Originally posted by mircea600sel
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
E class cabrio diesel sau benzina?
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Felicitari de pe acum pentru achizitie,alegerea este a ta si masina o vei conduce tu,asa ca stii ce este cel mai potrivit.
Cat despre Mircea sa stii ca si pe mine ma supara genul de oamenii care fac afirmatii garatuite fara sa cunoasca persoana respectiva,tu ai inceput cu mistouri aseara,noi vorbeam despre E class si ai dat-o in balarii cu SLS AMG,si sa stii ca nu am uitat de unde am plecat,de fiecare data cand am ocazia incerc sa fac cunoscute lucruri pozitive despre tara mea,dar tipic romanesc altii au voie sa faca mistouri,tu nu si mai sunt persoane care sufera de sefie pe acest site.
Eram doar mirat cum de nu au o masina cabrio diesel la test drive si mai ales in capitala tarii,dupa cele citite am vazut ca cei de la reprezentate sunt cam cu nasul pe sus si altele parca v-ar da masinile de pomana si nu cred ca daca cineva e nemultumit si face plangere la fel si altii nu se iau masuri,dar tocmai de asta am plecat din tara,nu poti lupta singur cu morile de vant,oamenii sunt nemultumiti dar nu lupta pentru ei.
Stima si respect tuturor.
Comment
-
Observ ca esti hotarat si ti-ai facut o idee, dar eu as face si un test drive cu E cabrio de la cei care le vand. Te recomanzi un cumparator si vrei sa mergi cu ea sa vezi diferentele.
http://www.autovit.ro/autoturisme/me...?cubicCapacity[to]=2200
Comment
-
Originally posted by adrian.o View PostObserv ca esti hotarat si ti-ai facut o idee, dar eu as face si un test drive cu E cabrio de la cei care le vand. Te recomanzi un cumparator si vrei sa mergi cu ea sa vezi diferentele.
http://www.autovit.ro/autoturisme/me...?cubicCapacity[to]=2200
Am facut test drive cu E cabrio benzina dar fara facelift acum ceva timp. Stiu ce cumpar. Dupa facelift n-are cum sa fie mai rea, din contra. E exact ce imi doresc, E class cabrio nici nu prea are competitie in momentul de fata dupa parerea mea. E singura masina care e ceea ce trebuie sa fie un cabrio de 4 locuri. Comfortabila in primul rand, frumoasa, buna pentru mersul zi de zi fara sa imi rupa spatele. Un amic are un seria 3 cabrio din 2008, imi clantane dintii in gura la o denivelare. La fel si la Audi A4 pe care il am acum, are pachet S line, suspensia e prea dura pentru drumurile noastre, ma deranjeaza, sau poate am imbatranit eu... ca si asta e o varianta.
Plus ca nu stiu, cu cele de pe autovit, nu as deranja niste oameni sa ma plimb cu masinile lor cand n-am absolut nici un interes sa le cumpar.
Comment
-
Originally posted by b97dmt View PostBanuiesc ca modelul este cel cu facelift , felicitari pt suspensie , asteptam un topic de prezentare. Cum este navigatia , nu este command ?
Nu mi-am pus command ca nu mi s-a parut necesar e o optiune de peste 3000 de euro. Navigatia imi trebuie strict pentru cand ies din tara, si Becker Map Pilot este arhisuficient. Are ecran inauntru cu 1 inch mai mic pe diagonala decat ecranul de la Command, nu mi s-a parut ca merita sa dau banii pe el. La E class cabrio, ecranul este integrat in bord nu ca la A class de exemplu unde iese deasupra asa iar Becker Map Pilot e integrat perfect in functiile masinii, iti arata si in bord directii etc. Singurele motive pentru care ar fi meritat ar fi fost camera de dat cu spatele si TV. Masina are oricum senzori de parcare si sunt barbat nu muiere pot parca si cu si fara senzori, nu mai zic de camera. Iar TV e complet inutil pentru mine.
Abia astept sa am motiv sa fac topic de prezentare, cand am masina cu siguranta voi face
Comment
-
Depinde si ce masina ai, la asta senzorii sunt suficienti, pentru mine cel putin. Si nu cred ca ai fi fost terminat, te obisnuiesti repede cu dimensiunea, mai ales daca ai senzori se elimina aproape riscul de vreo boacana. Vine automata standard si are cutia in 7 trepte. Garantia banuiesc ca e 3 ani sau 100km, asa a fost mereu nu cred ca s-a schimbat ceva intre timp.
Comment
Comment