Originally posted by hannymax
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Probleme cutie w140
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Aaaau viata mea!!!
Uite ca au venit zilele de sarbatoare si balena mea rugineste in servis. MORTZI SI RANITZI mami lor, imi vine sa sparg tot,tot,tot. Sa le bag si sa le dau tot prin gura de gunoaie ordinare. Din 5 ianuarie desfaceam masina bucatica cu bucatica, surubel cu surubel de 10 ori si o puneam la loc. Le doresc la cei de la Mercedes CJ sa se intoxice cu oua si sa stea prin spitale tot pstile mami lor.
GUNOAIE.
AHHHHH, gatu mami lor.
Comment
-
Originally posted by degan View PostAaaau viata mea!!!
Uite ca au venit zilele de sarbatoare si balena mea rugineste in servis. MORTZI SI RANITZI mami lor, imi vine sa sparg tot,tot,tot. Sa le bag si sa le dau tot prin gura de gunoaie ordinare. Din 5 ianuarie desfaceam masina bucatica cu bucatica, surubel cu surubel de 10 ori si o puneam la loc. Le doresc la cei de la Mercedes CJ sa se intoxice cu oua si sa stea prin spitale tot pstile mami lor.
GUNOAIE.
AHHHHH, gatu mami lor.
Comment
-
Asa e la reprezentanta!! Trebuie sa stai langa ei daca vrei sa o bage in seama! Altfel o lasa acolo si se apuca de ea doar atunci cand treci tu pe acolo ! Cel mai bine e sa'ti cauti un service privat unde stii ca baietii nu te jupuiesc de bani si ii dau atentie! Eu am renuntat de mult la serviceuri autorizate de reprezentante. O duci la ei.. si ramane cum o lasi. E foarte frustrant. Mai frustrant e pt mine care m'am dus cu ea sa o mai bibilesc ( bujii noi , retusuri la partea de electric , prins spoileru pe dedesubt si schimbat becurile de xenoane , dar supriza... bujiile vin marti/becurile de xenon nu se potrivesc si vin miercuri si ziua e gata!) pentru plimbarea din zilele de sarbatoare....
Comment
-
Originally posted by degan View PostAaaau viata mea!!!
GUNOAIE.
AHHHHH, gatu mami lor.
Toate cele bune si sper s`o rezolv icat mai repede!
Comment
-
Mie mi'a recomandat doctorul niste baieti si din ce am inteles nu prea pleci nerezolvat de la ei. Pretul pt mine a fost de 1000-1500E ( maxim cu piesele incluse aprox.400E manopera din total) . A mea inca mai merge si am s'o duc la capitala in vreo luna cand ma lovesc de niste bani. Cea mai buna varianta era sa o pui pe platforma ( sau remorca) si sa o duci la cineva la care stii ca'i da de capat.
Nervii nu te ajuta... atrag doar energii negative.. gandeste pozitiv si lucrurile se vor rezolva! Fratele e alaturi de tine! Spor
Comment
-
Jale frate, e jale mare.
Astazi de dimineata primesc un telefon, de la MB CJ, prin care ma anunta baietii ca pot sa merg dupa masina ca e reparata. Nu au pus un regulator nou pentru ca a zis mecanicul ca la reparat pe ala vechi,problema era un stift (o siguranta) ce tine un arc de la o supapa si ca de acolo veneau toate problemele.
Buuun.....iau masina si plec cu ia spre casa, dupa ce ies din Cluj si incep sa iau viteza SURPRIZA SURPRIZA, (sau nu cred ca mai e o surpriza) NU INTRA IN A4-A FRATE, mortzi masi, bai.... s-au coborat toti zeii si toti dracii pe pamant.
Nu se mai poate, de maine fac scandal, iau masina si intru cu ia prin vitrina la MB CJ lovesc tot ce este pe acolo parct dupa acea torn benzina pe ea si ii dau foc, dar inainte chem tembeliziunile acolo.
NU... NU... NU... SE... MAI... POATE
Comment
-
Sincer imi pare tare rau prin ce treci Degan. Prin chestii de genul acesta am trecut si eu, dar eram in Franta cea minunata in 2000. Si cu masina mult mai simpla. Asta este . Pierzi pe o parte, dar vei castiga pe alta.
Nu te lasa distrus psihic de problemele astea. In final sunt doar fiare. Iar la final, cand o vei rezolva, vei fii mult mai atasat de masina ta. Si o vei rezolva pana la urma. Fii otimist, altfel faci tampenii pe care o sa le regreti. Iti tin pumnii.
Comment
-
Pana la urma...... cutia nu sa reparat. Merge doar pana in a 3-a, saptamana trecuta am aduso acasa pentru ca cei de la MBCJ se pare ca nu mai stiu ce sa ii faca.
Am cheltuit pana acum vreo 1200E, iar cei de la CJ imi spun ca mai tre sa le dau vreo 500E pe nustiuce piese noi ce o bagat in ea, iar eu zic ca o sa le dau banii cand o sta ouale-n cui.
Traim in Romania, si rablele ne ocupa tot timpul.
Comment
-
Originally posted by degan View PostPana la urma...... cutia nu sa reparat. Merge doar pana in a 3-a, saptamana trecuta am aduso acasa pentru ca cei de la MBCJ se pare ca nu mai stiu ce sa ii faca.
Am cheltuit pana acum vreo 1200E, iar cei de la CJ imi spun ca mai tre sa le dau vreo 500E pe nustiuce piese noi ce o bagat in ea, iar eu zic ca o sa le dau banii cand o sta ouale-n cui.
Traim in Romania, si rablele ne ocupa tot timpul.
Comment
Comment