Dupa cum spune si titlul e posibil sa aterizeze la mine un curte o astfel de racheta.
Modelul este din 97 (parca) si are motorul cu 6 cilindrii in linie, transmisie auto.
Echipare Avantgarde...scaun sofer electric cu memorii, scaune incalzite, trapa, webasto, perdeluta pe spate, xenoane de fabrica si clima automata.
Interiorul sta binisor, scaunele (piele cu aerisire/gaurele) sunt mai obosite.
Exteriorul e mai urat in sensul ca sunt retusuri de facut si neaparat de schimbat capota portbagaj, poate si bara spate.
Fata nu pare lovita din ce am verificat eu dar spatele sigur a fost putin atins.
Se balbaie la plecarea de pe loc cu mufa de la debitmetru scoasa, insa daca e pusa mufa oscileaza relanti-ul. Banuiesc sonda lambda (debitmetrul e schimbat cu unul nou).
Merge de mananca pamantul si franeaza foarte bine.
Nu se inchide din telecomanda ci numai din butonul din interior.
Inmatriculata Ro (TM) pe persoana cu handicap
.
Una peste alta masina ar fi o compensare si ar sta peste saptamana probabil in garaj...
Ce parere aveti? Din pacate nu am poze momentan, dar voi reveni cu ele.
Modelul este din 97 (parca) si are motorul cu 6 cilindrii in linie, transmisie auto.
Echipare Avantgarde...scaun sofer electric cu memorii, scaune incalzite, trapa, webasto, perdeluta pe spate, xenoane de fabrica si clima automata.
Interiorul sta binisor, scaunele (piele cu aerisire/gaurele) sunt mai obosite.
Exteriorul e mai urat in sensul ca sunt retusuri de facut si neaparat de schimbat capota portbagaj, poate si bara spate.
Fata nu pare lovita din ce am verificat eu dar spatele sigur a fost putin atins.
Se balbaie la plecarea de pe loc cu mufa de la debitmetru scoasa, insa daca e pusa mufa oscileaza relanti-ul. Banuiesc sonda lambda (debitmetrul e schimbat cu unul nou).
Merge de mananca pamantul si franeaza foarte bine.
Nu se inchide din telecomanda ci numai din butonul din interior.
Inmatriculata Ro (TM) pe persoana cu handicap

Una peste alta masina ar fi o compensare si ar sta peste saptamana probabil in garaj...
Ce parere aveti? Din pacate nu am poze momentan, dar voi reveni cu ele.
Comment