Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

pareri e200 kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc de informatie,nu stiam ca sunt pe bec.Mai bine pe bec ca sunt ieftine la schimbat fata de led daca se ard.Eram croit sa ii zic la omu' ca masina nu e ok ca nu are led pe stopuri(eu stiam ca toate FL sunt pe led,dar se pare ca eram prost informat).

Comment

La facelift s-a schimbat, sa zicem asa, numai forma, nu si continutul. Totusi nu sunt becuri normale care le infingi in soclu si gata. Sunt si astea lipite direct pe placa. Oricum ai face, tot la un electronist trebuie mers daca se arde ceva.

Comment

Aha, deci nu e ca la w203 iei becul din OMV si il pui!

Comment

Gata a picat faza cu masina din link.Azi m-a sunat omu' si a zis sa nu mai vin ca 99% e data masina la un autohaus la BUC la schimb cu A6 3.0 tdi(si cand am vorbit la tel. a zis ca isi ia w212 tot benzina si ca nu cumpara diesel).S-a taiat cand i-am zis miercuri de verificare in reprez si ca dupa cat s-a invartit pinionul in cutie se afla si km daca sunt reali sau nu).Mai cautam.

Comment

O parere!Sau poate e cineva care stie masina,http://olx.ro/oferta/e200-kompressor...tml#6f1f129c0c

Comment

"Full fara navigatie " si "Full scaune partial piele ".
              Partea dreapta , ceva nu e ok cu pozele , pare diferenta de nuanta .
              Last edited by b97dmt; 03-23-2015, 20:23 PM.

Comment

Da,la descriere fiecare cum stie.La tel. mi-a zis ca se ,,aprinde sonda lambda in bord".Cel putin e bina ca o are de 2 ani(nu a luat-o ieri sa o dea azi).Pozele te fura la culoare,am patit-o cu ,griul'.

Comment

Fii atent ,pentru ca motoarele M271-272 au cam avut probleme cu lantul-distributie si valul de balansare pina dupa 2007.
                  Last edited by optik; 03-23-2015, 23:31 PM.

Comment

Pentru acest motor chilometrii care-i are nu sunt putini.Ar fi bine sa-i controlezi cilindrii cu sonda speciala inainte de a o lua

Comment

Ok optik,multumesc de atentionare!

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF