Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

pareri e200 kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pareri e200 kompressor

http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...3664410.html.O parere despre masina asa ce se vede la exterior,poate sunt colegi cu ochii mai buni decat ai mei.Multumesc!

Link indisponibil.
    Daca te tenteaza 211-ele, imi pot exprima si eu parerea: un w211 benzina 200kompressor, 2007-2008 cred ca e best buy, urmaresc si eu de ceva vreme unul.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C33664410.html.Acum sper sa mearga!Sunt nedumerit cu masca ca e 2006 si masca de facelift.Da vreau o masina cu motor sub 2000 cmc ,automata obligatoriu si benzina(sa scap de belele dieselui gen turbina ,injectoare ,dpf) si max 10 000euro.Cochetez de vre-o luna cu e90/e91 dar sunt cam dezamagit asa ca tot la mb raman.
      Last edited by steradulescu; 09-27-2014, 22:54 PM.

Comment

Nu vad nimic suspect la masina, dimpotriva, vanzatorul nu e samsar. E un Classic ce pare foarte bine intretinut, ramane de verificat istoricul. Cere-i VIN-ul si vezi ce zice reprezentanta.

Comment

Il cer sigur plus ca ma duc sa il vad cand ma duc la socrii la Deva.

Comment

Am vorbit azi cu omu',masina o are de 4 ani si a luat-o la 80 000 km.Aschimbat debitmetrul,sonda lambdasi uleiul la cutie anul trecut(asta imi place caa schimbat acum sa vad daca l-a schimbat cu pompa din aceea care schimba tot uleiul si cel din convectizor sau nu, ca atunci trebuie sa-l schimb iarasi daca o cumpar).A zis ca are aprins inbord ceva senzor de la runflat(exista runflat pe modelul asta sau e senzorul de pres. roti),aici sunt in dubiu,dar a zis ca il rezolva(sper sa nnu iltaie capul sa-l strearga din tester).Vineri ma duc sa vad masina sa o verific amanuntit la reprez. mb .Deseara primesc VIN si il verific maine.Ce nu imi place e ca el nu a maifacut reviziile la reprez ci la service cu facturi aferenta(adevarul e ca nici a mea nu e servisata la reprez).Daca e ok masina o cumpar.Lamuriti-ma cu senzorul de ,,runflat''.Multumesc!

Comment

Aia sa fie buba masinii... Mergi frumusel cu machineta la reprezentanta si o cauti acolo. Eventual, testeaza-l pe vanzator sa vezi daca ascunde ceva cu urmatoarea propunere: n-are bube, dau eu contravaloarea verificarii, are bube marunte - facem fifty-fifty, are bube nasoale - platesti tu tot si-ti iei junghiul inapoi.
              Daca se codeste, posibil sa mai fie ceva...
              Dupa ce te plictisesti de ea, mi-o vinzi mie, promiti, da?

PS: inainte de a merge la reprezentanta, da o tura serioasa (talpa, frana etc), daca are bube erorile vor reveni.

Comment

Asta cu plata la reprez. asa faceam(e cum spune paltesc eu,are bube si a mintit plateste el),oricum la reprezentanta o testez nicinu se pune problema.Masina a fost cumparata de noua din prezentata TM(unde a lucrat colegul mircea600sel)asa a zis omu siafost cumparata pe firma de un prieten de al lui de la tm si la80 k a luat-o el,deci astept deseara VIN simaine verificare.Acum incerca sa aflu prin relatii de primul proprietar din tm(sper pana deseara sa dau de nr lui,fara sa stie vanzatorul).Oricum ma duc si cu aparatul de testat grosimeavopselei la mine si o iau pe cm patrat la test.

Comment

Masina e din 10/2006 sunt curios daca de atunci a aparut facelift-ul,eu stiam ca dupa 2007.Sper sa nu aiba masca schimbata.Cre sunt diferentele intre pre si facelift in afara de masca si stopuri led mai sunt si altele?La masina de mai sus stopurile sunt led ca nu prea imi dau seama?

Comment

E FL, stai linistit... Ghidonul e primul semn.

Comment

Ok multam.Vineri seara proba drum si testez vopseau,iar sambata la 9 test reprez MB AUTOSCHUNN DEVA .La test am programat test cu STAR tot ce sepoate vedea inclusiv km si apoi test bucsarae din bara in bara,iar daca iese ok o cumpar.

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
                        Masina e din 10/2006 sunt curios daca de atunci a aparut facelift-ul,eu stiam ca dupa 2007.Sper sa nu aiba masca schimbata.Cre sunt diferentele intre pre si facelift in afara de masca si stopuri led mai sunt si altele?La masina de mai sus stopurile sunt led ca nu prea imi dau seama?
                        Salut ,
                        Masina mea este din 08.2006 si este facelift - atunci a si aparut .
                        Sunt mai multe diferente intre pre si facelift, la exterior: bara fata,faruri, forma oglinzilor pe langa cele enumerate de tine , iar la interior: volanul , panoul climei , or fii mai multe dar astea mi-au venit acum in minte.
                        Iar stopurile de la masina asta nu au led, sau nu le vad eu, uite la a mea cum sunt cele cu led ( in partea de sus - frana ).
                        O zi buna.
                        Attached Files
                        W124 260E 4Matic automat '88 - fosta (2002-2011)
                        W211 E280 cdi automat '06

Comment

LED-uri pe stopul frana are numai varianta Avantgarde. Classic-ul si Elegance-ul au bec normal.

Comment

Deci la masina de mai sus(din link)stopurile sunt pe bec nu pe led(ma refer la stop cu pozitie,frana ceata tot)?

Comment

Da, toate sunt pe bec normal. Numai varianta Avantgarde, la W211, are pe frana LED. La modelul W212 abia s-a mers pe LED integral.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF