Salutare tuturor, ma duc poimaine sa vad un E220 cdi w212. Masina are destul de multe dotari, printre care si acoperis panoramic. Va rog cineva care are masina cu acoperis panoramic sa imi spuna si mie daca este adevarat ca acest acoperis la un moment scartie de la drumurile noastre si ca este foarte pretentios si greu de intretinut. Cat ajunge un schimb ulei plus filtre la o masina din asta , cutia este manuala. Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Urgent am nevoie de ajutorul vostru
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Salut.
La prima mare necunoscuta pe care o ai in ceea ce priveste acoperisul panoramic, eu am citit aici, cum colegul nostru yanis2222 a facut inlocuirea totala a cupolei si astfel cred ca orice scartaiala provenita de la drumurile noastre, se poate remedia. Astfel daca tie iti place cu acea cupola panoramica iti recomand sa nu te uiti la carcotasi care vor sa te descurajeze.
In ceea ce priveste ulei +filtre, mai ales ca e cu cutie de viteze manuala, un schimb de ulei nu poate sa treaca de 100 euro(ulei, filtre si manopera).
Mai importante decat detaliile astea ar fi o testare cu STAR-diagnoza la reprezentanta, testare care ar putea sa-ti ofere informatii foarte importante despre starea tehnica a masinii, despre defectiuni adevarate pe care sa-ti estimezi costurile viitoare.
Succes !
-
De ce crezi ca poate fi maxim 450 ron o revizie ,cand in motor intra aproape 7l de ulei , un filtru de motorina este peste 100 lei , manopera minim 100 lei plus filtru aer si polen ... Fara sa ti bati joc de masina odata la 10-15k de km minim 600-700 ron pt o revizie . Mai putin de atat iesi cu 10w40 , filtre ieftine si manopera in fata casei pe cric . Stima !Honda.
Comment
-
Originally posted by Amerikanu View PostSalutare tuturor, ma duc poimaine sa vad un E220 cdi w212. Masina are destul de multe dotari, printre care si acoperis panoramic. Va rog cineva care are masina cu acoperis panoramic sa imi spuna si mie daca este adevarat ca acest acoperis la un moment scartie de la drumurile noastre si ca este foarte pretentios si greu de intretinut. Cat ajunge un schimb ulei plus filtre la o masina din asta , cutia este manuala. Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Un schimv ulei+ filtre la un E350 coupe costa aprox. 700-800 Ron depinde la ce reprezentanta il faci.
Ai grija la motoarele 2.2 ca au probleme cu injectoarele, neaparat trebuie verificata toata masina cu STAR si verificate valorile injectoarelor.
Radu
Comment
-
Eu imi fac schimbul de ulei (minim229.31/229.51) la 15-20000normal 70% autobanda normal se schimba la (25000) max. costa max 110€ depinde cat e uleiul 6,5l :~70€+filtru
ulei 25€ la reprezentanta(aftmarket 15€) *la 50000
filtru aer minim [30€]OM651MOTOR
+polen~20€
+filtru DIESEL 94€ OEM
SAU AFTER NUMAI DE MANN 40-50€ MIN E CU SENSOR SAU NUSTIU CE...CU UN CABLU MAI LUNG PT MOTORUL OM 651 SUNT
3 TIPURI DE FILTRU DIESEL LA MINE E CEL MAI SCUMP ..atat ma costat pe mine nu din povesti ...
Comment
-
-
Va multumesc foarte mult tuturor pentru sfaturi, m-a speriat cineva foarte tare cu panoromicul asta, acum m-am linistit putineu am un w204 acuma c180k don 2008, o masina foarte buna as spune eu si optez ptr un E class ptr spatiu si cica ptr consum. Ce pare aveti un e220 cdi din 2010 manual cam ce consum ar avea , oras- autostrada? Ca si masina e mai rezistenta sau nu in comparatie cu un w204. Si inca un lucru care mi s-a spus ca fiind manuala va fi o problema mare la revinzare. Voi ce parere aveti?
Comment
-
Originally posted by Amerikanu View PostSalutare tuturor, ma duc poimaine sa vad un E220 cdi w212. Masina are destul de multe dotari, printre care si acoperis panoramic. Va rog cineva care are masina cu acoperis panoramic sa imi spuna si mie daca este adevarat ca acest acoperis la un moment scartie de la drumurile noastre si ca este foarte pretentios si greu de intretinut. Cat ajunge un schimb ulei plus filtre la o masina din asta , cutia este manuala. Va multumesc anticipat pentru ajutor.
De asemenea cand afara bate vantul/ploaia/ninsoare, trebuie evitata deplasarea cu trapa deschisa , exista pericolul ca praful sa intre la angrenaje si sa inceapa zgomotele.
O revizie normala te duce la 1000-1700 ron la reprezentanta , schimb de ulei toate filtrele , manopera etc
Ps : eu am trapa normala la w212 de 4ani si e silentioasa ca in prima zi,DAR in fiecare an , la dealer ii fac o curatare / gresare .
Ps1 : si a mea a avut recall la injectoare plus ecu , nu am avut probelme nici cu cele vechi nici cu cele noi.
Ps2 : ca si fiabilitate w212 este peste w204, am si eu w204 asa ca stiu ce zic.
Last edited by b97dmt; 02-25-2016, 22:32 PM.
Comment
-
Mersi mult colegul b97dmt, am urmarit absolut toate postarile cu masina ta....fantastic ingrijita. Eu sunt indragostit de w204 meu , taxe foarte mici, consum acceptabil, dar as avea nevoie de ceva mai mare. Ca si consum crezi ca b-a consuma mai putin decat w204 meu pe benzina. Ce parere ai de cutie manuala la asa masina?
Comment
-
W212 e deja alta clasa , ca si consum cred ca vei avea valori ok cu masina .Daca tu ai benzina o sa observi diferenta la drumuri extraurban.
Cutia manuala are costuri de intretinere mult mai mici si nu ai grija mentenanței specifice uneia automate.
Comment
Comment