Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie E W210 Estate, excursii lungi...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Achizitie E W210 Estate, excursii lungi...

Salutare,

De cateva zile caut o varianta, pentru excursii lungi in Europa, excursii in tara la munte, etc. Prin excursie lunga intelegand peste 4000km, o data pe an.

Se doreste;

-Transport comod 2-4 persoane + bagaje
    -Dormit in unele situatii restranse 2 persoane (ca exemple, Transfagarasan o noapte, sau la drumurile lungi de intoarcere o noapte in parcare, etc.)
    -Echilibru viteza/stabilitate/confort/consum
    -Fiabila
    -Pret achizitie/intretinere civilizat pentru un Merc.

In urma cautarilor, am ajuns la concluzia ca un E W210, ar fi o solutie exceptionala.

Mentionand ca vreau automatic/benzinar (am deja C180 Automat, si merge impecabil de 3 ani), voi ce motorizare imi recomandati, si din experientele voastre, fiabilitate vs. consum? Kompressor sau nu?
    Nu exclud varianta CDI, am avut in familie W203 220 Avantgarde, si l-am condus cateva mii de km... dar, n-as sti ce sa fac, corespunzator acestui 210...

In incheiere, pun o intrebare mai jenanta... sa-i pun GPL (in general am fost contra, principial, si de frica distrugerii motorului)?

Multumesc anticipat!
    Vali R.

Consider ca un 250 CDI este o masina perfecta pentru ce vrei tu, raportand persoanele (4) + bagaje. Eu am un E 200 benzina fara kompresor si pentru mine, sotia si catelul este o masina perfecta. Personal nu sunt adeptul maodificarilor (GPL) Merg pe principiul ca... proectantul masinii daca considera sa puna GPL era din fabrica.
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

250-ul nu este common-rail, doar turbo. Barca e mare, iti intra toata familia in ea , iar daca rabatezi bancheta, poti sa si dormi acolo... Sa nu te astepti la cine stie ce performante, insa presupun ca nu asta te intereseaza, ai fi cautat cupeuri . Tinuta de drum este exemplara, foarte comoda la drumuri lungi, am eu un 280 benzina si merg mult cu ea "in afara". Despre GPL, si eu eram impotriva buteliei, insa masina asa am luat-o si am ramas foarte placut surprins de cum merge pe gaz si mai ales de consum. La viteza de 130hmh, ia cam 10-11 gaz, ceea ce se traduce in 5-6 benzina (ca pret). Diferenta se simte foarte putin si numai in demaraj de pe loc, dar sunt si 200 de cai sub capota.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Ca sa indrept discutia putin inspre GPL... afecteaza motorul in vreun fel, in timp? Daca da, care? Am auzit atatea pareri, nu stiu ce sa mai cred... Multumesc!

Comment

O sa-ti raspund tot aici, dar te rog sa te indrepti catre topicul dedicat GPL. Discutii sunt, intr-adevar, multe. Insa, iti voi spune din experienta personala cu "butelia".
          Legat de motor, schimbi uleiul si bujiile la 15000 km. Legat de gaz, eu merg de doua ori pe an si reglez harta de injectie/gaz cu cea de benzina. De asemenea schimb si filtrul de gaz. Distractia costa cam 150 ron. Nu am avut probleme pana acum, masina are cam 50.000 km pe gaz. Si foarte important, la 1000km facuti pe gaz, bagi minim 100km de talpa pe benzina...

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
          Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Ok, multumesc!

Comment

W210

Salut Vali,

Pentru exact acelasi lucru am cumparat si eu W210 Elegance 270CDI.Satisfactie maxima,confort la superlativ si consum foarte mic.Am facut Bucuresti -Kaunas/Lituania(1700Km) in 30 ore cu un stop si dormit la iesirea din Ungaria.Urmatorul traseu in Septembrie este Kaunas-Alicante/Spania(peste 3000) si in Noiembrie Alicante-Bucuresti.
              Ca recomandari:
              1.Obligatoriu motorina si 'aditiveaz-o' cu 2T.
              2.Caut-o si cumpar-o personal din Germania,esti sigur de ce cumperi..sau aproape.
              3.Obligatoriu automata dar ai grija la intretinerea ei, ulei schimbat la timp = viata lunga.

Bafta !
              Last edited by emanoeladrian; 07-10-2013, 21:55 PM.
              ML270 CDI 2004

Comment

Salut.Sunt un detinator a unui w210 e 250td 1999,am masina de patru ani in care am facut 8 drumuri dus-intors Italia- Romania. Masina se comporta foarte bine la drum lung,ca spatiu ,confort si consum sunt multumit,singurul inconvenient este cutia manuala.Aam facut acest traseu si cu w204 an 2007 si cu e220 avangarde 2008 nu am fost asa multumit cum sunt de masina care o detin,cat despre preturile pieselor este diferenta nu gluma.

Comment

Originally posted by zaaaik View Post
                  Salut.Sunt un detinator a unui w210 e 250td 1999,am masina de patru ani in care am facut 8 drumuri dus-intors Italia- Romania. Masina se comporta foarte bine la drum lung,ca spatiu ,confort si consum sunt multumit,singurul inconvenient este cutia manuala.Aam facut acest traseu si cu w204 an 2007 si cu e220 avangarde 2008 nu am fost asa multumit cum sunt de masina care o detin,cat despre preturile pieselor este diferenta nu gluma.
                  Hai ca nu cred ca e mai confortabil 210 decat 211,poata mai spatios ca 204 dar ca 211 nu cred(esti partinitor).

Comment

Eu cred asijderea, spatiul interior de la W210 da senzatia de mai aerisit/relaxat decat 211, desi, in cifre reale, am impresia ca 211 e "un peu" mai mare (si clar mai avansat tehnic).
                    Pe de alta parte, fiecare-si lauda junghiul, n-o sa recunoasca nici un posesor de 211 ca a lui e sub 210 (reciproca cu atat mai valabila). Bubele tehnice insa la 211 intre anii 2002-2005 sunt inspaimantatoare.
                    203-ul insa, mai ales 204, au probleme grave de spatiu, indeosebi pe bancheta spate.
                    Aprecierile sunt, evident, subiective, insa nu renunt la ele.
                    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Da 203 e groaznit de mers 4 insi in el,chiar daca 210 e mai aerisit decat 211 nu are cum sa fie mai confortabil la drum lung tinand cont si de forma anatomica a scaunelor si de multe altele cum ar fi directia, iar la 211 avantgarde cred ca se cam lipeste de sosea mai ales ca Romania-Italia autostrazile sunt bune.

Comment

Am gasit astea pe mobile,fabricatie 2001 dar cu putini...foarte putini km.Primul cel de 320CDI era pe site inca de cand am luat eu 270-ul.
                        Ce parere aveti dragi colegi !?

1.http://suchen.mobile.de/auto-inserat...xMileage=50000
                        2.http://suchen.mobile.de/auto-inserat...xMileage=50000

Rog un moderator sa stearga postul de mai sus,postat gresit.L-am repostat la 'Preturi mici W210'. Multumesc anticipat .
                        Last edited by emanoeladrian; 07-14-2013, 23:18 PM.
                        ML270 CDI 2004

Comment

Uite aici o oferta buna de W210..proapata !!

Bafta!
                          ML270 CDI 2004

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF