Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie Mercedes E220 cdi W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Achizitie Mercedes E220 cdi W211

Buna seara colegi pt prima data...Sunt pe punctul sa achizitionez un Mercedes W211 e220 cdi...as dori sa va cer sfatul in legatura cu masina,poate o cunoaste cineva,poate observa cineva ceva ce nu am observat eu.

Masina este 2008 2.2 cdi 170 cp automata

Intrebarile mele sunt:
    1)cate trepte are cutia?
    2)are incalzire in scaune?(nu am fost atent azi cand am mers cu ea)
    3)ce probleme ar putea avea?(la ce sa fiu atent)
    4)mentionez ca am observat un usor joc la volan si are becul de la baterie aprins in bord...este doar bateria de schimbat sau are alt motiv?

astept sfaturi de orice fel

Va multumesc anticipat
    Attached Files

Salut, cred ca are cutie 7 G-tronic, dar nu sunt sigur, nu are incalzire in scaune si a fost troznita in fata.

Toate cele bune.
    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

mi s-a parut si mie ca are un pic de luft la faruri

Comment

Tiganie curata!

Comment

colegul ti-am cerut ajutorul...am pus niste intrebari mai sus...masina daca o sa o achizitionez o sa dispara multe din lucrurile care sunt pe ea in momentul de fata...te rog daca ma poti ajuta sa ma lamuresti in problemele pe care le-am enumerat....Multumesc

Comment

Singura intrebarea la care nu ti s-a raspuns este cea legata de becul de la baterie, unde poate sa fie problema incarcarea (releu) sau bateria in sine. In rest nu stiu de ce te impacientezi daca in 3-4 reply-uri ai primit raspunsurile.
            Si daca era masina ta deja si se faceau anumite observatii tot nu ai de ce sa te superi. Masina e cum e si place cui ii place. Faptul ca a fost pocnita frontal insa nu cred ca poate sa placa nimanui.
            E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
            C180 W202, 1994
            W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Faptul ca a fost lovita frontal se vede la luftul de farul din dreapta sau si in alte parti?

Comment

Sti pana la urma nu e un "fapt" ca a fost lovita, dar dupa luft-ul la faruri si aliniearea grilei de la capota prima concluzie asta e.
                Pe de alta parte nu stiu de ce mi se pare ca bancheta aia din spate cu scaune pentru copil incorporate (cel putin asa mi se pare), nu prea se pupa cu imaginea masinii.
                Scenariu trist: fost taxi W211, lovit, reparat si revopsit... (poate chiar facut facelift).
                E bine de verificat si cand te apropii de o masina sa fi circumspect. Din pacate pe piata noastra vanzatorii sunt foarte mincinosi si ascund cu desavarsire orice accident cat de mic.
                In aceeasi ordine de idei cumparatorii romani cand aud de auto cu vreun incindent in trecut nu se gandesc ca masina poate fi reparata foarte bine. Important e sa-i minta frumos kilometrajul si sa le spuna vanzatorul ca e full-fara-piele. Nu mai conteaza "butoanele" oarbe din bord (ornamentele) sau ca scrie classic la echiparea masinii.
                E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                C180 W202, 1994
                W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

de asta am apelat la acest forum....pt explicatii de genul...masina e din 2008 si are 4 proprietari pe carte...omul mi-a spus ca a fost luata de noua din Germania...Ma mai duc astazi sa o vad o data....imi puteti da niste sfaturi pe unde si la ce sa ma uit?

Comment

Originally posted by duicu_vlad View Post
                    de asta am apelat la acest forum....pt explicatii de genul...masina e din 2008 si are 4 proprietari pe carte...omul mi-a spus ca a fost luata de noua din Germania...Ma mai duc astazi sa o vad o data....imi puteti da niste sfaturi pe unde si la ce sa ma uit?
                    Colegule, pune seria VIN si vedem daca a fost sau nu taxi.

O seara buna.
                    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

am postat seria vin in sectiunea speciala

Comment

VIN WDB2110061A215632
                        Baumuster 211006
                        Sales name E 220 CDI
                        Order number 0 2 217 15059
                        Delivery date 2003-01-20
                        PAINT1 723U
                        Interior color 331A
                        Engine 646961 30 048831
                        Front axle 2 AL121021229462
                        Gearbox 722699 04 226533
                        Class 1
                        General data for model code 211006

202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
                        217L FRANKFURT BRANCH
                        220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
                        230B CUSTOMER SERVICE - STATION EUROPE
                        249 INSIDE AND OUTSIDE MIRROR AUTOMATIC DIMMING
                        287 THROUGH-LOADING FEATURE
                        2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
                        309 CUP HOLDER
                        330A FABRIC
                        331A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
                        354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
                        380 COMPLETE CELL PHONE PREINSTALLATION
                        414 ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
                        423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
                        580 AIR CONDITIONER
                        690 EMERGENCY SPARE TIRE (MINI SPARE)
                        723U CUBANITE SILVER - METALIC
                        803 AEJ 02/1/X
                        819 CD CHANGER
                        910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
                        988 VEH. TIT. OF OWN. & COC DOC. + MODEL PLATE (MACH.)
                        M002 ENGINES WITH EXH.TURBOCHARGER WITH INTERCOOLER
                        M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
                        M646 R4-DIESEL ENGINE OM646

asta e la vin

acum intrebarile mele sunt:
                        la codul de culoare pt interior acel cod inseamna piele?331A FABRIC

anul masinii este 2003?vanzatorul mi-a spus ca este 2008 pe carte

de navigatie nu spune nimic in vin?

culoarea aceea 723u imi puteti pune o poza cu o masina cu acea culoare?

Comment

Faptul ca a fost lovita frontal se vede la luftul de farul din dreapta sau si in alte parti?
                          Salut !

Pe langa luftul pe care l-ai observat, eu remarc la bara fata ca nu are acele ornamente cromate asa cum le poti observa pe bara spate si care ar trebui sa fie si pe portierele masinii. Acele ornamente cromate in mod foarte simplu se pot desprinde de pe bara pentru ca aceasta sa poata fi vopsita(eu am avut o astfel de problema :P). Faptul ca lipsesc ma duce cu gandul ca nu au mai fost recuperabile, deci e posibil ca lovitura sa fi fost ceva mai serioasa. Ok poate ca ti-a cazut cu tronc si a fost reparata bine, dar eu cred ca proprietarul ar trebui sa-ti permita sa verifici, adica radiatoarele(racire+clima) daca nu sunt "carpite", imbinarile acestora, furtunuri, reglaj faruri, poate si directia sa fi avut de suferit la impact(spuneai ca are si un joc la volan...). Beculetul aprins cu bateria de la bord ma duce cu gandul si pe la alternator care culmea e tot acolo in botul masinii, dar pentru mai multa precizie cred ca un STAR diagnoza ar fi cel mai indicat.
                          Masina pare ingrijita insa daca proprietarul nu a sters acele erori din bord e putin ciudat. Costurile ar putea fi neplacut de mari.
                          Noul E-Class 2017

Comment

Prietene , nu ca are "luft" ... pe care de altfel trebuie sa-l aiba doar ca in mod corect; masina e un adevarat "Frankestein" sau cum se scrie.

Fata stanga are PDC, fata dreapta nu mai are. Oricum si cei de pe stanga nu par originali.
                            Navigatia e pre-facelift, volanul e facelift, climatizarea pre-facelift din nou.
                            Fata e facelift, spatele - ce e original din el - e pre-facelift.
                            Capota facelift, oglinzi pre-facelift - asta pe langa ca una e noua alta e veche.

Eu cred ca e un w211 pana in 2005, cutie in 5 trepte, detinut de un om care nu apreciaza lucrurile originale si care incearca sa te minta.
                            Si tu cred ca vrei sa te lasi mintit, asta din reactia ta la critici.

Daca vrei sa ramanem prieteni - glumesc - il suni pe proprietar si ii transmiti ceva in genul asta.

Comment

Probabil ca a fost troznita bine , revopsita integral , facuta din resturi de la dezmembrari.As pune pariu ca si nuanta difera la vopsea fata de cea originala.
                              Dar important e sa-ti placa tie , ignora ce spun colegii mai sus

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF