Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes S600 Lang vs BMW 760Li vs Audi A8 W12

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dan500se View Post
    Care e cea mai tare din parcare?

Mertanu frate. Mai intrebi?

Comment

Originally posted by dominic View Post
      ati vazut comparatia asta cu noul bmw 760li si s63amg nou ?

http://www.youtube.com/watch?v=ZeZOed31owc
      Un test mai obiectiv
      '90 G300 TD - W460
      '01 C220 CDI - W203
      '08 SLK 350 - R171
      '06 S320 CDI - W221
      '08 ML320 CDI - W164

Comment

Originally posted by Bogdanc View Post
        Un test mai obiectiv
        Nu e chiar asa de obiectiv. Comparatia corecta ar fi fost intre BMW 760 si S65 AMG, adica v12 cu v12, nu v12 cu v8.
        Plus ca zicea ca S-ul nu are clima pe 4 zone (sa fim seriosi, si w220 meu are clima pe 4 zone). Mai zicea ca S-ul are tv doar in fatza (alta aberatie, pana si w220 are optiunea de tv in spate, iar w221 are optiunea de 2 tv in spate, in tetiere).
        Emisiunea e frumoasa, dar niciodata nu ai sa vezi un test obiectiv la Top Gear. Totul e facut pentru show si atat.

Comment

Originally posted by Mertzanu View Post
          Nu e chiar asa de obiectiv. Comparatia corecta ar fi fost intre BMW 760 si S65 AMG, adica v12 cu v12, nu v12 cu v8.
          Plus ca zicea ca S-ul nu are clima pe 4 zone (sa fim seriosi, si w220 meu are clima pe 4 zone). Mai zicea ca S-ul are tv doar in fatza (alta aberatie, pana si w220 are optiunea de tv in spate, iar w221 are optiunea de 2 tv in spate, in tetiere).
          Emisiunea e frumoasa, dar niciodata nu ai sa vezi un test obiectiv la Top Gear. Totul e facut pentru show si atat.
          Ai dreptate prietene ... nu e obiectiv testul. Pentru ca S'ul este AMG ... pe cind, din ce imi aduc, BMW F02 760Li nu este alpina ... asa ca hai sa nu ne aflam in treaba discutand despre asta. Referitor la dotari chiar ai dreptate optiuni.. se pot pune pe orice maina cand o comanzi, bani sa ai!
          2001 BMW E38 740i
          1998 BMW E38 728i
          1981 Mercedes-Benz W123 200D
          1980 Mercedes-Benz W123 230E EX...
          Oi fi eu prost, dar cand ma uit in jur mai am sperante.
          I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
          http://i431.photobucket.com/albums/q...htStocking.jpg

Comment

Originally posted by Vlad200D View Post
            Ai dreptate prietene ... nu e obiectiv testul. Pentru ca S'ul este AMG ... pe cind, din ce imi aduc, BMW F02 760Li nu este alpina ... asa ca hai sa nu ne aflam in treaba discutand despre asta. Referitor la dotari chiar ai dreptate optiuni.. se pot pune pe orice maina cand o comanzi, bani sa ai!
            Alpina poti sa il compari cu Brabus. AMG este echivalentul lui M la BMW. Iar daca nu au scos M7, e alta poveste.

Comment

Originally posted by Mertzanu View Post
              Imi cer scuze, din greseala am pus acelasi link de la Top Gear, defapt vroiam asta : http://www.youtube.com/watch?v=X3ZS3GF39Bg unde se regaseste o comparatie intre aceleasi versiuni (760 si s63 amg) .

Normal ar fi intre 760 si s600, amandoua v12, amandoua biturbo dar inca nu a aparut un astfel de test.
              '90 G300 TD - W460
              '01 C220 CDI - W203
              '08 SLK 350 - R171
              '06 S320 CDI - W221
              '08 ML320 CDI - W164

Comment

Imi cer scuze, din greseala am pus acelasi link de la Top Gear, defapt vroiam asta : http://www.youtube.com/watch?v=X3ZS3GF39Bg unde se regaseste o comparatie intre aceleasi versiuni (760 si s63 amg) .

Normal ar fi intre 760 si s600, amandoua v12, amandoua biturbo dar inca nu a aparut un astfel de test.
                cum zicea si Mertzanu, doar 760Li e v12, si 63amg`u e v8, testu nu e pe masura, de`ar fi fost 65amg se schimbau datele problemei ,cam ironici baietii de la top gear
                Last edited by dominic; 03-24-2010, 01:33 AM.
                www.hd-music-videos.info

Your Latest HD Music Videos

www.hdesktop.info

Best High Definition Wallpapers

Comment

Da, intr-adevar comparatia cea mai corecta ar fi 760 cu S600, dintr-un anumit punct de vedere, dar din alt punct de vedere, si anume acela de a compara cel mai rapid seria 7 (facut de BMW, nu de diverse firme de tuning, independente) cu cel mai rapid S calss facut de Mercedes, atunci comparatia ar fi intre 760 si S65 AMG.
                  Si, intr-adevar comparatia din filmul ala cu Panamera mi se pare mult mai obiectiva si mult mai utila pentru un potential client care ar vrea sa aleaga intre cele 3.

Comment

Problema in cazul asta se pune d.p.d.v. al pretului :

760iL : 145.400,00
                    S63 L : 146.013,00
                    S600 L : 156.901,50
                    S65 L : 222.768,00

Chiar daca 65L ofera un oarecare plus la performanta, este putin in comparatie cu diferenta de pret ceruta in plus.
                    Prin mai - iunie anul acesta va aparea noul S63, cu o motorizare 5.5 biturbo, consum mediu de S350 (10.9l /100 km) . O bestie economica
                    '90 G300 TD - W460
                    '01 C220 CDI - W203
                    '08 SLK 350 - R171
                    '06 S320 CDI - W221
                    '08 ML320 CDI - W164

Comment

Imbecili astia de la Top Gear. Cum sa compari v8 aspirat de 525 de cai cu un v12 biturbo de 550 de cai. Motorul de pe BMW are 4 cilindri in plus, cuplu mult mai mare , disponibil de la turatii joase. Testul ar fi fost relevant, daca se compara 760iL cu S600 Long ( S65 AMG se exclude pentru ca Bmw -ul nu era M ). Oricum ,chiar si W220 S600 e mai rapid decat 760iL F01. Oricum Mercedes S-class a fost, este si va fi regele luxului si al calitatii.

Comment

Originally posted by benzforever View Post
                        Oricum ,chiar si W220 S600 e mai rapid decat 760iL F01.

W220 S600

0-100km/h 4,8s

760Li F01/02

0-100km/h 4.6s

Iar fata de W221-S600L sunt egale la demaraj.{4.6s}

P.S. The Answer
                        BMW 760i is noticeably faster.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Si tocmai de-aia are Benz, 2 motoare V12 BiTurbo, sa fie unul din ele peste restul.
                          S600 de 500 de cai e deja de 8 ani, pana acum nimeni nu comenta nimic?
                          Si daca tot exista de la ambii constructori V12 de 6 litrii BiTurbo orice alta comparatie e aiurea, pretul pentru cel mai bun e cat e, calitatea costa, poti prelucra o piesa sa ajunga la un pret de 100x.

Ce te-a pus 300zx sa copiezi timpii, mai bine posta el ca oricum nu e diferenta.
                          Santeti neonorabili mai, tat sugerati superioritatea altor marci, dar nu va ajung toate la un loc.
                          BENZ G, altceva ce ?

Comment

Luand in considerare ca Bmw-ul a fost tot timpul o masina DOAR de viteza si cam atat gasim la ea,eu zic ca si-a cam luat-o peste bot de la Mercedes cu viteza,ea cam facut la sportivitate ca doar cu atat concurau,ca la segmentul lux,confort si siguranta nu mai intram in amanunte ca nu are rost,Mercedesul e clar peste ele la capitolul asta.

Comment

1. Mercedes-Benz S63 AMG este cea mai bine gandita si dotata masina are un motor de 6.3 litrii NON-TURBO!!!

2.As prefera BMW cu interior de Audi, dar nu se poate asa ca nu le vreau pe nici una

3.VW Phaeton, nu inteleg de ce se vrea clasa premium.

Mentionez ca toate cele 4 masini sunt extraordinare si imi plac foarte mult, mi-as dori din toate cate un exemplar, dar daca as avea 150.000 euro toti i-as da pe un S63 AMG cat se poate de Full Option Chiar daca la drag BMW-ul face Mercedesul si Mercedesul face 100 Kmph in 4,6 secunde la ce imi trebuie mai uite. Oricum intr-un S cand ai 200 Kmph simti ca ai vreo 100. Si PNEU a avut cea mai mare dreptate, poate ca a mai scazut putin Mercedesul fata de cum se facea inainte, dar toate au scazut. Deci Mercedesul tot ramane in frunte

Doar acum am vazut Lexus, da este frumos, dar atata plastic si sezlongurile alea din spate )...Cred ca mi s-ar sifona tot costumul pana la birou :P La capitolul audio, Mercedesul sta din nou pe primul loc, Bang&Olufsen au avut grija, va puteti lamuri si singuri, sau sa mergeti intr-o reprezentanta nu iti cere bani, tre sa fi putin imbracat si sa mai fi cu cineva. Chiar te poti pierde printre dotarile Mercedesului. Are o chestie bestiala, se poate controla luminozitatea din habitaclu...nu cred ca BMW, Audi, VW are asa ceva. Chestia aia m-a marcat destul de tare. Primul S care l-am condus era cel din 2009, cutie automata in 7 trepte, 4Matic, S320. Si primul Mercedes care l-am condus este si cel care l-am cumparat...si urmatoarea masina care o sa fie cand o sa am ceva mai multi bani, tot un Mercedes o sa fie...
                              Last edited by mircea600sel; 09-14-2010, 15:10 PM.

Comment

Originally posted by mmitrut View Post
                                1. Mercedes-Benz S63 AMG este cea mai bine gandita si dotata masina are un motor de 6.3 litrii NON-TURBO!!!

2.As prefera BMW cu interior de Audi, dar nu se poate asa ca nu le vreau pe nici una

3.VW Phaeton, nu inteleg de ce se vrea clasa premium.

Mentionez ca toate cele 4 masini sunt extraordinare si imi plac foarte mult, mi-as dori din toate cate un exemplar, dar daca as avea 150.000 euro toti i-as da pe un S63 AMG cat se poate de Full Option Chiar daca la drag BMW-ul face Mercedesul si Mercedesul face 100 Kmph in 4,6 secunde la ce imi trebuie mai uite. Oricum intr-un S cand ai 200 Kmph simti ca ai vreo 100. Si PNEU a avut cea mai mare dreptate, poate ca a mai scazut putin Mercedesul fata de cum se facea inainte, dar toate au scazut. Deci Mercedesul tot ramane in frunte

Doar acum am vazut Lexus, da este frumos, dar atata plastic si sezlongurile alea din spate )...Cred ca mi s-ar sifona tot costumul pana la birou :P La capitolul audio, Mercedesul sta din nou pe primul loc, Bang&Olufsen au avut grija, va puteti lamuri si singuri, sau sa mergeti intr-o reprezentanta nu iti cere bani, tre sa fi putin imbracat si sa mai fi cu cineva. Chiar te poti pierde printre dotarile Mercedesului. Are o chestie bestiala, se poate controla luminozitatea din habitaclu...nu cred ca BMW, Audi, VW are asa ceva. Chestia aia m-a marcat destul de tare. Primul S care l-am condus era cel din 2009, cutie automata in 7 trepte, 4Matic, S320. Si primul Mercedes care l-am condus este si cel care l-am cumparat...si urmatoarea masina care o sa fie cand o sa am ceva mai multi bani, tot un Mercedes o sa fie...

1.Nu posta consecutiv.{foloseste functia ''edit''}

2.In acest topic nu este vorba de VW Phaeton si nici de S63 AMG

3.Cu poti sa afirmi ca interiorul de pe audi e mai frumos decat cel de pe Bmw?

4.Harman Kardon de pe seria 7 e mult peste cel de pe S-classe{Bang&Olufsen}...sa nu pomenim de cel de pe Lexus{Mark Levinson}
                                care le da clasa la amandoua.

5.Apropo de dotari unice:''Debut mondial: directie integrala activa - rotile din spate vireaza in acelasi sens cu cele din fata sau in sens opus, in functie de viteza.''

6.Cutia 7G-tronic am inteles de la cei ce au avut ca nu este deloc reusita.{mai multe detalii poate da prietenul Nihal}

P.S. Intradevar ''sezlongurile'' din spate ale unui Lexus LS600H sunt ...{imi cer scuze de offtopic}
                                Attached Files

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF