL/GRE certificates in Saudi Arabia,

             buy original/registered IELTS/TOEFL/ESOL certificates in the middle East,

             ====================================

             NOTE: This list is not complete kindly get back to us directly with details on the band

             score required and test date you need the certificate for and we shall get back to you

             with the procedures. Feel Free to contact directly with us via
             BUY IELTS CERTIFICATE IN MALAYSIA, BUY IELTS CERTIFICATE IN PAKISTAN, BUY IELTS INDIA, BUY IELTS PAKISTAN, BUY IELTS SAUDI ARABIA,BUY IELTS SINGAPORE, BUY IELTS UAE, BUY IELTS WITHOUT EXAMS, BUY ORIGINAL IELTS, BUY REAL IELTS, BUY REAL IELTS ABU DHABI, BUY , REAL IELTS INDIA, BUY REAL IELTS PAKISTAN, GET IELTS CERTIFICATE ONLINE, GET IELTS CERTIFICATE WITHOUT EXAM, GET IELTS BAND 7 INDIA, HOW TO BUY IELTS CERTIFICATE ,IELTS INDIA IELTS PAKISTAN, ORIGINAL IELTS CERTIFICATE QATAR, ORIGINAL IELTS PAKISTAN, REAL IELTS DUBAI, REAL IELTS QATAR,ILTS FOR SALE, BUY ORIGINAL IELTS IN SYDNEY, IELTS AUSTRALIA, IELTS CANADA, IELTS LEGIT, BUY REAL IELTS, IELTS FOR SALE IN INDIA, BUY IELTS CERTIFICATE IN EGYPT, GET IELTS WITHOUT TEST, IELTS WITHOUT EXAMS, BUY IELTSONLINE, IELTS BAND 8, IELTS BAND 7, IELTS BAND 6.5, IELTS BAND 7.5, BUY IELTS 8.5, BUY IELTS BAND 9, ORIGINAL IELTS CERTIFICATE, BUY ORIGINAL IELTS CERTIFICATE, BUY IELTS CERTIFICATE INDIA, CAN BUY IELTS CERTIFICATE, IELTS LAHORE, IELTS PAKISTAN FOR AUSTRALIA, IELTS PAKISTAN FEE, IELTS ISLAMABAD FOR AUSTRALIA, IELTS IN NEPAL FOR AUSTRALIA, IELTS IN QATAR FOR AUSTRALIA, IELTS IN OMAN FOR AUSTRALIA, IELTS IN LEBANON FOR AUSTRALIA, IELTS IN INDIA FOR AUSTRALIA, BUY IELTS CERTIFICATE IN UAE, BUY IELTS CERTIFICATE IN SAUDI ARABIA, BUY IELTS CERTIFICATE IN DUBAI, BUY IELTS CERTIFICATE IN IRAN WITHOUT EXAMS, GETTING IELTS, BUY ORIGINAL AND REGISTERED IELTS CERTIFICATE WITHOUT EXAMS/TEST IN PAKISTAN/INDIA/QATAR/KUWAIT/OMAN/, GET IELTS WITHOUT EXAMS In AUSTRALIA/CANADA/UAE/SAUDI ARABIA/IRAN, BUY/GET/OBTAIN ORIGINAL/REGISTERED NEBOSH WITHOUT EXAMS/TEST IN PAKISTAN/QATAR/UK/SAUDI ARABIA/INDIA/EGYPT/USA/CANADA, WHERE CAN I BUY NEBOSH WITHOUT EXAMS ONLINE, PURCHASE ORIGINAL IELTS CERTIFICATE, BUY BRITISH COUNCIL IELTS CERTIFICATE WITHOUT EXAMS, BUY NEBOSH ONLINE, GET NEBOSH WITHOUT EXAMS IN QATAR, WHERE/HOW/ CAN I BUY/OBTAIN/GAIN/GET/ORDER/PURCHASE/ REQUEST ORIGINAL/REGISTERED/LEGIT/GENUINE/AUTHENTIC/REAL/CERTIFIED IELTS/TOELF/GMAT/GRE/PTE/NEBOSH/BEC/ESOL/TOEIC/CELTA/DELTA/FLE/TESOL/ETSINPAKISTAN/INDIA/UAE/LEBANON/OMAN/SAUDIARABIA/QATAR/UK/CANADA/USA/CHINA/IRAN/IRAQ/AUSTRALIA/NEWZEALAND/SPAIN/ITALY/GERMANY/FRANCE//JORDAN/SYRIA/RUSSIA/PALESTINE/TURKEY/YEMEN WITHOUT TAKING/ATTENDING/WRITING/REGISTERING/ THE EXAMS/TESTS, BUY REAL GMAT CERTIFICATE, BUY ORIGINAL GMAT CERTIFICATE WITHOUT EXAMS, BUY GRE, BUY ORIGINAL GRE CERTIFICATE, BUY/GET PTE CERTIFICATE,BUY IELTS CERTIFICATE, BUY IELTS CERTIFICATE IN BANGLADESH, BUY IELTS CERTIFICATE IN INDIA,BUY REAL IELTS CERTIFICATE | GET ORIGINAL IELTS ONLINE WITHOUT EXAMS,BUY IELTS CERTIFICATES WITHOUT TEXT, BUY REAL IELTS CERTIFICATES, GET IELTS CERTIFICATES, ORIGINAL IELTS CERTIFICATE
             Buy IELT Karachi, buy IELTS Pakistan, Get IELTS UAE, buy IELTS UK, Obtain IELTS certificate, buy IELTS degree, buy IELTS eBook, buy IELTS exam, buy IELTS, buy IELTS in Dubai, buy IELTS material online , buy IELTS practice test online, purchase IELTS, Order IELTS India, buy IELTS score, buy IELTS Mumbai, apply for IELTS, buy IELTS band 7, buy IELTS test, buy IELTS certificate, Take IELTS Syria, buy IELTS test online, buy IELTS test papers, buy IELTS band 8, buy certificate, buy road to IELTS, registered IELTS, Cambridge IELTS 9, buy online Cambridge IELTS, can buy IELTS certificate, can I buy IELTS, where can I buy IELTS, where can Get IELTS, where can I buy IELTS Singapore, buy IELTS Indonesia, band 7 Indonesia, where can I buy IELTS Toronto, where can I buy IELTS certificate, where can apply IELTS, where can I obtain IELTS, where to buy IELTS Delhi, where to buy IELTS in Dubai, where to buy IELTS Egypt, where to buy IELTS where to buy IELTS in Malaysia, where to buy IELTS Singapore , where to buy IELTS Vietnam,buy ielts academic, buy ielts general, ielts book online, registered ielts, ielts, ielts certificate pakistan, buy real nebosh qatar, buy original nebosh certificate without exams, buy real toelf certificate, Registered IELTS Pakistan | IELTS Backdoor in India | IELTS Backdoor Pakistan | IELTS backdoor chennai | IELTS backdoor in Bangalore | Buy IELTS Certificate in Hyderabad | IELTS speaking band 7 description | IELTS SPEAKING QUESTIONS PART 1,2,3 | IELTS speaking topics 2016 | IELTS speaking discussions questions and answers | IELTS speaking part 3 tips.NEBOSH India | NEBOSH course details | NEBOSH online | Real NEBOSH | Buy UK fake diploma| buy NEBOSH international General Certificate|buy NEBOSH IGC, picture of the highest quality NEBOSH IGC| how does the original NEBOSH IGC look like? | NEBOSH course in Karala | NEBOSH cousre fee in india | NEBOSH course in Kollam | NEBOSH course in Calicut | NEBOSH course in Thrissur | NEBOSH course in Trivandrum | NEBOSH course duration | buy nebosh certificate
             Apply for an IELTS without exams test|Apply for australia without IELTS without exams| Apply for Australian student visa without IELTS without exams|Apply for IELTS without exams|Apply for IELTS without exams 2016|Apply for IELTS without exams academic|Apply for IELTS without exams Australia|Apply for IELTS without exams Bahrain|Apply for IELTS without exams British council|Apply for IELTS without exams Canada|Apply for IELTS without exams dubai|Apply for IELTS without exams exam| Apply for IELTS without exams 2016|Apply for IELTS without exams exam Azerbaijan|Apply for IELTS without exams exam British council|Apply for IELTS without exams exam idp|Apply for IELTS without exams exam in Bahrain| Apply for IELTS without exams exam in Georgia|Apply for IELTS without exams exam in Jeddah|Apply for IELTS without exams exam in Jordan|Apply for IELTS without exams exam in Lebanon|Apply for IELTS without exams exam in UK |Apply for IELTS without exams exam India|Apply for IELTS without exams exam online|Apply for IELTS without exams exam online in Libya|Apply for IELTS without exams IDP|Apply for IELTS without exams in Abu Dhabi| Apply for IELTS without exams in Azerbaijan|Apply for IELTS without exams in dubai| Apply for IELTS without exams in kuwait|Apply for IELTS without exams in lahore|Apply for IELTS without exams in London|Apply for IELTS without exams in Pakistan|Apply for IELTS without exams in Qatar|Apply for IELTS without exams in Uzbekistan|Apply for IELTS without exams India|Apply for IELTS without exams Kuwait|Apply for IELTS without exams lebanon|Apply for IELTS without exams Melbourne|Apply for IELTS without exams online|Apply for IELTS without exams online in Australia|Apply for IELTS without exams online in Qatar|Apply for IELTS without exams paper|Apply for IELTS without exams Saudi Arabia|Apply for IELTS without exams scholarship|Apply for IELTS without exams scholarship|Apply for IELTS without exams test|Apply for IELTS without exams test Bahrain|Apply for IELTS without exams test idp|Apply for IELTS without exams test in india|Apply for IELTS without exams test in london|Apply for IELTS without exams test in melbourne|Apply for IELTS without exams test in riyadh|Apply for IELTS without exams test in sydney| Apply for IELTS without exams test online| Apply for IELTS without exams test online in India| Apply for IELTS without exams test online in london| Apply for IELTS without exams test Saudi Arabia| Apply for IELTS without exams through british council| Apply for IELTS without exams UAE| Apply for new zealand with IELTS without exams| Apply for ukvi IELTS without exams|Apply for USA without IELTS without exams| Apply online for IELTS without exams idp| British council Apply for IELTS without exams|Can pass for IELTS without exams| Can i Apply for australia with IELTS without exams|Can i Apply for australian visa with IELTS without exams|Can i Apply for Canada immigration without IELTS without exams|Can i Apply for IELTS without exams again|Can i Apply for IELTS without exams online|Can i Apply for IELTS without exams|Can i Apply for new zealand without IELTS without exams|Can i Apply for pr without IELTS without exams|Can we Apply for IELTS without exams without passport|Can we Apply online for IELTS without exams|deadline to Apply for IELTS without exams|documents needed to Apply for IELTS without exams|documents required to Apply for IELTS without exams|documents to Apply for IELTS without exams|eligibility to Apply for IELTS without exams|How Apply for IELTS without exams exam|How Can i Apply for IELTS without exams exam|How do i Apply for IELTS without exams exam|How many days before Apply for IELTS without exams|How many days before should i Apply for IELTS without exams|How many times Can i Apply for IELTS without exams| Real ielts certificate India| buy ielts certificate| original Ielts| Ielts band 7| Get toefl certificate| genuine ielts certificate| Get ielts online| Nebosh certificate| buy real nebosh certificate| Taking Test IELTS| buy toefl online| get ielts band 7| toefl certificate online| Genuine certificate| original ielts/toefl UK| verified ielts| ielts dubai| Certificate Toefl Pakistan| ielts certificate Dubai| ielts Certificate online Qatar| ielts Singapore| ielts/toefl Saudi Arabia| Nebosh certificate United Kingdom| Ielts certificate without Exam| Toefl Certificate without Test| ielts test online | ielts british council | ielts british council pakistan| AEO PAKISTAN | buy ielts certificate india | buy original ielts certificateReal IELTS speaking Test Questions | IELTS speaking band 7 india | IELTS speaking test samples with answers | IELTS speaking test samples questions/band 8 | IELTS speaking band 6 sample | Latest speaking topics for IELTS with answers | IELTS speaking band 7 sample | get ielts certificate without exam in pakistan| lost my ielts certificate |ielts certificate without exam in hyderabad |ielts certificate without exam in delhi|

             ...........(WhatsApp(237 681079916)


             ...........(ieltspractice at yahoo dot com)


             ...........(ielts.practice201 at gmail dot com)


             ...........Skype ID (ielts practice)

             Comment

             Working...
             X
             Logan | Dacia Logan |Anulare DPF