Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie W210 E200 automat Avantguard

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat achizitie W210 E200 automat Avantguard

Salutari
    Ma tare bate gabdul sa imi cumpar un Mercedes.
    Si am gasit un W210 E200 Automat Avantguard.

Starea lui nu e prea grozava:
    -usa fata dreapta nu se deschide din telecomanda,
    -geamul stanga spate e prins cu carton sa nu cada jos,
    -are pete de rugina pe la aripi,
    -se aude un zgomot la roata stanga fata cand da in gropi
    -un far de ceata e spart
    -trapa face un zgomot sacadat cand se deschide/inchide
    si motorul nu merge rotund, parca ramane fara benzina, vanzatorul spune ca e doar din cauza bujiilor si a uleiului neschimbat la timp.

In rest masina arata bine si e bine dotata, are si xenon.
    Masina costa putin peste 5000 euro, e din '98 si are 182.000km reali.

Ce ma sfatuiti?
    Sa o cumpar sau nu? Ar costa mult reparatiile astea?

Multumesc anticipat
    Adi

Pai toate astea trebuie remediate sau chiar inlocuite,de exemplu usa fata dreapta trebuie schimbat motorasu de la inchidere ca s-a ars de asta nu se mai deschide din telecomanda,geamul stanga spate nu mai are macara si trebuie schimbata,dusa la un tinichigiu si refacuta tabla unde e nevoie,la roata fata stanga trebuie schimbate semibielete sau bucsi sau telescop asta in functie de ce ti se gaseste dus la directie,lampa de ceata schimbata cu una noua sau second,la trapa se poate sa fie din motoras sau din cauza sinelor pe care actioneaza trapa nu mai au ungere si nu mai trage calumea sau cablu de actionare rupt depinde pana nu desfaci sa vezi mai exact ce e si la motor in prim plan cam de la bujii daca e benzinar ar fi cauza de intrerupere si cam asta ar fi in ordine de idei.Astea toate duc cam la 1000 ron fara vopsitul masinii,doar piesele ce le schimbi(macara geam,motoras usa,lampa ceata,piese la directie,bujii...etc).In schimb nu mi se pare asa scump pretul masinii,asta depinde de ce mai are masina,eu zic sa o duci si la un tester ca acolo mai apar bube care proprietarul sunt sigur ca nu ti lea zis.Bafta!!

Comment

Masina cu bube la pretz de buna.Daca ceri parere aici de unde iti rezulta km reali?

Comment

Scuze, dar la 7000 o iei pe a lui Wild, care e un E 270 din 2000 sau 2001 tot avantgard. E pe forum la vanzare.
        Mercedes are prioritate din fabrica.

Comment

Multumesc paul1983
          @all
          Eu sunt in Norvegia si masina o cumpar tot aici de la un dealer de la care si-a cumparat si nasul meu un Touran in stare foarte buna.
          Probabil ca as gasi in alta parte o masina mai buna la banii astia, dar mie imi trebuie inmatriculata in Norvegia pentru ca nu mai am voie sa circul cu a mea sau cu alta inmatriculata in alta parte; iar inmatriculatul unei masini aici costa aproape cat valoarea masinii.

Preturile masinilor aici in Norvegia e mult mai mare ca in restul Europei.
          Deci, pretul masinii e undeva la limita de jos fata de restul ce le-am gasit aici. Adica e cea mai ieftina la km si dotarile pe care le are.

Mie imi trebuie masina pentru concediile pe care o sa le fac in tara sau prin alta parte si eventual pentru mici drumuri prin oras.
          Apropo, dealerul a zis un consul de 8 afara si 10 in oras. Asa e?

Multumesc inca o data anticipat
          Adi

Comment

Un Mercedes ingrijit il vezi imediat. Nu conteaza km asa de mult ca starea acestuia. Mai bine faci un efort sa iei o masina intretinuta. Asta este parerea mea, tu faci cum vrei. Si are dreptate colegul DMihnea referitor la km reali. La 182.000 nu prea e voie sa ai rugina si motorul sa nu sune rotund pentru ca nu au fost schimbate la timp consumabilele; asta spune multe despre proprietarul masinii. Bataile iarasi nu sunt in regula. Denota o lipsa de interes pentru ingrijirea masinii. Nu stiu ce strazi au aia, dar si in Romania, care e patria gropilor, un proprietar adevarat de Mercedes isi da interesul. Tu vrei sa iti iei un cotet sau o masina? Dupa cum ai descris masina nu m-as arunca. Ce e scris acolo ar fi trebuit sa fie indreptat inainte ca proprietarul sa scoata o masina la vanzare.
            Mercedes are prioritate din fabrica.

Comment

Problema pe care o are cu tabla ar putea sa fie oarecum explicabila datorita climei specifice tarilor nordice. Uita-te atent la partile de rugina si daca sunt numai intr-o parte a masinii inseamna ca a fost lovita/atinsa/zgariata.

Comment

Inca ceva ce trebuie pus sticky-prima serie de w-t210 are mari probleme de rugina,indiferent de clima...........

Comment

Are rugina la ambele aripi spate.
                  Dealerul a spus ca el o vinde asa pentru ca nu are timp s-o repare.
                  Si daca ar repara-o, atunci nu ar mai vinde-o sub 7500-8000 euro.
                  Si m-am uitat si eu la anunturi si si toate W210 din 1998 si km apropiati sunt cu mult mai scumpe chiar daca au niveluri de dotare inferioare.

Poate ca as gasina o masina mai bine intretinuta in alta tara, dar aici sunt mai scumpe masinile si nu se merita sa le inmatriculez aici.

Aici e anuntul masini pe net: http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=19119066

Comment

Din cate vad in poza e si indoita serios la aripa stanga fata. Eu zic sa-ti faci un calcul usor :PRET MASINA + PRET REPARATIE (adusa la starea in care ti=o doresti) = xxxx EUR . Cu suma finala nu-ti iei una in stare mai buna si nu te mai stresezi atata cu reparatiile la asta ?

Un C-class nu ar fi mai ieftin ca si bani?
                    Sau poate tot un E-class dar din 1996?
                    La cate bube ai enumerat la ea per total cred ca mai bine iti iei una intr-o stare mai buna si putin mai scumpa !

Spor la cautat !

Comment

Ok
                      Multumesc tuturor pentru sfaturi si pareri.
                      Renunt la masina asta si caut una mai bine intretinuta.

(se poate sterge topicul)

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF