Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes E coupe C207 facelift

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mercedes E coupe C207 facelift

  Ma tenteaza sa achizitionez un E coupe 2014-2017.
  In ultimii 10 ani am mers cu BMW (mai multe seria 3 si seria 5); acum as face pasul la Merc, sa vedem si alte experiente.
  Nu mai vreau motor mare, nu mai am chef de alergat (acum am un 340i cu ~400cp), asa ca as merge pe un 250cdi sau 220cdi.
  Tractiune doar spate, de preferat cutie automata.
  Dotari - Mi-as dori trapa, sonorizare, si restul sunt bonus.

  Ce sfaturi si recomandari aveti pentru acest model? la ce sa fiu atent? ce dotari merita?

  Multumesc anticipat

 • #2
  Si ce motorizare? 2.2 sau motorizarea de 2.0 diesel care a inceput cam din anul 2017 pe E class din cate stiu, eu am 2.2 170 de cai, mi se pare un compromis excelent intre fiabilitate si sportivitate fata de varianta 200 sau 250 cu 204 CP care mi se pare ca e un motor fortat, chiar daca e mult mai sportiv sa zic asa. Ca si cutii automate ori 7G Tronic Plus, ori 9G Tronic. Dupa mine ambele sunt cutii excelente, eu detin 9G tronic. Ca si dotari ce pot sa zic, nus un fan al trapei, dar ca si siatem audio cel de la Burnmester, am auzit ca este bun, eu din pacate nu il detin, dar se aude bine si cel standard al masinii. Iar ca si lucruri la care sa fii atent ce pot zice, sa ai grija sa nu aiba kilometrajul modificat, cel mai bine ar fi o verificare la reprezentanta, cat si pe tester sa nu aiba erori, de mentionat, istoricul doar proprietarul il poate cere la reprezenranta. Eu am verificat o pe a mea, nu dureaza mai mult de cateva minute. La cati kilometri ai vrea sa o cumperi, sau ce buget ai daca nu e suparare?

  Comment


  • #3
   Buget: in jur de 20,000 euro; cel mai probabil o sa o iau din Germania, sunt putine in Romania.
   Rulaj: maxim 150k km; An fabricatie: 2014-15 (asa imi permite bugetul); asa ca probabil voi avea motorul de 2.2l; am citit ca 9G tronic s-a montat dupa septembrie 2014, o sa incerc sa iau una cu 9G.

   Comment


   • #4
    de ce nu un C class? adica E coupe este un C class cu designul de E- nu are nici o legatura cu cum merge sau se simte un E - practic dai bani mai multi pe o masina mult mai ieftina..
    Eu recomand fie un C fie un E (sau CLS daca preferi forma coupe)

    Comment


    • #5
     Am schimbat modelul, probabil o sa iau un E coupe 2017 w238, 220d
     Buget: 30-35k; sub 125k km.

     Ceva impresii de la cei care le-au condus? am facut un drive test la tiriac, masina mi se pare orientata spre confort si relaxare, cred ca mi s-ar potrivi.
     In bugetul meu nu prea sunt cu ambient lights, oare se poate face retrofit?

     Comment


     • #6
      Se poate face la Service&Shop București
      ia legătura cu b97dmt
      Să știi să lupți când vrei să ai.
      Să nu regreți când pierzi sau dai

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF