Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie Mercedes E220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat achizitie Mercedes E220

Salut!
    Pe scurt,doresc sa achizitionez un W211 si caut unul de zile bune dar,fiind fara experienta in achizitionarea masinilor sunt foarte sceptic in privinta a multor lucruri.
    http://olx.ro/oferta/mercedes-e220-a...tml#5b440e0eb2
    Ce pareri aveti?
    Evident,arata foarte bine si primul lucru care-mi vine in minte e ca sigur ascunde ceva iar vanzatorul spera ca viitorul cumparator sa devina euforic de la aspectul masinii si sa uite sa ia in calcul alte lucruri.
    Pretul mi se pare destul de mic avand in vedere aspectul masinii si anul fabricatiei.

Apreciez orice parere sincera si serioasa si orice sfaturi generale la achizitia unei masini.

Multumesc anticipat

Vrei chit AMG cauta o masina care a iesit di fabrica cu chit AMG. La masina din anunt interiorul este de pre facelift, exteriorul facelift. Cere un win code vezi ce specificatii avea cand a iesit din fabrica. Elementele de tuning si vopseaua pot sa ascunda multe surprize.

Comment

Nu este un pret mic...dar se vede ca s-a investit ceva in ea...
      Daca tehnic este ok, eu as da banii pe ea

Sent from my Benz

Comment

Originally posted by b_zeu
        Pretul mi se pare destul de mic avand in vedere aspectul masinii si anul fabricatiei.

Apreciez orice parere sincera si serioasa si orice sfaturi generale la achizitia unei masini.

Multumesc anticipat
        Cauta un Golf mai bine !
        Honda.

Comment

Volan retapitat!

Comment

Salut !

1.Masina asta a suferit multe transformari de la "original", astfel incat e greu de formulat pareri despre ea, doar din poze. Totusi, daca dupa VIN-ul masinii acesta nu a iesit din fabrica cu kit-ul AMG e bine de verificat tot ceea ce este in spatele barei din fata: radiatoare, lonjeroane, nervuri.
            2.Daca vopseaua mata si pretul nu te deranjeaza, atunci trebuie sa stii, daca nu ai aflat deja ca la modelul acesta pana in 2006 franele sunt controlate de SBC, iar acesta se inlocuieste si costa cam 1500 de euro la reprezentanta sau se repara si costa X LEI si apoi te tine Y km. La cei 270.000 km masina cam cere inlocuirea piesei SBC. Niste discuri de fana "subtiri in carne", ar putea sa-ti sugereze cat de mult a fost folosit sistemul de franare. Aici remarc ca stilul acestei masini corespunde unui proprietar tanar, iubitor al stilului de condus: viteza-frana.
            3. Alt punct sensibil la modelul din poze este cutia automata, care daca a fost neglijata in favoarea decoratiunilor exterioare iti poate aduce cheltuieli suplimentare semnificative, asadar roaga-l pe proprietar sa-ti arate ultima revizie la cutie: schimb ulei +filtru(se face la circa 60.000km)
            4.Un test la injectie ar putea sa-ti arate starea injectoarelor, sau un test general te-ar scuti de alte reparatii. Un proprietar atat de atent la aspectul masinii sale cred eu ca ar trebui sa aiba cel putin un test-printat/ an, atunci cand schimba uleiul la motor.
            5.Deasemeni articulatiile puntii fata sunt multe si sensibile.
            Noul E-Class 2017

Comment

Salut.Mihai a punctat bine.Sunt multe lucruri schimbate,inclusiv clima care este de la model facelift.Pretul nu este mic datorita investitiilor in aspectul exterior.In jur de 6000-6500 gasesti in Germania un exemplar "curat" cu 100.000+ de km mai putin la care se mai adauga cred max 2000 taxa si drumul.Nu zic ca nu se pot lua masini bune si din tara.Sunt destui oameni care tin la masina si isi permit sa o intretina.Raman insa la parerea ca un numar mare de km aduc dupa ei si investiti ulterioare.

Comment

In poze arata bine, dar la fata locului cine stie ce o sa gasesti

Comment

Va multumesc tuturor pentru raspuns!

Imi cer scuze ca nu am revenit mai devreme cu o replica.
                  Am dat un telefon la proprietarul masinii care-si lauda extrem de mult masina,mentionand ca au fost schimbat "cam tot ce s-a putut" pe ea.
                  Am renuntat la punctul in care respectivul a spus ca nu are carte service pentru ca imi da de gandit multe,un rulaj foarte mare sau poate chiar accidente anterioare si nu sunt dispus sa risc.

Am sa ma orientez spre masinile din Germania cu un rulaj de maxim 200mii.

Comment

Eu as cauta masina din Germania peste 200000km, ca sa fie mai multe sanse sa fie reali, pentru ca si acolo se umbla la km, in multe cazuri parcurile auto sunt deținute de turci,arabi, rusi,romani. Masina mea are acum 230000km si funcționează la fel ca atunci cand am cumparat-o la 120000, piesele care le-am schimbat de cand am masina sunt: capete bara fata, un rulment fata, plăcute frana,um brat fata si vreo 4 pivoți si sbc pe care nou din reprezentanta (pus gratis).

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF