Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie w220 S320 defect

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Felicitari pentru rabdare si succes in continuare! Asteptam topic de prezentare cu poze!
  Oo\=|=/oO

  Comment


  • #17
   Salutare! Am desfacut cutia bucata cu bucata, inclusiv corpul de valve desfacut fiecare arculet in parte, am spalat-o si am montat-o la loc. Am pus 9 litri de ulei 236.14 plus un aditiv de cutie de la Liqui Molly. Este a treia zi de probe. Schimba perfect, nici nu se simte, uleiul si-a pastrat culoarea rosie. Am schimbat furtunasele de retur si nu mai pierde motorina. Sunt ceva probleme la articulatia pe spate dar nimic grav. Am rezolvat si cu SRS-ul , nu statea mufa bine infipta in soclul ei.
   In schimb mi s-a intamplat o chestie extrem de ciudata. Display-ul de la bord, intr-o dimineata s-a vazut fix invers, de parca cineva a desfacut bordul si la pus cu susul in jos.

   Comment


   • #18
    Ai facut ceva poze la demontare/montare?E o operatiune foarte complexa ceea ce ai facut tu?Ma intereseaza sa fac aceeasi chestie la copul de valve si sa stiu la ce sa ma astept.Vin schimbate ceva garnituri cand desfaci?
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

    Comment


    • #19
     N am facut poze pt ca este irelevant. Nu as sfatui sa se umble la cutie daca nu ai ceva cunostinte. O curatare a cutiei dupa 250 300 de mii de km nu i un lucru rau, dar fa o doar daca este necesar. A mea era f murdara si s a mers fara ulei. Sincer nu stiu cum a scapat intreaga.

     Comment


     • #20
      Voiam sa curat doar blocul de valve si atat.
      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

      Comment


      • #21
       Revin cu detalii. Sunt momente cand masina scoate un fum albastrui destul de gros. Nu tot timpul. Doar atunci cand opresc. De ex sunt in trafic si opresc la semafor. Spuf , fum ,ca si cum s ar acumula undeva si cand opresc il elibereaza. In rest nu. Daca accelerez tare scoate putin fum negru nu exagerat, dar scoate .Albastru nu, doar atunci cand opresc dupa ce merg cam 10 min. Niciodata cand e rece. Nunai la cald face asta. Aveti o sugestie ? Multumesc

       Comment


       • #22
        Am detectat problema referitoare la fumul gros albastru care apare odata la 2 saptamani. Are filtrul de particule dezactivat software dar nu si fizic. Ceva e dat peste cap in ECU pt ca incepe regenerarea atunci cand scoate fum. Mersul motorului se schimba, tremura din toate incheieturile si nu are putere. Dupa ce se termina ciclul totul revine la normal.O sa ma duc cu ea la marian sa vada ce i poate face.
        Pentru colegul care vrea sa si curete corpul de valve : https://www.youtube.com/watch?v=6gfHh7GbMcg

        Comment


        • #23
         Originally posted by cristiandvd View Post
         Salutare! Am desfacut cutia bucata cu bucata, inclusiv corpul de valve desfacut fiecare arculet in parte, am spalat-o si am montat-o la loc. Am pus 9 litri de ulei 236.14 plus un aditiv de cutie de la Liqui Molly. Este a treia zi de probe. Schimba perfect, nici nu se simte, uleiul si-a pastrat culoarea rosie. Am schimbat furtunasele de retur si nu mai pierde motorina. Sunt ceva probleme la articulatia pe spate dar nimic grav.
         Originally posted by cristiandvd View Post
         Am rezolvat si cu SRS-ul , nu statea mufa bine infipta in soclul ei.
         In schimb mi s-a intamplat o chestie extrem de ciudata. Display-ul de la bord, intr-o dimineata s-a vazut fix invers, de parca cineva a desfacut bordul si la pus cu susul in jos.


         Salut, unde este acea mufa de la SRS? Aceeasi problema o am si eu cu SRS-ul aprins. Multumesc.

         Comment


         • #24
          Salutare. La mine a fost mufa de sub scaun. In partea dreapta a scaunului. Verifica. Daca nu se modifica nimic, facem o diagnoza si vedem exact de unde e problema si o rezolvam. Toate bune.

          Comment


          • #25
           O mai ai? sunt curios de ce a iesit intr-un final.

           Comment


           • #26
            Ce sa mai am ? Am fixat mufa la locul ei si gata

            Comment


            • #27
             Originally posted by cristiandvd View Post
             Salutare. La mine a fost mufa de sub scaun. In partea dreapta a scaunului. Verifica. Daca nu se modifica nimic, facem o diagnoza si vedem exact de unde e problema si o rezolvam. Toate bune.
             Ok, multumesc, o sa ma uit zilele astea, acum am alta problema: nu mai merge nicio comanda de pe usa din stanga, (nici geamuri, scaun ,oglinzi, nimic, nici geamul din stanga spate) decat geamul din partea dreapta fata merge.

             Comment


             • #28
              Originally posted by Sharky View Post
              O mai ai? sunt curios de ce a iesit intr-un final.
              Cred ca zicea de masina daca o mai ai.

              Comment


              • #29
               Aaa, scuze . Masina o am, normal. Treci pe la atelier si vedem de ce nu merg comenzile, srs ul, etc

               Comment


               • #30
                Originally posted by cristiandvd View Post
                Aaa, scuze . Masina o am, normal. Treci pe la atelier si vedem de ce nu merg comenzile, srs ul, etc
                As trece, daca imi zici si adresa

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF